Aký máte názor na použité veci pre novorodenca?
Aký máte názor na použité veci pre novorodenca ? Od ľudí, ktorých nepoznáte ? Myslite, že je to v poriadku, keď ich operiem a vyžehlim? Alebo by ste do toho nešli ?
väčšinu oblečenia pre chlapcov cca do troch rokov som kupovala z bazárika. vrátane novorodeneckých. boli to krásne a bezchybné veci, mnohé som posunula ešte ďalej aj ja. samozrejme, mali aj nové kúsky, ale mnohé z toho ani nevynosili a potom som to popredala len za symbolickú sumu, aby som sa toho zbavila.
teraz sú už deti väčšie, kupujem im často nové oblečenie, ale stále z času na čas robím "nábeh" aj na bazárik - hlavne staršiemu pokupujem také parádne mikiny a tričká za super ceny, len treba viac hľadať... len príklad - za 5 bezchybných značkových mikín s nápismi, aké teraz puberťáci radi nosia, som dala necelých 30 eur. ak by som kupovala nové, tak 100 eur nie je mojich. takže ja sa takýmto nákupom nebránim - od bábätka až po terajšok 🙂 podľa mňa to je fajn nielen z finančného, ale aj ekologického hľadiska.
Mal aj ako novorodenec z druhej ruky, všetko pre neho periem a aj zehlim, prežil to 😁 sama posúvam všetko aj kamoškam príp. ak nemám nikoho, tak v darovacej skupine na FB aj neznámym mamičkám. Veľa sme podostávali aj my. Nemám s tým žiadny problém. Radšej z druhej ruky next, ako nové sinsay..

Ja som pre mojich mala vela veci po kamoskinych dvojkach, cast som kupila na dvojickovskom bazariku a par kuskov sme kupili novych. Aj tak mi deti velmi rychlo vyrastli, vela veci sme ani nevynosili, napr. starsi z dvojiciek uplne preskicil velkost 62🤣. Od velkosti 98 uz kupujem nove veci, kedze na bazariku som nenasla nic, co by ma zaujalo, resp. nie som ochotna dat tolko za nosene veci.