icon

Aká postieľka je pre bábätko naj?

nelinka1810
5. dec 2011

Neviem sa rozhodnut aku postielku kupit,,,Tak maminky prosim, poradte mi!!! ale asi klasika, ci?dakujeeeem vam!!! 😉

Strana
z2
paula789
Odpoveď bola odstránená
akcul13
6. okt 2019

Naša spava od narodenia vo svojej postieľke a od pol roka aj sama v izbe. A postielku máme starú ešte na kolieskach, ale co na tom záleží aka je, hlavne,ze ma kde spinkať 🙂

katrin21
6. okt 2019

Za mna jednoznacne so stahovacou bocnicou, ostatne je na tebe aky dizajn a farbu..ale toto ocenis,ked je dieta tazsie,lahsie ho vyberies..

Nie som za spanie dieťaťa spolu s rodičmi v posteli maximálne pocas nejakej ťažkej noci nadránom sme si malu dali k sebe dali Ale nemohla by som ju mať stále pri sebe lebo by som sa absolútne nevyspala.

Postielka vzdialena od postele ma sirku noc. Stolija = 1 korok z postele bolo idealne riesenie.. a svietiace dudliku MAM . Tie ked vecer nabojes svetlom pod lampou, svietia celu noc a lahko ich najdes a neskor okolo 7 mes uz aj babo same si ich najde .

Ešte jedna rada ktorú som dostala nemocnici od sestričiek na jiske A naozaj sa mi osvedčila. Neskáč hneď mi prvé zamrnkanie.. hlavne malinké detičky častokrát poplatku v spánku Čo ja viem 10- 15 sekúnd a prestanú A ak by si k ním hneď vstávala tak by si ich iba prebrala 😉.. treba vstať až keď bábo plače dlhšie napr
Minytu, a si si istá že je to naozaj plač a nie len zo spánku väčšinou sa dieťa naozaj utíšilo samo a asi sa mu niečo snívalo . prestanú

zara1357
Autor odpoveď zmazal
katrin21
8. okt 2019

@lennkka17 radsej vstavat 3-4x za noc na krok daleko od postele k postielke, ako 15x co dieta citi z mamy mlieko a ma ju namiesto dudla.. a este sa celu noc budit na vrtenie a kopance dietata.. kazda sme ina.😉

lennkka17
9. okt 2019

@katrin21 moje dieta má už síce 6 rokov (písala som to dávno), ale urcite sme sa nekojili 15x za noc. mozno tolko krat ako treba vstavat robit mlieko. a cez noc som sa urcite nebudila na vrtenie ani kopance dietata kedze som spala ako drevo :D

katrin21
9. okt 2019

@lennkka17 no tak ja sa s dietatom v posteli nevyspim...skusala som to x krat a je to des..ja ako drevo nespim, budim sa, ved stale si na mna vyklada nohy, spi krizom,otaca sa...co si to vsetko citim

patricia_k2
Odpoveď bola odstránená
ross137
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2