icon

Aké plienky používate?

sisinka29
2. dec 2012

Aké sú najlacnejšie? neviem sa rozhodnúť 😒

Strana
z2
matozazzo
3. dec 2012

My sme tiez vyskusali viacero. Ked bola mala Baby love (ak mas nazbieranych 50 bodov na karte, mas 25% zlavu na 1 vyrobok, ak som vzala celu krabicu, vysla plienka na 0,12 Eur), gaga, tesco (vychadzali, ak boli v akcii po 0,10 - 0,11 Eur). Teraz, ked uz chodi, vadia mi tescacke v bielom obale, blbe lepky a sustia, ale tie v zelenom obale su fajn. teraz boli v akcii, 1 ks = 0,11 Eur. Na noc som jej davala pampersky, lebo vydrzali viac, ale... najnovsie sa budi a stahuje si plienku, ze je mokra, takze uz je to jedno a davam aj na noc tescacku a v noci ju prebalim, ked pije mlieko. Niekedy su v akcii aj Huggies, nasla som u nas v jednej drogerii po 0,12 Eur 1 kus, tak som kupila. Je rozdiel dat za pampers za 1 ks 0,22 -0,30 Eur ako za napr. tescove 0,11-0,12 Eur. Je to o polovicu menej... A ak sa pokaka, hned prebalim a nie je alergia 🙂

skoricaxx
3. dec 2012

no ako pozeram moc sa tu vychvaluju pampers - mi sme im neprišli na chuť vždy miprišli strašne mokre,vyskušali sme aj ine značky či resp neznačky ale nakoniec

kupujeme hugies alebo z Tesca GAGA - tie sú podla mna supis

mamina2208
3. dec 2012

@visage1974 aj my ich používame a sme spokojný 🙂 hlavne ked sú v akcii berieme aj 5-6 balení

fidka79
Odpoveď bola odstránená
dedenini
3. dec 2012

@something no mozno som sa zle vyjadrila... ze tie drahsie nemusia byt vzdy lepsie... niekedy aj tie lacne su ovela lepsie.... uz spravne?? :D

something
3. dec 2012

@dedenini tak nejak

trdielko009
7. jan 2013

My pouzivamie tie z Lidla Toujours.A su super.Vyskusali sme aj ine.Napr z Dm Babylove,Bella Happy,raz sme dostali aj Clever (hnus):Najlepsie pampers a toujoures.Podla mna tam nieje velky rozdiel.Len cenovy.Ale sto ludi,sto chuti.A kazde babatko je ine

visage1974
8. jan 2013

teraz maju v lidli akciu na plienky Toujours dobra cena 🙂

visage1974
24. feb 2013

teraz maju v lidli aj akciu a to sa fakt oplati

ducci
27. feb 2013

pouzivame pampers premium a s nimi som spokojna.. predtym sme pouzivali vselijake, napr. pampercs sleep &play, ale tie mala v noci precikala... ale aj plienky z dm boli podla mna uplne OK

migely
3. feb 2014

no malej dávam sleep & play a nikdy ich neprecikala ale tie ma iba na noc cez deň striedame raz babylone raz HUGGIES a Tesco ale tie iba doma lebo mala sa v nich vždy preciká takže jedno balenie som kúpil na skúšku 🙄

Strana
z2