Akú elektrickú odsávačku na soplík?

denaalubos
27. dec 2012

Ahojte chcem si kupit odsavacku na soplik ale elektricku nie na vysavac,tu mam. Prosim o radu s ktorou mate dobru skusenost,znacka,od kial a podobne. Ma niekto LivingLab od Maderny alebo Lanaform napriklad?

kmkke
27. dec 2012

Ahoj, ja mám LivingLab, kupovala som ju tu v bazári na MK. Nie je taká účinná ako na vysávač, ale niečo vytiahne (skôr také "riedke" sople), keď sú husté a tvrdé, tak ich nechá v nose (alebo s ňou ja neviem manipulovať 🙂 ). Čo sa týka hlučnosti, tak hučí, ale určite minimálne o polovicu menej ako vysávač (aj keď my máme ultra tichý, manžel sa ani nezobudil keď som ho raz o 3 ráno vytiahla). Mám ju skôr do zásoby na noc, prípadne ak pôjdeme niekde na dovolenku, tak ju vezmem zo sebou, ale nepočítam s ňou na dlhodobé odsávanie, radšej používam tú na vysávač.

alena0305
28. dec 2012

Mňa odhovorila priamo pani v zdravotníckych potrebách - že ak už mám doma odsávačku na vysávač - tak toto nech nekupujem - drahé a o ničom.

mj28
28. dec 2012

ja mam tiez doma LivingLab ☹ a vobec nie som spokojna-kupovala som ju hlavne kvoli nocnemu odsavaniu,ale takmer nic nevytiahne a huci ako holiaci strojcek .... len mi stoji v skrini - niet nad vysavac 😉 ...

mysicka123
27. mar 2013

Ahoj, elelktricku odsavacku posudit neviem, ale prave som v sobotu kupila odsavacku na vysavac a som snou maximalne spokojna. vytiahne aj super huste sople, ktore idu tazko fukat a vecne synovi stekali do hrdla a neskor sme bojovali s laringitidou... Teraz som spokojna a dufam, ze ma uz neprijemne neprekvapi 🙂