Aký prášok na pranie a aviváž pre novorodenca?
nech operem vsetky veci, este pred narodenin..chcem aby to bolo vonave a jemne 🙂
v arieli a silan pre deti, lovela mi stoji v kupelni vobec nic nevyperie a smrdi 😠
Ak nie ste alergici tak ja používam lovelu ale novorodencovi určite bez aviváže. Ak hrozí že by mohlo byť bábateno citlivejšie tak by som išla do orechov alebo ulrichu (ale voňať to bez olejčeka nebude). Niečo periem aj v tom. Novorodencovi podľa mňa ani netreba voňať prádlo bábatko samo o sebe voní dosť babatkovsky. 😉
taky isty ako som pouzivala doteraz pre nas, mimochodom ja som vyrastla na komunistickom palmexe a tixe a zijem dokonca nemam ziadnu alergiu ci koznu chorobu, pokial dieta nie je atopik alebo nema ine vazne problemy nie je dovod nasledovat kazdy vystrelok "bejby biznisu" ktory sa nam snazi predat aj veci ktore nepotrebujeme
ja som použivala LOVELU
na pranie Lovela, avivaz nie, ariel profesional ak je nieco velmi spinave🙂
ja som používala pri malej Batole prášok aj aviváž krásne vonia a dobre perie 🙂 a teraz som ho zas kúpila a všetky vecičky som pre malého v ňom vyprala krásne vonia :D
ja používam batole a som spokojná aviváž žiadnu mohlo by sa bábo vyhádzať a pridávam mydlové vločky aby sa vypralo aj niečo špinavšie
DREFT JE NAJ!!!! kto raz skusi, ine uz nechce....
lovela
ariel a lenoralebo silan sensitive
mne dokina na začiatok odporučila tekutý Batole alebo Lovelu, bez aviváže a 2x vyplákať
pouzivala som persil sensitive, ale decka lekarka nam poradila vyskusat forever Aloe MPD.je to universalny praci a cistiaci prostriedok bez chemii a obsahom aloe.vyrobok je uznany v celom EU.Ja pouzivam MPD na prani,do micky,umyvam stym okna a cely byt.robi to zazraky a co je najdvolezitejsi ze to robi bez chemii a sporim horzne vela peniaze.
avivaz pre novorodeniatko nie je potrebna, a prason Lovela sme my pouzivali.
Nám sa najviac osvedčil Batole prášok,aj aviváž. Spokojná som bola aj s Lovelou, či Titan pre deti.
persil sensitive som používala, 2x vyplákala, bez aviváže, používala som radšej gél, obsahuje menej solí, lepšie sa v páčke prepáchne 😉
od roka aj niečo periem už amlej oblečenie s naším normálnym prachom ako aj naše... 🙂
Lovelu sme pouzivali. Myslim, ze ked bola uplne mala, tak len gel.... avivaz nie.
Ahoj,ja som používala tiež Lovelu, keď bola úplne malinká.Od zhruba 2 mesiačikov sme prešli na Persil Sensitive a Silan Sensitiv s mandľou a alore vera. Po ňom je prádielko krásne voňavé a strašne jemné 😉
ahoj, ja používam Lovelu gel, aj aviváž Lovela od narodenia doteraz. Máme 15mesiacov.
Jednoznačne Lovela, k tomu už ani aviváž netreba. Aj teraz zvyknem prať v Lovele a zbožňujem, že mi Lia vonia stále bábätkovsky 🙂
U nas tiez Lovela-krasne vonia a avivaz uplne vynechat...nieje potrebna 😉
ja pouzivam zatial Lovelu,aj prasok aj avivaz,ale je to uplne bez vone,co mi dost vadi,lebo oprane pradlo ma byt ciste a vonave nie?ale flaky to moc nevyperie a vobec nevonia,takze planujem kupit nieco ine,mama aj Bupi mydlove vlocky,takisto bez vone,nechapem to preco to nevonia
pradlo pre deti nema vonat! drazdi to nie len pokozku, je to neprirodzene
Lovela gél bez aviváže
🙂
persil sensitive {on je s aloe vera} - nemala som ziaden problem. netreba nic predpierat, namacat, vsetko sa krasne vyperie a avivaz som pouzivala silan sensitiv, alebo coccolino, a najradsej som mala biele batole - krasne jemucko voni. teraz pouzivam lenor, lebo uz som na nom asi zavisla, ako uzasne vonia modry napr.
najskor levela a teraz persil sensitive a avivaz davam od zaciatku lenor sensitive
ja používam Lovelu prášok a aviváž Silan sensitive 😉
Ja som mala pri oboch detoch batole prasok a aj avivaz. Ta vona je uzasna
u nas tiez prasok lovela, avivaz je pre babatka podla mna zbytocna. na tvrdohlave skvrny od zlteho kakania u kojenych babatok ci neskor mrkvicky pomaha vyborne zlcove mydlo (tuhe) z dmka ... bud teda hned zaprat, vtedy to ide lepsie alebo neskor drhnut drhnut drhnut ... ale vyjde to vzdy ...
My od Emkinho narodenia používame Dreft sensitive, ten je pre detskú pokožku a nemáme nijaké problémy...inak aviváže nepoužívame a pre novorodenca určite nie, zbytočne to dráždi a je to aj moc voňavé, aspoň pre mňa...

lovelu aj ako avivaz.. len teda to pradlo potom nevoni ako ked pouzivam silan :(.... no ale aspon mala nema alergia.. a uz nezehlim 🙂 asi od 3 mesiacoch 🙂))