icon

Aké máte skúsenosti s monitorom dychu Angel Care?

aknats
12. aug 2010

Konkrétne s AC 401+ (monitor dychacích pohybov a zvuku?

zuzkat1
12. aug 2010

velmi dobre🙂 je super ze ma dve platnicky a teda plany poplach sme mali len raz ale to stacilo zvysit citlivost na maximum🙂 odvtedy pohoda... a kedze to ma aj tu rodicovsku jednotku tak ju mam pod kontrolou aj ked vysavam alebo varim periem proste cokolvek lebo mam ten prijimac pri sebe a pocujem ked sa zobudi🙂

mayka
12. aug 2010

aj my ho mame. Nestazujem sa.

zuzin78
12. aug 2010

my ho mame ,a je super. aj na zahrade mame signal, takze malinku pocujem ,ked sa zobudi.

anezena
12. aug 2010

my ho mame tiez uplne od narodenia, uz vyse dvoch rokov. absoltutne ziaden problem. je super. aj vysielacka, bravame ju vsade: na chaty, na oravu, kde je velka murovana chata s hrubymi murmi a my sme boli vonku opekat, maly vnutri spal, vsetko sme pekne poculi, parada. a aj modre svetielko je super vec, ked som v noci kojila al. prebalovala nemusela som zazinat lampu, to svetielko na monitore stacilo

kykymora
7. sep 2010

máte skúsenosti s monitorom dychu a perinkou pre dietatko? Bude monitor reagovat ak bude pod matracom a dietatko bude v klasicej perinke (nie v zavinovacke)?

rene82
7. sep 2010

kykymora - hej monitor bude reagovať. ja som občas dala malú ešte aj na vankúš na kojenie, takže na matrac pribudlo ďalších cca 15 cm a aj tak to fungovalo. ja mám baby sence (či ako sa to píše).
brat mal ten, čo spomínate a nefungoval po 3 mesiacoch používania. bol 30 dní na reklamačke a potom vrátili peniaze, že neopraviteľný.

irsina83
7. sep 2010

mne vadilo ze to svetielko velmi slabo svietilo a dokonca sa mi stalo ze som ho zabudla zapnut tak potom som si kupila nanny a som velmi spokojna. pod matracom monitor reaguje slabsie ale ja ho mam len pod plachtou a malinka spava aj v perinke a aj v zavinovacke a je to v pohode. na zaciatku sme pipali dva krat ked mala malinka len nejakych 2300g,asi mala velmi plytke dychanie a teraz ked je starsia uz nepipame 🙂

juliakocka
22. mar 2013

maximálna spokojnosť, my to máme už 3 roky a využívam to dodnes, planý poplach sme mali raz ked sme prisli z pôrodnice, vrelo odporúčam

georgia333
24. mar 2013

ja monitor dychu neuznávam, nechať dieťa pod stálym žiarením iba kvôli pohodliu je nerozvážne

stanic
25. okt 2013

to dietatu neublizi, a moze mu to zachranit zivot! ved aj mamy niekedy musia spat...ci ty mas svoje dieta absolutne kazdu sekundu na ociach? no kazdopadne je to tvoja vec, ja sa bez toho neodvazim ani do kocika