Aký prášok na pranie a aviváž pre novorodenca?
nech operem vsetky veci, este pred narodenin..chcem aby to bolo vonave a jemne 🙂
mame lovelu aj avivaz lovelu, ale asi menime na persil sensitive, lebo deky mal v normal prasku a nevyhadzal sa, tak snaaaad
Batole prášok, a od 6 týždňov som dávala bielu aviváž Silan 😉
persil sensitive,ziadna avivaz aspon do roka...
ziadna avivaz a prasek-ten co my
my aviváž žiadnu, prací prášok mám lovelu aj to len tekutú lebo batele mi smrdel
na pranie som pouzivala tekutu lovelu+maaalinko avivaze 😉 a teraz pouzivame normalny prasok+avivaz 😉
ja som nepouzivala a doteraz nepuzivam ziadnu avivaz, len prasok - persil sensitiv, idu s tym aj flaky od kaky prec...
Persil, Ariel, Omo, podľa toho čo je práve v akcii. Aviváž ľubovolný len Silan, ostatné sa nám neosvedčilo. Ani lacné prášky tobôž nie.
tiez pouzivame Lovelu, ziadnu avivaz a ked sa stane nejaka vacsia nehoda, tak pred pranim pouzijem Ariel na skvrny
Batole tekuty prášok,a aviváž nepoužívam
Ja pouzivam Lovelu aj prasok aj avivaz. Uz sa stalo, ze som nemala a oprala som malemu veci s nasimi a nastastie sa nevyhadzal, ale to bolo len nudzove riesenie 🙂 Lovela sice nema ziadnu uzasnu vonu, ale to asi nie je to najpodstatnesie.
Pouzivala som Lovelu prasok aj avivaz, teraz uz periem veci s nasimi 🙂
prasok jednoznacne taky vhodny pre mimi...my pouzivame lovelu..aj avivaz sme mali ale mne nevonala tak som skusila silan sensitive ten je vhodny aj pre deti a som spokojna
Babatkovska pokozka je priestupna, takze Lovelu, aj vonu ma jemnucku (co vonia nam, pre babatka to moze byt prisilne, moze ich to drazdit), avivaz nepouzivam ziadnu (max. na dezinfekciu plienok ocot a par kvapiek levandulovej alebo cajovnikovej silice). Skusala som aj mydlove skrupiny- vyprali dobre, vona neutralna. Deti nemali ziadne kozne problemy. Ked boli neskor aj flaky od zeleniny, ovocia, vynikajuco ich odstranila cista Sol na skvrny (da sa kupit na nete).
persil sensitive alebo iny jemny prasok (lovela,batole) - kazdy musi vyskusat sam, co vyhovuje
a namiesto avivaze ocot na zmekcenie . Potom samozrejme este poriadny vyplachat. Ocot veci zjemni ako avizaz a je vhodny aj pre tych co maju problem s ekzemom - rodinne overene.
batole alebo lovela,avivaz netreba pre mimino
ariel sensitive gel bez avivaze
ja používam persil sensitive a aviváž silan sensitive
prášok Lovela a aviváž žiadna...nemáme žiaden problém 🙂
my sme sa z lovely riadne vyhadzali, ja odporucam Ariel sensitive
používala som bežné mydlá na pranie- kokosové
lovelu
avivaz sme nepoužívali a prášok lovela alebo batole - tekuté. Lovela podla mna nevonia vobec/nesmrdi, no ani nevonia/, co mne trošku chýbalo. A ked bolo treba dostat nieco dole /mrkva a spol/ tak take mydlo z dmky 😉
od narodenia maleho periem v Tide sensitive a avivaz Silan sensitive. Dva krat placham doteraz, maly uz ma 1,5 roka. zatial ziadna reakcia. Persil sensitive mi nevypral tak dobre flaky od jedla a okrem toho mi znicil znackovu lyziarsku vetrovku (aj ked bola uz viac krat prana v inom prasku, po vyprati mi cierna farba na nej pustila farbu na svetlomodru a uz to nejde nijak dole). uz viac ho nekupim
mne sa osvedcil ten novy dreft
Aj ja pouzivam od narodenia Lovelu, dobre vyperie, ziadna reakcia nikdy nebola a tym ze vobec nevonia je lepsie citit vonu babetka 🙂 avivaz chcem zacat pouzivat , ale este neviem aku. 🙂
Tiež používam Lovelu (konkrétne prášok na farebné oblečenie, nerobí rpoblémy ani pri plienkach a tie sú biele 😀 , tekutú som neskúšala) a aj aviváž Lovela. Aviváže dávam ale menej ako na bežné pranie našej bielizne (dospeláckej 🙂 ). Inak to veľké balenie prášku (myslím, že je to 5,4 kg) mi vydržalo 4,5 mesiaca! Používam ho výlučne na pranie vecí pre dieťa.
ja som používala lovelu a batole.. a teraz mienim prať zasa v lovele.. a tiež zo začiatku bez aviváže..
persil sensitiv mi je proti srsti, lebo tam napchali aloe vera, na čo som aj ja sama alergická, tak nebudem riskovať pri bábätku

Lovela a aviváž Silan sensitive (biely).