Používame cookies. Viac informácií tu.
Zavri

Aký je najlepší vpichový teplomer?

julca15
15. okt 2015

Chcela by som mame kúpiť pod stromček vpichový teplomer / do mäsa/ , lebo po ňom túži. Nemám s ním skúsenosti. Viete mi poradiť aký je najlepší a na čo si dávať pozor. Je to dobrá vec? Ďakujem.

ichbinich
15. okt 2015

Ja mam ten zTchibo a svokrovi sme kupili WMF. Oba maju teplotnu skalu a zaroven vyznacene oblasti, kedy je ktore maso hotove. Pre svokra som kupovala ten WMF, lebo bol velky a dobre citatelny.
Ten "trn" na vpichnutie by mal byt podla mna dostatocne dlhy, aby sa dali merat aj hrubsie kusy masa. Lebo vzdy sa to ma dat do najhrubsej casti. A potom ci chces skor nieco male, aby ti to nezadvadzalo, alebo prave naopak velke, aby sa to dobre citalo... Asi skor vacsie, aby nebolo treba otvarat ruru...

Tu začni písať odpoveď...

Odošli