icon

Aký prášok na pranie a aviváž pre novorodenca?

j4n15
9. aug 2010

nech operem vsetky veci, este pred narodenin..chcem aby to bolo vonave a jemne 🙂

luciaanna
9. aug 2010

Lovela a aviváž Silan sensitive (biely).

lenocka84
9. aug 2010

mame lovelu aj avivaz lovelu, ale asi menime na persil sensitive, lebo deky mal v normal prasku a nevyhadzal sa, tak snaaaad

zuzana32
9. aug 2010

Batole prášok, a od 6 týždňov som dávala bielu aviváž Silan 😉

exupery
9. aug 2010

persil sensitive,ziadna avivaz aspon do roka...

lenka1smejka
9. aug 2010

ziadna avivaz a prasek-ten co my

mirip
9. aug 2010

my aviváž žiadnu, prací prášok mám lovelu aj to len tekutú lebo batele mi smrdel

murinka
9. aug 2010

na pranie som pouzivala tekutu lovelu+maaalinko avivaze 😉 a teraz pouzivame normalny prasok+avivaz 😉

njonja
9. aug 2010

ja som nepouzivala a doteraz nepuzivam ziadnu avivaz, len prasok - persil sensitiv, idu s tym aj flaky od kaky prec...

maggie2
9. aug 2010

Persil, Ariel, Omo, podľa toho čo je práve v akcii. Aviváž ľubovolný len Silan, ostatné sa nám neosvedčilo. Ani lacné prášky tobôž nie.

magua
9. aug 2010

tiez pouzivame Lovelu, ziadnu avivaz a ked sa stane nejaka vacsia nehoda, tak pred pranim pouzijem Ariel na skvrny

babybloo
9. aug 2010

Batole tekuty prášok,a aviváž nepoužívam

beru30
10. aug 2010

Ja pouzivam Lovelu aj prasok aj avivaz. Uz sa stalo, ze som nemala a oprala som malemu veci s nasimi a nastastie sa nevyhadzal, ale to bolo len nudzove riesenie 🙂 Lovela sice nema ziadnu uzasnu vonu, ale to asi nie je to najpodstatnesie.

adulka82
10. aug 2010

Pouzivala som Lovelu prasok aj avivaz, teraz uz periem veci s nasimi 🙂

zuzkat1
10. aug 2010

prasok jednoznacne taky vhodny pre mimi...my pouzivame lovelu..aj avivaz sme mali ale mne nevonala tak som skusila silan sensitive ten je vhodny aj pre deti a som spokojna

tinkakar
10. aug 2010

Babatkovska pokozka je priestupna, takze Lovelu, aj vonu ma jemnucku (co vonia nam, pre babatka to moze byt prisilne, moze ich to drazdit), avivaz nepouzivam ziadnu (max. na dezinfekciu plienok ocot a par kvapiek levandulovej alebo cajovnikovej silice). Skusala som aj mydlove skrupiny- vyprali dobre, vona neutralna. Deti nemali ziadne kozne problemy. Ked boli neskor aj flaky od zeleniny, ovocia, vynikajuco ich odstranila cista Sol na skvrny (da sa kupit na nete).

dara76
10. aug 2010

persil sensitive alebo iny jemny prasok (lovela,batole) - kazdy musi vyskusat sam, co vyhovuje
a namiesto avivaze ocot na zmekcenie . Potom samozrejme este poriadny vyplachat. Ocot veci zjemni ako avizaz a je vhodny aj pre tych co maju problem s ekzemom - rodinne overene.

wandeirra
10. aug 2010

batole alebo lovela,avivaz netreba pre mimino

markiza
10. aug 2010

ariel sensitive gel bez avivaze

lauraespozito
10. aug 2010

ja používam persil sensitive a aviváž silan sensitive

katherine27
10. aug 2010

prášok Lovela a aviváž žiadna...nemáme žiaden problém 🙂

bershka
10. aug 2010

my sme sa z lovely riadne vyhadzali, ja odporucam Ariel sensitive

aero
10. aug 2010

@j4n15 -- ja som žiadnu aviváž nepoužívala , načo prášok ti vypere čo má a takú aviváž , ktorá by voňala , ako tvoje dieťa ešte nevynašli
milujem vôňu bábätka

atrami
10. aug 2010

používala som bežné mydlá na pranie- kokosové

lucinka1104
10. aug 2010

lovelu

anamor
10. aug 2010

avivaz sme nepoužívali a prášok lovela alebo batole - tekuté. Lovela podla mna nevonia vobec/nesmrdi, no ani nevonia/, co mne trošku chýbalo. A ked bolo treba dostat nieco dole /mrkva a spol/ tak take mydlo z dmky 😉

sana15
10. aug 2010

od narodenia maleho periem v Tide sensitive a avivaz Silan sensitive. Dva krat placham doteraz, maly uz ma 1,5 roka. zatial ziadna reakcia. Persil sensitive mi nevypral tak dobre flaky od jedla a okrem toho mi znicil znackovu lyziarsku vetrovku (aj ked bola uz viac krat prana v inom prasku, po vyprati mi cierna farba na nej pustila farbu na svetlomodru a uz to nejde nijak dole). uz viac ho nekupim

annie13
10. aug 2010

mne sa osvedcil ten novy dreft

luppita
10. aug 2010

Aj ja pouzivam od narodenia Lovelu, dobre vyperie, ziadna reakcia nikdy nebola a tym ze vobec nevonia je lepsie citit vonu babetka 🙂 avivaz chcem zacat pouzivat , ale este neviem aku. 🙂

heni79
11. aug 2010

Tiež používam Lovelu (konkrétne prášok na farebné oblečenie, nerobí rpoblémy ani pri plienkach a tie sú biele 😀 , tekutú som neskúšala) a aj aviváž Lovela. Aviváže dávam ale menej ako na bežné pranie našej bielizne (dospeláckej 🙂 ). Inak to veľké balenie prášku (myslím, že je to 5,4 kg) mi vydržalo 4,5 mesiaca! Používam ho výlučne na pranie vecí pre dieťa.

gaja
11. aug 2010

ja som používala lovelu a batole.. a teraz mienim prať zasa v lovele.. a tiež zo začiatku bez aviváže..
persil sensitiv mi je proti srsti, lebo tam napchali aloe vera, na čo som aj ja sama alergická, tak nebudem riskovať pri bábätku