Ako vybrať ideálny spací vak pre bábätko?
Ahojte dievčatá,
poraďte, aký spací vak vybrať pre synčeka (3 mes), ktorý miluje byť zavinutý v zavinovačke? (Pomaličky mu vyberám postupne ručičky aby si zvykol ale mám pocit, že ho rúčky von zobudia.)
Je vhodné začať s vakom s dlhými rukávmi, nech má pocit zavinutia ešte aspoň trochu?
Odporučte prosím značku, s ktorou ste spokojné.
Vďaka ❤️❤️
Ja som max spokojná so značkou sleepee, všetky vaky sme kupovali od nich 🙂
Ja som max spokojná so značkou sleepee, všetky vaky sme kupovali od nich 🙂
@veronikah96 a predtým vám spinkalo babo v zavinovačke? Ja sa veľmi bojím toho prechodu. Zvažujem ci nebude dobrý na začiatok dlhy rukáv napr.
Vacice, karsaagen, meyco. Veľmi dobre vaky, majú rôzne druhy, určite si vyberies
@anonym_63f4fd vďaka. Co si myslíš o vaku s dlhými rukávmi? Riešim preto ze malý ma rad zviazané ruky keď spinka
@veronikah96 a predtým vám spinkalo babo v zavinovačke? Ja sa veľmi bojím toho prechodu. Zvažujem ci nebude dobrý na začiatok dlhy rukáv napr.
@alica_1991 áno, spala v zavinovačke, ale rúčky si vždy vyberala. Ale my sme ako prvý spaci vak od sleepee kupovali ten,ktorý je 2v1 a tam sa to dá zopnúť, aby rúčky neboli von. My sme nechali rúčky von, ale dá sa to aj takto a potom keď bude chcieť uz rúčky von, tak len rozopnúť 🙂 Majú veľký výber, veľa typov vakov 🙂
@anonym_63f4fd vďaka. Co si myslíš o vaku s dlhými rukávmi? Riešim preto ze malý ma rad zviazané ruky keď spinka
@alica_1991 osobne si myslím, ze je to blbosť. Ano, detičky do 4/5m su rady zavinute skrz moorov reflex, ale to časom vymizne
@alica_1991 je úplne jedno aký vak to bude to už je na vašej preferencií zapinania atď. Čo je dôležité kupovať vak s TOGOM podľa toho koľko máte doma stupňov. Ja mám rada brendon ale aj z Tesca.
Absolútne som neriešila značku 😃 Kúpila som vak z bazáru a podľa teploty, keďže predtým mi vaky absolútne odmietol. Zavinovačka do konca 3. mesiaca a potom som skúsila vak, trochu protestoval, behom týždňa si ako tak zvykol. Máme vaky už aj nožičkové, lebo už sa stavia a rôzne značky - aj Lidl, Jukki, Karsgaaren - spinká rovnako v hociktorom.
@alica_1991 osobne si myslím, ze je to blbosť. Ano, detičky do 4/5m su rady zavinute skrz moorov reflex, ale to časom vymizne
@anonym_63f4fd ved práve o to ide, že má stále ten morov reflex. Budí sa na voľné ruky. Zavinovačka malá. Preto potrebujem vyriešiť to budenie
Absolútne som neriešila značku 😃 Kúpila som vak z bazáru a podľa teploty, keďže predtým mi vaky absolútne odmietol. Zavinovačka do konca 3. mesiaca a potom som skúsila vak, trochu protestoval, behom týždňa si ako tak zvykol. Máme vaky už aj nožičkové, lebo už sa stavia a rôzne značky - aj Lidl, Jukki, Karsgaaren - spinká rovnako v hociktorom.
@michaela329 a tiež bol rád zviazaný v zavinovačke?
@alica_1991 Moja spala v takej kukle, nie v zavinovačke. Teraz má sedem mesiacov a má spací vak s nožičkami. V tom prechodnom období, teda doteraz mala obyčajný spací vak, tuším z Pepca.. ten z nožičkami som kupovala cez V. bazár, je to handmade.
S tymi vakmi s nožičkami som bola vždy spokojná, kupovala som aj synovi kedysi a mal ich cca do 4 rokov..
Ani jemu, ani malej som nikdy nekupovala vak s rukávom, lebo by ma asi aj zjedli za to 🙈 (neznášajú, keď je im len trošku teplo).
@anonym_63f4fd ved práve o to ide, že má stále ten morov reflex. Budí sa na voľné ruky. Zavinovačka malá. Preto potrebujem vyriešiť to budenie
@alica_1991 o pár týždňov vymyzne. Skus pozrieť ked tak ulitku
@alica_1991 ako vidím, stále sú tu citliví na zmienku o konkrétnom bazári - ale tak domyslí si každý 😃 Áno, spával zavinuty - ale výhradne v paperovej, mäkkej, tie tenké ulitky nechcel. Keď z nej vyrástol, kúpila som tie vaky - bez rúk.

Vacice, karsaagen, meyco. Veľmi dobre vaky, majú rôzne druhy, určite si vyberies