Čo do pôrodnice?
Ahojte baby🙂 je vela toho po nete ale zaujima ma co ste si brali do porodnice a hlavne pre babebtko🙂 dakujem😊
@miankass od malicka mam fobiu z porodov ale vzdy som chcela mat vlastne dietatko aj sa tesim na nu neskutocne,ale velmi sa bojim nedavmo ma rozbolelo brucho tak mi prislo zle museli ma drzat doma a ukludnovat,moj gyn ma len uistuje ze ake je to krasne aleja sa velmi bojim bolesti aj o malu ale velmi bolesti aj napriek tomu ze si asi dam epi..ze ked to lride ze zacnem doma kricat behat a ze mi naozaj prepne:/nvm preco mam taky strach🙁
zalezi od porodnice - ja som potrebovala iba plienky, vlhcene obrusky, capicku a rukavicky a jedno bodycko, ak by si napr. v noci grcol, aby som nemusela ist za sestrickami, inak mal oblecenie erarne, na cestu domov mu priniesol manzel aj s autosedackou
a okrem standardneho zoznamu pre mna som si brala este hroznovu stavu, senovku a benedikt na podporu laktacie, pribor vratane malej lyzicky a pohar, podlozky a vlozky jedno balenie, jednorazove nohavicky, poporodny vankus a cicatridina sprej, mne sa na poporodne zranenia hodil 🙂
Podľa zoznamu ale brala som si toho viac ako tam bolo uvedené
@miankass V decembri máš termín? Jeejooo takže Vianočné prekvapenie bude to je krasne 💓
Ja mám termín 18.2 Ak Boh dá....tak už balím lebo u mňa človek nikdy nevie 😄 A aj keď je to moje štvrté baby, ja sa do tých vložiek nikdy neviem trafiť že aké kúpiť. Stále potom slabé kupujem...tak preto ďakujem za radu.

@xtina1711 bavlnene plienky a bodynka s dlhym rukavom a svoju odsavacku.
Jednu vec som tam nemala a velmi by sa hodila. Take to led nocne svetielko do zasuvky. Lebo bud svieti stropne, alebo rovno do oci to nad postelou.
Inak podla zoznamu.