Aký prášok na pranie a aviváž pre novorodenca?
nech operem vsetky veci, este pred narodenin..chcem aby to bolo vonave a jemne 🙂
prve mesiace som pouzivala detsky gel lovela a potom uz iba normalne gely bez avivaze...ved samotne gely velmi pekne vonaju a nepotrebuje to avivaz 😉
Na oblečko aj plienky Frosch Aloe vera, krásne vonia, aviváž netreba. Ale pred praním namáčam - na plienky a zašpinené oblečenie sa mi veľmi osvedčli Puer (s aktívnym kyslíkom) - prádlo v ňom nechávam máčať kým sa mi nezaplní vandlík (1-2 dni), prášku/gélu na pranie potom stačí menej a všetko je bielučké/čistučké, bez škvŕn. Efektívne, relatívne lacné a pritom ekologické.
pri malej som prala v lovele pri malom som od kamosky dostala persil sensitiv gel krasne voni takze je aj skoda pouzit avivaz 😉
ahoj, pred narodenim dcerky som ja - teda moja mama oprala vecicky v drefte, nejakom detskom - kraaaasne to vonalo aj mesiac po oprani ....inak periem stale malej veciciky v persile sensitiv gel, ten je najlepsi ...a avivaz davam silan sensitiv biely .....a davam dva krat plakat pre istotu .... 🙂
ja som prala v Lovele a aviváže som dala trocha senzitívnej ....
Ak je citlivá pokožka tak podla mna sa nedá velmi prať v aviváži. No moje deti su v pohode a periem v normálnych práškoch aj aviváži. nič som nemenila a veci periem aj s našimi a vôbec s tým nemaju problém
Zo začiatku keď bola dcerka malička tak sa pralo v Lovele, krasne to vonalo, ale teraz ked ma niektore vecicky od papania tak ani Lovela, ani Persil Sensitiv na to nezaberaju, tak uz použivam bežny praci prasok /Persil, Ariel/ na vsetky veci bez rozdielu, malinka nema s tym problem. Avivaz pouzivam Batole.
Persil sensitive gel a avivaz hocijaku sensitive.
ja som prala v lovele a pouzivala som mandlovy Silan alebo Lenor...ale ked sme zacali s prikrmami tak som zacala prat v klasickom prasku jeho veci s nasimi a nastastie bol maly ok...
persil sensitive ale mame aj ten detsky dreft sensitive je uplne v pohode, ale kazda mamicka si musi vyskusat ten svoj kazde babo je ineeeee
Ja som použivala Batole.Treba odskušat,pri prvom synovi som prala s persil a avivž silan,maly dostal vyražky.odvtedy použivam Batole.Každé dieta má inu pokožku a každému vyhovuje niečo iné,treba odskušat....
ja persil sensitive pre detičky a potom persil gold a aviváž silan modrí
ja som pri oboch detoch používala Lovelu -prášok aj aviváž, myslím že nie je nič lepšie... 🙂
lovela a bez avivaze 🙂
Tekutú lovelu bez aviváže asi tak do troch mesiacov, potom už normálne s našimi vecami a s Persilom alebo Arielom + aviváž
ja som nepouzivala do cca 3m ziadny prasok, od vtedy len Lovelu a samozrejme nijaku avivaz 🙂
pre novorodena bez debaty ziadna avivaz a prasok jednoznacne urceny len pre male babatka bud Lovela,alebo Persil sensitiv 😉 😉 😉
dreft. krasne voni aj bez avivaze
ja tiez periem veci pre malu v drefte, bez avivaze, kedze pekne vonia 🙂
ahojte
ja pre malého periem iba v mydlových bio orechoch...🙂 a ako aviváž vonny olej napr. ľevanduľový...alebo citóbonový 😉 a je to bez chémie
U nas Lovela (tento znasal aj kamoskim syn a ten nezniesol hocijaky, tak sme isli po osvecenom), avivaz nepouzivam. Neskor sme skusili aj Persil Sensitive a v pohode, myslim, ze vyperie lepsie ako Lovela.
ja som vsetko oprala tiez v Persil Sensitive a bez avivaze 🙂
mydlove orechy, namiesto avivaze levandulovy olejcek, na skvrny Puer... opralo mi zatial vsetko.
ja som si kúpila Lovelu prášok sensitiv a idem si kúpiť ešte Lovelu balsam Color. Bez aviváže.
ja odporucam persil sensitive...je perfektny,operie vsetko a krasne vonia ani avivaz netreba... lovela nevyperie niektore skvrny...
ak nie je dietatko alergicke, citlive na nejake vyrobky, tak uplne normalny klasicky prasok, aj avivaz, ja od zaciatku periem v arieli a avivaz pouzivam silan 😉
osypala sa mi po detskej lovele 😠
ja persil sensitive a silan sensitive, ale maly ma od narodenia bezproblemovu pokozku...pri citlivej by som zvolila asi lovelu a bez avivaze 🙂
ja tiez pouzivam lovelu a silan sensitive...spokojna...zozaciatku som ale malej vecicky vzdy aj prezehlila 🙂

este deti nemam, ale uz som tiez hladala, nasla som hypoalergennu, dermatologicky testovanu avivaz Kuschelweich v Bipe v Rakusku, je tam taky macik a maly obrazok babatka. Vyprala som v tom uz nieco a ta vona sa mi velmi paci. Urcite je to jemne aj pre alergikov. Ja som nepouzivala avivaz nejaku dobu, lebo mam ekzemy, ale zas mi chybalo, ze to tak nevoni.