Aká je kozmetika Just a olej 31 bylín?
Ahojte, chcela by som sa spýtat, aké máte skúsenosti s kozmetikou JUST, pokial možno hlavne s olejom 31bylín. Pomáha - nepomáha....? 😉
@tinkasamuhelka ked to písneš takto priamo, tak ti to stopnu ako reklamu ...
Každá poradkyna si tu môže písnuť odo mňa 🙂
Prosim vas za aku cenu je momentalne olej 31bylin? Dakujem
@jonatanka85 - 39,75 EUR
Dcéra má necelé tri roky a opakujúce sa "zelené" sople, výtery negatívne, inak je úplne ok. Dajte tip, či a ako môžem použiť olej z 31 bylín, aby sme sa toho sopla zbavili. Vďaka🙂
Na vytieranie nosteka odporucam , najprv nos vyfukat, aj odsavackou na vysavac, potom na vatovu tycinku navlhcit a kvapnut olej z jedle sibirskej. Nie je tak vyrazny. A dokonca tu vonu zvladne aj chlap citlivka. Nos
@weronicamm moja malá sa z tymianoveho krému na hrudníku vychádzala..malinké červené vyrážky sa jej urobili..
@sisaklenkova telo môže zareagovať, ak prebieha nejaká reakcia v telíčku - choroba a podobne, krém to vytiahne na povrch.... môžeš jej natierať chodidlá, splní to rovnaký účel 😉
@spirit16 ahoj mam sprej eukasol a tymianovy krem naco vsetko ho mozwm pouzivat dcera 5r ma zelene sople a aj mladsia 3m ma sopliky
@chulieta napis sem, nech aj ostatne vieme
@zuzkamargit dobrý deň, čo sa týka 31tky tak s ňou jedine ak majú ženy nejaké zápaly...
Inak odporúčam borievku a kys.listovu.
Mojej klientke pomohol tekvicový sirup no pred tým brali aj s mužom aloe, asi po troch týždňoch užívania sme nasadili obom tekvicový sirup a klientke +kys. listovú.. Teraz už majú ročné bábo.. O dieťatko sa snažili necelé 2 roky.. Stále bezúspešne či to bola zhoda náhod alebo sila Justu? To neviem mám len jednu klietku ktorá to chcela skúsiť touto cestou a podarilo sa...
Moja mala 1r mala casto sople...zacala som pouzivat eucasol a je po probleme...
@kika691 ma antibakterialne a antiviroticke ucinky, tak niet sa co cudovat. U mna idu zakaznicky po Eukasole ako po udenom 😂 beru do zasoby, necakaju kym im dojde. Ja ich vzdy varujem, ze jedina nevyhoda Justu je ta, ze na ich vyrobkoch vznika zavislost 😉 zrazu chcu doma vymenit vsetko co pouzivali doteraz, hlavne, ked u mna skusaju vzdy nieco nove
@zuzkamargit ano aj ja ho mam v zasobe.
Eukasol je fakt výborný na nachladenie, ale aj ked príde návšteva je príjemný vzduch. 31 olej je top produkt podľa mna by ho mal mat každý doma. Da sa využiť 1000x.
Prosím vás, tá 31 by bola vhodná aj do difuzéra?
Ja ho používam aj do difuzera 😉
Aj ja používam do difuzera

@tinkasamuhelka dakujem, uz to mam zriesene 🙂