icon

Aký prášok na pranie a aviváž pre novorodenca?

j4n15
9. aug 2010

nech operem vsetky veci, este pred narodenin..chcem aby to bolo vonave a jemne 🙂

lauricka
5. aug 2011

este deti nemam, ale uz som tiez hladala, nasla som hypoalergennu, dermatologicky testovanu avivaz Kuschelweich v Bipe v Rakusku, je tam taky macik a maly obrazok babatka. Vyprala som v tom uz nieco a ta vona sa mi velmi paci. Urcite je to jemne aj pre alergikov. Ja som nepouzivala avivaz nejaku dobu, lebo mam ekzemy, ale zas mi chybalo, ze to tak nevoni.

zuzikkaa
5. aug 2011

prve mesiace som pouzivala detsky gel lovela a potom uz iba normalne gely bez avivaze...ved samotne gely velmi pekne vonaju a nepotrebuje to avivaz 😉

natasole
5. aug 2011

Na oblečko aj plienky Frosch Aloe vera, krásne vonia, aviváž netreba. Ale pred praním namáčam - na plienky a zašpinené oblečenie sa mi veľmi osvedčli Puer (s aktívnym kyslíkom) - prádlo v ňom nechávam máčať kým sa mi nezaplní vandlík (1-2 dni), prášku/gélu na pranie potom stačí menej a všetko je bielučké/čistučké, bez škvŕn. Efektívne, relatívne lacné a pritom ekologické.

aspinka
5. aug 2011

pri malej som prala v lovele pri malom som od kamosky dostala persil sensitiv gel krasne voni takze je aj skoda pouzit avivaz 😉

nicky182
5. aug 2011

ahoj, pred narodenim dcerky som ja - teda moja mama oprala vecicky v drefte, nejakom detskom - kraaaasne to vonalo aj mesiac po oprani ....inak periem stale malej veciciky v persile sensitiv gel, ten je najlepsi ...a avivaz davam silan sensitiv biely .....a davam dva krat plakat pre istotu .... 🙂

mia78
5. aug 2011

ja som prala v Lovele a aviváže som dala trocha senzitívnej ....

nika1375
Odpoveď bola odstránená
miyya
5. aug 2011

Ak je citlivá pokožka tak podla mna sa nedá velmi prať v aviváži. No moje deti su v pohode a periem v normálnych práškoch aj aviváži. nič som nemenila a veci periem aj s našimi a vôbec s tým nemaju problém

gonka
5. aug 2011

Zo začiatku keď bola dcerka malička tak sa pralo v Lovele, krasne to vonalo, ale teraz ked ma niektore vecicky od papania tak ani Lovela, ani Persil Sensitiv na to nezaberaju, tak uz použivam bežny praci prasok /Persil, Ariel/ na vsetky veci bez rozdielu, malinka nema s tym problem. Avivaz pouzivam Batole.

littledevil
5. aug 2011

Persil sensitive gel a avivaz hocijaku sensitive.

melpomene
5. aug 2011

ja som prala v lovele a pouzivala som mandlovy Silan alebo Lenor...ale ked sme zacali s prikrmami tak som zacala prat v klasickom prasku jeho veci s nasimi a nastastie bol maly ok...

natalia777
5. aug 2011

persil sensitive ale mame aj ten detsky dreft sensitive je uplne v pohode, ale kazda mamicka si musi vyskusat ten svoj kazde babo je ineeeee

kacenka1983007
5. aug 2011

Ja som použivala Batole.Treba odskušat,pri prvom synovi som prala s persil a avivž silan,maly dostal vyražky.odvtedy použivam Batole.Každé dieta má inu pokožku a každému vyhovuje niečo iné,treba odskušat....

nasta197
5. aug 2011

ja persil sensitive pre detičky a potom persil gold a aviváž silan modrí

saranata
5. aug 2011

ja som pri oboch detoch používala Lovelu -prášok aj aviváž, myslím že nie je nič lepšie... 🙂

fairynika
5. aug 2011

lovela a bez avivaze 🙂

henulienka
5. aug 2011

Tekutú lovelu bez aviváže asi tak do troch mesiacov, potom už normálne s našimi vecami a s Persilom alebo Arielom + aviváž

sofia2008
5. aug 2011

ja som nepouzivala do cca 3m ziadny prasok, od vtedy len Lovelu a samozrejme nijaku avivaz 🙂

bea1971
5. aug 2011

pre novorodena bez debaty ziadna avivaz a prasok jednoznacne urceny len pre male babatka bud Lovela,alebo Persil sensitiv 😉 😉 😉

kvetinqa
5. aug 2011

dreft. krasne voni aj bez avivaze

rora
5. aug 2011

ja tiez periem veci pre malu v drefte, bez avivaze, kedze pekne vonia 🙂

fiona8
5. aug 2011

ahojte
ja pre malého periem iba v mydlových bio orechoch...🙂 a ako aviváž vonny olej napr. ľevanduľový...alebo citóbonový 😉 a je to bez chémie

e_z
5. aug 2011

U nas Lovela (tento znasal aj kamoskim syn a ten nezniesol hocijaky, tak sme isli po osvecenom), avivaz nepouzivam. Neskor sme skusili aj Persil Sensitive a v pohode, myslim, ze vyperie lepsie ako Lovela.

lehotka
5. aug 2011

ja som vsetko oprala tiez v Persil Sensitive a bez avivaze 🙂

azarijka
5. aug 2011

mydlove orechy, namiesto avivaze levandulovy olejcek, na skvrny Puer... opralo mi zatial vsetko.

lolko_lenka
5. aug 2011

ja som si kúpila Lovelu prášok sensitiv a idem si kúpiť ešte Lovelu balsam Color. Bez aviváže.

fixi3
6. aug 2011

ja odporucam persil sensitive...je perfektny,operie vsetko a krasne vonia ani avivaz netreba... lovela nevyperie niektore skvrny...

sonica
6. aug 2011

ak nie je dietatko alergicke, citlive na nejake vyrobky, tak uplne normalny klasicky prasok, aj avivaz, ja od zaciatku periem v arieli a avivaz pouzivam silan 😉
osypala sa mi po detskej lovele 😠

zivika
6. aug 2011

ja persil sensitive a silan sensitive, ale maly ma od narodenia bezproblemovu pokozku...pri citlivej by som zvolila asi lovelu a bez avivaze 🙂

lenka0283
6. aug 2011

ja tiez pouzivam lovelu a silan sensitive...spokojna...zozaciatku som ale malej vecicky vzdy aj prezehlila 🙂