Cestovná postieľka Caretero grande

niki0121
8. nov 2012

Dobrý deň! Máte s touto postieľkou skúsenosti? Odporučili by ste ju, Ste s ňou spokojný?
Na obrázku je veľmi pekná a aj funkcie ma oslovili. No ale ako je v praktickom dennodennom živote to tam nepíšu.

Luxusná cestovná postieľka je vyrobená z najkvalitnejších materiálov, moderného vzhľadu a veľmi zaujímavých bariev. Je určená pre deti do 14 kg. Výbava: systémom Double Lock (znemožňuje samovolného zloženia), strieška s hračkami a sieťka proti hmyzu, vibrácie, svetlo, hrací strojček, dve výšky podlahy (veľmi praktické pre malé miminka), veľmi mäkký matrac, bočné dvierka na zips, prebaľovací pult, praktická kapsa na suchý zips, kolieska s brzdou pre ľahšiu manipuláciu, hojdacie lišty, taška v barve postieľky. Rozmery: 124x65x80 cm (dxšxv), matrac: 120x60 cm. Rozmery v zloženom stave: 78x26x26 cm. Váha 13 kg.

ivanka.7
9. nov 2012

Nemam skusenosti s grande, len s medio a spokojnost. Ako cestovna postielka pripadne prilezitostna ohradka je fajn, ako postielku nastalo by som ju asi nechcela. Chce to trochu cviku kym clovek pride na to, ako sa sklada, aj ked to nie je tazke, ale treba najst ten grif. Grande a medio sa lisi tymi hrackami, vibraciami a svetlom a hracim strojcekom, u nas sa ani jedna z tychto veci velmi neosvedcila obecne na inych veciach, takze to asi zavisi od dietata.

My sme postielku pouzili na dovolenke, tam nam bola super, nemusela som riesit kde dam malu spat, ked sme nespali my (to vacsinou spala s nami v posteli). Aj ked pisu, ze makky matrac, odporucam pouzivat k tomu este velmi makku deku alebo dokupit nejaky rolovatelny tenky matrac - vyuzitelne aj kvoli pripadnemu monitoru dychu a ten matrac zas tak super makky nebol.
Osobne som dost ocenila moznost polohovania matraca, mala mala 4 mesiace, takze este nehrozilo, ze by z postielky vyliezla, takze ta vyssia poloha je super na chrbat.
Prebalovaci pult je tiez dobra vec, mali sme postielku cez den v miestnosti kde to "zilo" a bolo fajn, ze som ju mala kam polozit, kedze miestnost bola doslova plna psov, ktore chodili hore dolu :D
Vrecko na boku je tiez fajn na odlozenie veci.

Takze ono to celkovo zavisi od toho, co od postielky cakas a ako ju chces pouzivat.

mita9
12. feb 2013

mate ju niekto prosim vas?

cukriiicek
12. feb 2013

Mňa by tiež zaujímali skúsenosti,včera som ju našla uložila som si ju strašne sa mi páči aj cenovo je fajn,čítala som 2recenzie na ňu vraj je super velmi spokojní lahko sa rozkladá jedine vraj sa ťažšie skladá späť..Inak nič negatívne 🙂

1ceresnova11
9. mar 2013

@niki0121 ahoj, my mame tiez medio safari (je to v podstate to iste, okrem hraciek) a sme spokojny. na cesty urcite fajn, my ju vyuzivame aj ako ohradku. malicka uz beha, ale tam zacinala a velmi sa jej to pacilo behat dokola 😀 ale ako tu uz bolo spomenute, ako postielku na stalo urcite nie, uz vzhladom na to, ze tam nie je matrac na dlhodobejsie spavanie.

niki0121
autor
10. mar 2013

@1ceresnova11 Ďakujem veľmi pekne. No áno kúpila som nakoniec drevenú postieľku a kolotoč nad postieľku a zvlášť prebalovací pult. Takže máme taký bábätkovský kútik. Krásne dni prajme.

tehulka2011
10. mar 2013

my ju mame a asi najviac sa mi na nej paci ze ma hojdacie listy, ktore su fakt prakticke a skoro ziadna ina cestovna postielka ich nema 🙂 aj celkovo spokojnost, akurat je pravda ze sa tazsie sklada, ale treba na to len prist, navod je dost o nicom...

renata1610
11. dec 2016

@tehulka2011 prosim možete urobiť foto ako vyzeraju tie hojdacie lišty. Moje babo sa veľmi rado hojda a mam veľky zaujem. A či v tej postielke može spať aj nastalo. vdaka