icon

Aký opaľovací krém pre bábätká?

estterka
11. jan 2011

Ahojte,chcela by som sa opytat,ake mate skusenosti s opalovacim kremom pre babatka,znacka,faktor,ako casto ste kremovali a teda s ktorymi ste boli spokojne a s ktorym menej. Vyskusali ste aj prirodne,mineralne,bez vela chemickych a konzervacnych latok? Nieco natur by bolo najlepsie. Samozrejme,nechystam sa svojho drobca opalovat,ale vzhladom nato,kde zijem opalovaci krem uz potrebujeme 😵

Strana
z4
holubicka28
6. jún 2017

Ja som tento rok kupila Baby & Family SPF 50 , maju aj 30..je prirodny , vyrobeny z bezpecnych ingrediencii. Kozne problemy sposobuju aj opalovacie kremy, aj k vzniku prave spominanej rakoviny mozu prispiet, treba vzdy pozerat zlozenie.

kaja73
6. jún 2017

@momoqui nespali...

kaja73
6. jún 2017

@momoqui a nemam chut sa tu teraz s tebou dotahovat na slovickach..k tejto teme nemam viac čo dodat..

momoqui
6. jún 2017

@kaja73 ani ja sa nedotahujem o slovicka...ak si nevedela o tom ze aj v tieni opaluje tak uz vies 🙂 ziaden rozumny rodic nevycapi male dieta na priame slnko pocas obeda ale ked ides na dovolenku tak sa pocita s tym ze si na plazi a tam ajked si v tieni (pod palmou/ dazdnikom) si vystavena slnecnemu ziareniu ... autorka temy sa nepyta ci pouzit krem alebo nepouzit v tom ma asi jasno ale pyta sa AKY krem pouzit 🙂 no a ja osobne ked som na plazi tak radsej natriem dieta kremom ako ho obliekat do bavlnenych veci 🙂 ale kazdy ma svoj styl

monilik
6. jún 2017

My pouzivame pokial je to nutne Bioderma mineral. kym je babo v kociku snazim sa ho chranit tym ze je v tieni a nie na priamom poludnajsom slnku. respektive je prikryte aspon plienkou aby mu nesvietilo slnko priamo na pokozku. Jednoznacne by som volila krem alebo sprej alebo mlieko na mineralnom zaklade ktore sa nevstrebava do pokozky cize bez chemickych filtrov.
odporucam precitat http://martinchudy.blogspot.sk/2014/06/je-vas-o...

kaja73
7. jún 2017

@momoqui ty si ta co ma osvietlia..po 44r zivota z toho po 18r zivota s detmi ..som to so slnkom a kremami konecne pochoplila.. dakujem...

kaja73
7. jún 2017

@momoqui ps..hned moj prvy prispevok pre angii bol o konkretno kreme co POUZIVAM -eucerin KIDS..pri detroch..treba citat s porozumenim a v navaznostiach.

tana85
7. jún 2017

mineralny avene 50, ako jediny ma biely obal. nie je urceny specialne pre deti, ale odporucila nam ho kozna pre dceru, ktora ma velmi citlivu kozu so sklonmi k ekzemom. je velmi jemny a dobre chrani, ale velmi farbi do biela, cena okolo 22e, co je teda dost

mikaelita
4. aug 2017

Bioderma mineral, velka spokojnost

diuska86
4. aug 2017

Zo stranky biomama podla mna je super

katuskatt
4. aug 2017

My od narodenia pouzivame Biodermu a to ma mala uz 3 roky a sme velmi spokojny.

damoska
13. júl 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

no idealne žiadny, ale ak ste vonku tak doporučujem Boiodermu s OF50

Strana
z4