icon

Aký prášok na pranie a aviváž pre novorodenca?

j4n15
9. aug 2010

nech operem vsetky veci, este pred narodenin..chcem aby to bolo vonave a jemne 🙂

Strana
z7
majkapatko
1. apr 2015

Ja uz pouzivam jedine Oli Batola aj praci gel aj avivaz. Vyskusala som asi vsetky znacky, ktore ponukaju prostriedky pre deti a skoncila som pri tejto znacke. Najlepsie mi vonia 🙂

suzane26
8. apr 2015

a kedy ste zacali prat detske vecicky? kolko pred porodom asi?

forevent
3. jún 2015

Dalli med prací prášok pre alergikov a astmatikov

Chcela by som dať do pozornosti všetkým maminám, ktoré hľadajú vhodný prací prostriedok nielen pre svoje detičky trpiace nejakou alergiou, kožnými problémami alebo astmou. Jedná sa o nemecký produkt, vyvinutý spoločne s prestížnou nemeckou asociáciou daab, ktorá sa zaoberá liečbou alergií a astmy. Dalli med dostupný v dvoch variantách, buď ako tekutý gel alebo prášok. Dalli med je celkom bez parfémov, farbiacich prísad a konzervantov. Na Slovensku ho predáva spoločnosť for event, s.r.o., ktorá má svoju kamennú predajňu v Žiline na Predmestskej ulici č.66, oproti Kotve, od konca júna 2015 aj prostredníctvon e-shopu na stránke www.forevent.eu www.dalli.sk

miska12356
25. jún 2015

Mamicky neviete kde kupim praci gel dreft baby sensitive ?

dasaa
25. jún 2015

Ja som ho zháňala ked som cakala druhé babo .Nenasla som ho nikde .Oredavacka mi povedala ze uz nie je len ze sa zmenil obal na sensitive

thecheeky
8. aug 2015

Nikde ho uz nemozem zohnat, vraj sa prestal vyrabat ☹ vcera som pobehala vsetky mozne drogerky.

lilimoni
8. aug 2015

Ja som prala v persile a avivaz silan 🙂

kuukii
8. aug 2015

Lovela, Bupi a krásne všetko voňalo 🙂

lili007
31. mar 2016

Lovela, Bupi potvrdzujem🙂 Aj Silan biely ma peknu jemnu vonu.
ALE! Pozor, lekari vravia, ze s avivazami opatrne. Niektore deticky mozu reagovat opatrne, preto by som na zaciatku (aspon do 3mes.) zvazila pouzivanie Avivaze. Neskor aj zmena avivaze moze sposobit problemy. Ale nemusi, u kazdeho je to individualne.
Dolezite je biele oblecenie, co najmenej farieb v prvych mesiacoch kvoli farbivam a pranie na vyssich teplotach. 🙂

milota164
13. apr 2016

ja som pouzivala Lovelu prasok a avivaz som nepouzivala

tobnuf
13. apr 2016

My pouzivame silan biely sensitive aj avuvqz najprv smali lovelu ale dako mi smrdela 🙂

myleontina
13. apr 2016

Ja od narodenia tekuty prasok lovela,bez avivaze,krasne jemne voni,periem na 40tke,alebo 60,ak je biele silne spinave.a oblecko som zehlila len raz,pred porodom 😉 odvtedy nepovazujem za potrebne zehlit.maly s tym nema problem,skor mu vadi avivaz 😊

zapka21
13. apr 2016

Ekologicky, setrny k prirode aj k pokozke dietatka - ECOVER, dostat v DM, konketne pouzivame Lavendel s jemnou levandulovou vonou, ano este stale, aj ked deti uz davno nie su novorodenci 🙂 Novorodenec nepotrebuje vonave pradlo, potrebuje citit vonu maminy ♥

chovancova122
21. máj 2016

Odporučam najlepši prasok pre deti kt.poznam velmi kvalitny a rokmi odskusany omino bianco ci uz gelovy alebo tuhy - Omino prašok

domi77
30. máj 2016

Ja od malinka pouzivam toto https://www.dedra.cz/cz/produkty/?detail=TB0018... a je vyborny, dcerka ho znasa velmi dobre. Je bez vone, zatial avivaz nepouzivam, ale uz ma rok tak skusim trosku postupne pridavat aj avivaz.🙂

middlesboro
16. máj 2017
Používateľ middlesboro je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od middlesboro.

Ja pouzivam Lovela. Na internete sa da kupit za dobru cenu, napr. tu
https://www.tany.sk/35_lovela

bubu62
27. jan 2018

eurona prasok

lasa29
11. dec 2018

Dievcata kde ste kupili ten praci prasok alebo avivaz batole. Nikdy som ho nikde nevidela iba na internete. Poradte mi
Dakujem 🙂

mischell333
19. dec 2021

@j4n15 persil Sensitive gél a cocolino Sensitive avivaž

Strana
z7