Aký vak na spanie pre skoro ročného syna?

medeaa
9. apr 2022

Ahojte, takmer rocny syn uz vyrastol zo svojho spacieho vaku a teraz zvazujem taky, co ma otvor na nohy. Su dve veci, o ktorych sa chcem s maminami poradit. Je podla vas lepsi zips vpredu alebo na boku? Spava casto na brusku, tak uvazujem, ze skor na boku. Zaroven sa chcem opytat, ci poznate znacku vakov, kde sa daju nozicky zakryt a nemusia trcat von hole chodidla, existuje taky? Pripadne budem vdacna za skusenosti s konkretnymi znackami, cena nehra rolu 🙏🏻, dakujem ❤️.

petamich
9. apr 2022

Love to Dream napr. ma obojsmernny zips vpredu a nozicky sa daju zakryt

adrianap83
9. apr 2022

@medeaa Sashe,predajca MaMy. Perfektný! nôžky sa nedajú prekryť, no hrubé ponožky dávam. Nikdy nemal studené nohy. Skús napísať, urcite už takú požiadavku mali. Zips z predu, ani ma nenapadlo, že by mohlo vadiť, tak snáď nevadí. Celú zimu v ňom spí. Vyperiem, šmyknem do sušičky a oblieka znova. Idem aj letný objednať.

slavkadi
9. apr 2022

@medeaa ja som miesto vaku dávala na pyzamko flisovy overal, len som na ňom odstrihla rukávy.

mery98
9. apr 2022

@medeaa u nas od roku uz klasik vak nehrozil, malemu to strasne vadilo, tak spava pod perinkou, jasne ze sa vykopava ale da sa, teraz mu davam pod pyzamko natelnik a je v pohode, tiez zvazujem nozickovy ale este uvidime. Znacka Toddiebag ma take aj so zakrytim noziciek- su aj na fb aj stranku maju myslim.

zuzahajdulka
9. apr 2022

@medeaa moje deti uz 7 rokov nosia spacie vaky s nohami vnutri - normalne v tom chodia aj behaju, da sa to. A nohy su furt v teple. Co sa tyka zipsu, odporucam skor na bruchu, lebo vacsie deti uz prirodzene spavaju skor na bokoch. Ja kupujem Grohbag alebo Slumberbag, priamo na ich strankach.