Aký prášok na pranie a aviváž pre novorodenca?
nech operem vsetky veci, este pred narodenin..chcem aby to bolo vonave a jemne 🙂
a kedy ste zacali prat detske vecicky? kolko pred porodom asi?
Dalli med prací prášok pre alergikov a astmatikov
Chcela by som dať do pozornosti všetkým maminám, ktoré hľadajú vhodný prací prostriedok nielen pre svoje detičky trpiace nejakou alergiou, kožnými problémami alebo astmou. Jedná sa o nemecký produkt, vyvinutý spoločne s prestížnou nemeckou asociáciou daab, ktorá sa zaoberá liečbou alergií a astmy. Dalli med dostupný v dvoch variantách, buď ako tekutý gel alebo prášok. Dalli med je celkom bez parfémov, farbiacich prísad a konzervantov. Na Slovensku ho predáva spoločnosť for event, s.r.o., ktorá má svoju kamennú predajňu v Žiline na Predmestskej ulici č.66, oproti Kotve, od konca júna 2015 aj prostredníctvon e-shopu na stránke www.forevent.eu www.dalli.sk
Mamicky neviete kde kupim praci gel dreft baby sensitive ?
Ja som ho zháňala ked som cakala druhé babo .Nenasla som ho nikde .Oredavacka mi povedala ze uz nie je len ze sa zmenil obal na sensitive
Nikde ho uz nemozem zohnat, vraj sa prestal vyrabat ☹ vcera som pobehala vsetky mozne drogerky.
Ja som prala v persile a avivaz silan 🙂
Lovela, Bupi a krásne všetko voňalo 🙂
Lovela, Bupi potvrdzujem🙂 Aj Silan biely ma peknu jemnu vonu.
ALE! Pozor, lekari vravia, ze s avivazami opatrne. Niektore deticky mozu reagovat opatrne, preto by som na zaciatku (aspon do 3mes.) zvazila pouzivanie Avivaze. Neskor aj zmena avivaze moze sposobit problemy. Ale nemusi, u kazdeho je to individualne.
Dolezite je biele oblecenie, co najmenej farieb v prvych mesiacoch kvoli farbivam a pranie na vyssich teplotach. 🙂
ja som pouzivala Lovelu prasok a avivaz som nepouzivala
My pouzivame silan biely sensitive aj avuvqz najprv smali lovelu ale dako mi smrdela 🙂
Ja od narodenia tekuty prasok lovela,bez avivaze,krasne jemne voni,periem na 40tke,alebo 60,ak je biele silne spinave.a oblecko som zehlila len raz,pred porodom 😉 odvtedy nepovazujem za potrebne zehlit.maly s tym nema problem,skor mu vadi avivaz 😊
Ekologicky, setrny k prirode aj k pokozke dietatka - ECOVER, dostat v DM, konketne pouzivame Lavendel s jemnou levandulovou vonou, ano este stale, aj ked deti uz davno nie su novorodenci 🙂 Novorodenec nepotrebuje vonave pradlo, potrebuje citit vonu maminy ♥
Odporučam najlepši prasok pre deti kt.poznam velmi kvalitny a rokmi odskusany omino bianco ci uz gelovy alebo tuhy - Omino prašok
Ja od malinka pouzivam toto https://www.dedra.cz/cz/produkty/?detail=TB0018... a je vyborny, dcerka ho znasa velmi dobre. Je bez vone, zatial avivaz nepouzivam, ale uz ma rok tak skusim trosku postupne pridavat aj avivaz.🙂
Ja pouzivam Lovela. Na internete sa da kupit za dobru cenu, napr. tu
https://www.tany.sk/35_lovela
eurona prasok
Dievcata kde ste kupili ten praci prasok alebo avivaz batole. Nikdy som ho nikde nevidela iba na internete. Poradte mi
Dakujem 🙂
@j4n15 persil Sensitive gél a cocolino Sensitive avivaž

Ja uz pouzivam jedine Oli Batola aj praci gel aj avivaz. Vyskusala som asi vsetky znacky, ktore ponukaju prostriedky pre deti a skoncila som pri tejto znacke. Najlepsie mi vonia 🙂