Aké plienky odporúčajú skúsené mamičky?
Ahojte som prvorodicka a nemam ziadne skusenosti tak sa chcem spytat skusenejsich mamiciek co mate uz co to odskusane - ktore plienky vam najlepsie sedeli pre babatka ?
@lenagawel mne pri starsich detoch plne vyhovovali z Lidla, ale to bolo tak 9-6 rokov dozadu, kym sa volali este Toujours, ako ich zmenili a premenovali, tak terqz katastrofa. Dokonca este ako tak som sem tam pouzila Premium z Lidla, ale aj tie zmenili, su siroke a kratke, bolo by treba vacsie cislo a to mam naozaj krpceka drobneho.
Najviac sa mi osvedcili Bambo Nature, ale su dost drahe, potom este prekvapivo Linteo Baby, tie maju gumicku pekne vzadu, neodstavaju na chrbatiku. Babylove Nature - to tiez uz milionkrat zmenene, zhorsena kvalita podla mna tiez, tiez boli vyssie a uzsie, teraz su kratke podla mna.
No a najlepsi pomer kvalita-cena je prekvapivo slovenska znacka Baby Baby Soft, kupila som s 10% zlavou a potom mi prisiel aj kupon na 15% zlavu, tak to sa fakt oplatilo kupit cele mesacne balenie.
Babybaby soft
A este som teraz skusila kupit Dada plienky, tie premium care a pure care, tak uvidim, ake budu tie. Dady sme mali vlani v lete este cislo 3, teraz som objednala 4, tak som zvedava. Aj tu verziu Pure Care.
@oblecenie99 áno presne, tiež som bola veľmi milo prekvapená.
Od narodenia používame pampers premium care a žiadne problémy. Neprecika, nevyhadze sa z nich.
@lenagawel my sme vyskúšali všelijaké. Domov sme si nakúpili Dada plienky, Pampersky a Kolorky. Co sa tyka týchto troch znaciek tak za mňa Kolorky super, ale trosinka mi vadilo ze su až moc eko, zdali sa mi drsnejšie ako iné. Pampersky dobré, používala som aj pri predchádzajúcich dvoch drobcoch.Dady som kúpila na odporúčanie iných maminiek a za mňa Top!jemnucke,neparfumovane,velkostne sedia výborne a cena je bezkonkurenčná. Z tejto značky odporúčam aj perfektne obrúsky.
V porodnici sme dostali ako darček balenie BabyLove z DM ale tie sme ako jediné precikali.zo všetkých znaciek ktoré sme vyskúšali boli najmenšie. V kufríku z porodnice boli vzorky Lupilu, tie boli kvalitovo tiež ôk, avšak nám nesadla veľkosť lebo sú dosť široké. Takze na mini bábätká asi nie.
Tento týždeň sme prišli k babke a došli nám plienky ktoré sme si vzali so sebou tak sme v dedinskom obchode kúpili huggies soft elite(tie jedine tu mali) tieto sú za mňa najhoršie. Veľkosť ôk, sú jemnucke, ale vadí mi na nich ze su niečím napustene, prevoňané(keď si babatko kakne tak ta kombinácia smrdí viac ako samotné hovienko) využili sme zatiaľ 5 plienociek a zdá sa mi ze ritka začína protestovat
U mna pampers premium,
Pred tym som mala lupilu,jednotky boli ok,2 jky stale precurane,potom som raz kupila balik kde na kazdej druhej chybalo zapinanie,a po dvoch balikoch kde som mala z vnutra plesen na plienkach,tak dovi dopo....
Jednoznacne pampers premium
Uz je to 6 rokov mozno sa zmenilo.zlozenie.
Na zaciatok biele pampers potom zelene..fialova Bella Happy.potom pampers nohavicky a na noc z kauflanfu Bevola.pomaramcove pampers dve plienky a tri tyzdne sme liecili zapareninu.z DM nam vobec nesadli z lidlu to bol otras ale vtedy boli este stare fialove tesco tiez katastrofa.ale co sedi jednym nemusi druhym.
@lenagawel ja ako prvorodicka som kupovala pampers premium care..potom obycajne pampers, no smrdeli mi strasne. S lupilu som nebola spokojna, az nakoniec tesco fred and flo...uplne top. Aj nohavickove maju. Pomer cena kvalita vyborna. Teraz pri druhom dietati som automaticky fred and flo zvolila.
Bella happy alebo Babybaby soft. Lupilu nam napriklad vzdy vzdy pretiekli 🤷♀️
@nikoleta1234 prosím tá vieš mi niečo bližšie povedať o tej značke . Ďakujem . Zaujalo má to
@karla21 co konkrétne? Mam 3 dcérky a všetky mali len tie plienky, nikdy sme nemali problémy d precikanim, so zapareninami. Vyrábajú sa na Slovensku v essity gemerská hôrka. Neviem prečo, ale všetko vyvážajú do zahraničia. Normálne sa predávajú napr. v Maďarsku. Zrejme naši nemajú zaujem o naše, ale lepšie je dovazat zahraničné 🙄 🤔 zamestnanci môžu každý mesiac kúpiť vo veľmi dobrej cene.
Do porodnice a na prve tyzdne som mala pampers premium carea bola som spokojna. Potom babybaby soft, z tych sa okamzite vyhadzala. Potom lupilu - pretekali a nakoniec sme ostali pri babylove z DM. Nedavno som kupila velky balik pampers premium care (ma skoro dva roky), lebo nebola nablizku DM a malej sa z nich vyhadzala ritka a este tyzden som ju davala dokopy... takze 🤷♀️😂
@nikoleta1234 to som nechápala ,že prečo ich nevidíme na pulte .takze vyrobia y vyvážajú sa ,no super .premýšľam ,že skúsime,ďakujem
@nikoleta1234 to si priamo išla do firmy a tam sa da nakúpiť ? Ďakujem
@karla21 keďže mi nikto z rodiny v tej firme nepracuje, poprosili sme známych ktorí nám tie plienky nosia 🙂 je to veľká firma, pracuje tam naozaj veľa ľudí.
Pre veľké obchodné reťazce je to konkurencia, napr. lidl ma lupilu, tak jasne ze nebude predávať libero
@nikoleta1234 opravím ťa, firma sa volá SCA Hygiene products 🙂
@gabym opravím ta, už dávno nie. Už je premenovaná
@nikoleta1234 tak asi viem. Som odtiaľ
@gabym ved aj ja, manžel mi tam chodí na obedy. Treba si najprv overiť informácie, niekedy minulý rok zmenili názov. Ved sa opýtajte. Už aj dopravné značky boli zmenené na essity. A môžete si to aj vygooglit. Už som vám aj screen poslala, kde je uvedené, že je to historicky názov. Po novom je to essity.

Pampers