icon

Akú odsávačku mlieka odporúčate?

sejbipi
12. feb 2024

Ahojte
Čo hovoríte na tento typ odsávačky? Máte niektorá skúsenosti? Ja som pri prvom mala takú tú klasickú elektrickú na kábel a nikde som sa od nej nemohla pohnúť, preto teraz zvažujem toto.
Ďakujem za rady a postrehy 🙂)

Akú odsávačku mlieka odporúčate?
tehotna40
12. feb 2024

Pripnem sa, tiež som ju včera pozerala. Mam doma tu avent taky starší typ a presne zato sa mi toto paci ze nemusím sedieť pri zástrčke.

sejbipi
autor
12. feb 2024

@tehotna40 ja som prvú mala z aliexpressu, 2ks asi za 20€? A bola super. Teraz asi tiež plánujem objednať z ali hentie baterkové menšie bezkáblové. Čo som pozerala tak 2ks 50-60€… len teda ma najskôr zaujímali skúsenosti 😁

tehotna40
12. feb 2024

@sejbipi hádam niekto napíše skúsenosť, zaujímalo by to aj mňa, ja by som šla do týchto babyono

lubkovaandrejka
14. feb 2024

@sejbipi Ahoj, takuto som sice nemala, ale nevedela som si vynachvalit tuto lansinoh a mozes ju pouzit cez elektricku siet ale fungujr aj na baterky 🙂 fakt vynikajuca. Mali by mi platit zato,ze ju kazdemu odporucam.😅

chaerin
14. feb 2024

Ja mám babyono, čo konkrétne ťa zaujíma? 😊

sejbipi
autor
14. feb 2024

@chaerin tak asi teda v prvom rade či si spokojná, či sa to dostatočne prisaje na prsia, aby som si to nemusela pridržiavať a mohla medzitým robiť aj iné činnosti 🙂) nevadí ti, že sú obe dokopy spojené hadičkou? Alebo sa to dá aj oddeliť a odsávať z každého prsníku zvlášť?

chaerin
14. feb 2024

@sejbipi Ja mám konkrétne Babyono Shelly, je to len jeden kus, žiadne hadičky ani nič podobné… aby sa prisala poriadne a neposúvala sa mi v podprsenke pomažem vstup na bradavku kokosovým olejom a v pohode fungujem v domácnosti, má myslím 7 úrovní odsávania a tri módy, elektrická jednotka sa nabíja cez usb … za mňa spokojnosť 😊

https://www.drmax.sk/babyono-odsavacka-materske...

kacenka18
27. júl 2024

Ahojte chcem sa spýtať či pri kupe Odsávačky musím mat aj rovnakú znacku flasiek , nakoľko fľašky mám už kúpené od značky Lovi .