icon

Čím v noci prikryť malé dieťa?

18. okt 2024

Ahojte. Potrebujem poradit cim v noci zakryt 2,5 rocne dieta. Spaci vak nie, v tom sa na chrbte poti. Paplon je mimo neho asi do hodiny. Cim zakryvate male deti, ktore to s paplonom este nevedia?

Strana
z2
dankabetka
18. okt 2024

Ahoj, moji maju deku, velku 150x200cm a taku makku, do toho sa " zakrutia" vzdy nejak a spia 😉

angel993
18. okt 2024

Ja dávam plyšový overal na zimu, a v prechodnom období majú tenké overaly na spanie z Lidlu.

autor
18. okt 2024

@rk123 Poti sa v letnom.

autor
18. okt 2024

@angel993 Ten Lidl pozriem, dakujem.

andreatytler
19. okt 2024

Moj ma 5 rokov a este stale sa nevie, (alebo nechce) zakryt. Spi len v normalnom bavlnenom pizame a ponozkach. Zima mu nie je, ja vedla neho mrznem pod paplonom a dekou. Nechapem.

banalu
19. okt 2024

Tiez mam dieta, ktoremu je vzdy teplo a poti sa.
Davala som nozickovy spaci vak len letnu bambusovu verziu, a len tricko. Od kedy je v skolke naucila sa spat pod perinou, ma len tenku "letnu" a spime pri mikrovetracke.

pralinka86
19. okt 2024

Tiez neviem.. nasi sa potia, ale na začiatku ako zaspia, do 5min spanku spoteni. Nevien ci tak tuho zaspia alebo co, ale vzdy je to len hned po zaspani. Takze vtedy neriešim. Starsie sa uz rado zababusi do paplonu, mladsie nie, neznesie na sebe nic, moze mat studene hole lytka,ruky, ale skope zo seba vsetko. Tak prikrývam, ked som tam a tiez ma teda 2 pyzama teraz 🙈😃

motylik273
19. okt 2024

@rk123 dakujem

renca1977
19. okt 2024

ja som nechavala usit krajcirke vak ako sukna natahoval sa do pasa hore patent aby sa nezosuchol dole zasity len z bavlny a v tom spali

autor
19. okt 2024

@renca1977 Tiez nad tym rozmyslam, ze to bude pre moje dieta najlepsie riesenie. Len neviem ake hrube mu to dat usit.

autor
19. okt 2024

@andreatytler
@banalu
@pralinka86 Som rada, ze nie som jedina s horkokrvnym dietatom 😃

klip0
19. okt 2024

A keď sa poti aj v letnom spacom vaku, tak načo vlastne chces niečo dávať keď to dieťa nepotrebuje? Veď kľudne nechaj len v pyžamku a hotovo

sense
19. okt 2024

Skús pohľadať na nete ci sa dá kúpit má Slovensku Zewi deka alebo niečo podobné. Druhá možnosť posteľné prádlo ako je v Taliansku,

simca06022011
19. okt 2024

Len niektore deti sa potia ked spia vzdy a je jedno ci su v tenkom alebo hrubom (moj brat bol napr. mokry vzdy ked spal ako dieta...) .. takze neviem ci najdes nieco, v com sa nebude potit. Plus napr niekedy na potenie ma vplyv aj matrac..
ak mu nie je zima, neries vaky a hrube pyzama - tak nech ma ponozky a pyzamo a lieta si po posteli 🙂 niekto nema potrebu byt niecim zakryty. Overalove pyzamo by som davala kvoli tomu, ze ked sa "dokope" netrcia mu krize atd.

pralinka86
19. okt 2024

A este je moznost tenke merino pyzamo. Proste funkcny material, co rychlo vyschne a nechladi ani spoteny. My tak mame tu prvú vrstvu

autor
19. okt 2024

@klip0 Nozicky ma studene. Aj s ponozkami. Potrebujem ho niecim zakryt, ale len do pasa. Chcela som vediet, ci niekto nepozna inu znacku spacich vakov, ktore by boli inak site. Nie cez chrbat

klip0
19. okt 2024

Ale studené nožičky neznamenajú že je dieťaťu zima, ale že sa snaží ochladiť, zvlášť keď je aj spotené

prasiatko30
19. okt 2024

A preco chces silou mocou aby bolo doeta zakryte? Tak asi ked je vo vaku a poti sa a ked ma paplon tak sa odkope tak mu pravdepodobne nie je zima.

autor
19. okt 2024

@prasiatko30 Odkope sa lebo sa toci, nie preto ze mu je horuco. Spim s zatial s nim tak viem. Ani ja by som nechcela spat so studenymi nohami. Vo vaku sa poti lebo na chrbte ma vrstnu naviac. Preto hladam nieco teple do pasa.

autor
19. okt 2024

@klip0 Potom kycha, ak ma studene nohy. To nie je moje prve dieta. Ozaj dakujem za rady, ale zaujima ma skor spaci vak, ktory je inak rieseny, nez cez chrbat. Zrejme mu dam usit.

gabca025
19. okt 2024

Existuju aj spacie vaky do pasa. Foto je stiahnuta zo Sashe

autor
19. okt 2024

@gabca025 Och konecne, dakujem pekne za napad. Presne nieco take som myslela. 👍😉

amelie22
27. okt 2024

@janka_266 hahahá ako.keby som o mojej čítala 🤣

Strana
z2