Aký krém používate na tvár vášho dieťatka?
S akym kremom ste spokojne? Maly dost dlho pouziva krem na tvar od Nivea, ono je to vlastne aj na telo ale nikdy mi nejak extra nevyhovoval ani nevadil. Na tvari ma take malilinke pupaciky skoro neviditelne a mam pocit ze ma taku suchsiu plet. Mozno je to z chladu, ked ideme von davam mu krem zasa od Nivea proti chladu a vetru. Chcem skusit nejaky iny, viete mi poradit nejaky kremik s ktrorym ste spokojne? Vdaka.
tak modra indulona kožna vravela že je to najlepšia masť aku kedy vynašli a idealna na detsku pokožku my sme mali aj ekzem a pomohlo nam to keďže sme nechceli používať hormonálne mastičky
striedam Bioderma cold cream a zinc PO, kedze tiez mal nabeh na ekzem 😉
Já používala (když už venku hodně mrzlo) co bylo zrovna po ruce 😀 Ale teď máme zkušebně bio kokosový olej a ten je, krom toho že voní, je víceúčelový, tak maže jak hrom, neobsahuje vodu, tudíž tvář nenamrzá a dokonce ani syn se po něm nevysypal, což se běžně stává u všeho co mu dám na obličej, včetně jeleního loje...
Nepoužívajte žiadne krémy dieťaťu na tváričku ani na telíčko ! a už tôbož nie na ekzém, najlepšie čo môžete urobiť je použiť po kúpaní ale umytí tváričky kokosový olej lisovaný za studena, napr. Health link, je to náhrada všetkých krémov, aj pre dospelého aj pre dieťa, navyše sa môže bežne konzumovať, do jediel, do pečenia, na masáže, prípadne lubrikant a podobne...atď používať...Nepoužívajte žiadnu kozmetiku ktorá je nejedlá - čo by ste sami ani nejedli - to nepoužívajte ani na telo ! Kokosový olej za studena lisovaný, nie rafinovaný je Všestranný , je to bioidentické ako plazma v tele, má 0% chémie. Na ekzém dieťaťu vynechajte kravské mlieko ! nahraďte ho sušeným kozím - je Ľudskému telu najbližšie a neobsahuje žiadne rakovinotvorné svinstvo, ja nepijem mlieko už roky ani môj brat čo mával ekzémy a už nemá, znížte príjem mäsa, nahraďte zdravými potravinami a najmä vyumývaným ovocím a zeleninou , hnedou ryžou , pohánkou, vlákninou, vareným hráškom , kukuricou atď...Nejedzte sóju , - pre deti tie jemnejšie typy.. citrusy vynechajte, miesto toho dostanete v Dm kúpiť práškový vit. C za 2 aurá ak potrebujete zvýšiť Céčko v tele- aj pre dospelých...Prírodné bio oleje nevysušujú ako parafín ....naopak.. na veľmi hrubú a bolestivú kožičku použi napr. ricínový (hustý) bio olej /jojobový/ marhuľový pre deti- ale daj pozor aby si to dieťa neoblizovalo...Vôbec to nie je o krémoch ale o zmene vášho pohľadu na vašu stravu ! Ste to čo jete ! a rovnaké platí aj na telo.. ak potrebujete ochrániť pre slnkom - môžete si kúpiť bambucký olej - tiež len bio zložka, faktor 6 , čisto prírodná látka , žiadna chémia, pokožka sa vám za to odvďačí....krémy sú robené často len na biznis... ak potrebujete lacné a kvalitné doplnky zoženiete na iherb.com...do 22 eur aj s poštou neplatíte clo ani dph , pre slovensko je to zatiaľ lacný dovoz za 3 aur poštovné airmail...balíky si PREBERAJTE ! ! ! ak presiahnete sumu z colnice vám pošlú podklady ako si to vybrať... aby sa nestalo že nám všetkým prestanú na Slovensko dovážať lebo sa to môže stať ....

Modra indulona=zazrak na vsetko 😉