Ako vybrať prvé topánočky?

sportak22
7. nov 2011

Ahojte, poradte niekto ako vybrat prve topanocky, mame doma 8mesacneho chlapceka, ktory sa tvari, ze by rad zacal chodit a ja mu neviem vybrat topanocky lebo je problem ho v obchode obut riadne, to sa clovek uplne spoti a aj dajak nesedi cislovanie, no som z toho mimo.....ako ste to urobili vy?

jarunka111
7. nov 2011

@sportak22 ...ti verím, že je to problém, ale inak sa nedá, že sa pri tom nespotíš a nenabeháš 😀 😀 😀 to poznáme. Ja keď som kupovala prvé, ale aj teraz keď kupujeme, tak číslo vyberám orientačne, lebo čo iná značka, to iné číslovanie. Takže odmeriam malému dĺžku chodidla a približne tohto čísla sa držím. A ak niečo obujeme, tak ešte skúsim mu za pätu dať svoj prst, mal by sa tam ľahko vmestiť. A mali by mu byť. to mi poradila predavačka, keď sme kupovali prvé a tak to robím doteraz. A v podstate viem, že nie sú mu ani malé ani príliš veľké. Tak neviem, či som ti poradila 😉

ikke
8. nov 2011

https://www.modrykonik.sk/fotoblog/ikke/clanok/...
ale ak trvas na tom, ze potrebuje topanky, odstrihni slamku v dlzke jeho nohy a pri kupovani topanok ju vzdy vloz do topanky. uvidis, ake obrovske rozdiely su medzi tymi istymi cislami roznych znaciek. a tiez uvidis, ci ma maly dostatocne vela miesta na prsteky (+0.5 -1cm ku skutocnej dlzke chodidla)