icon

Akú detskú pestúnku odporúčate?

peknuckaaa
15. okt 2025

Akú detskú pestúnku by ste odporučili? Klasickú kameru s obrazovou alebo čisto kameru ktorú sparujem s mobilom? Čo je praktickejšie? Pripadne aj konkrétne tipy ak máte budem vdacna

malaopicka
15. okt 2025

Za mna zvlášť s monitorom, nakoľko mi dieťa spí od narodenia vo svojej izbe, s mobilom by som to nedala. Takže my využívame plne už dva roky a funguje perfektne - máme Truelife Nannycam H32

simona92101
15. okt 2025

@peknuckaaa kamera xiaomi,appka v mobile/tablete.kludne si robim na zahrade a sledujem po očku mobil.mam 3 deti,v kazdej izbe takuto kameru,na mobile v appke sledujem vsetky 3 deti naraz,kludne aj mimo domu.

luciaruz
15. okt 2025

My sme mali toto. Najlepsia vec. A ani raz to nemalo falošný poplach. Aj kamera so zvukom, aby sme ju sledovali a poculi ked spinkala v izbe. Vdaka tomuto som dokázala vklude spať.

beckinka
15. okt 2025

My používame túto, má kameru a vies mať aj appku v mobile. https://www.philips.sk/c-p/SCD923_26/connected-...

t1nusa
15. okt 2025

my máme čisto len kameru a v telefóne alebo tablete sledujeme cez appku, nemenila by som, za mňa osobne je toto praktickejšie a viac využiteľné aj do budúcna ☺️

anonym_8fee3f
16. okt 2025

Máme pestúnku Philips kde je možnosť aj rodičovského monitoru aj aplikácie v mobile-využívame obe.Obcas si aj manžel pozrie drobca z práce cez apku.