icon

Čo do pôrodnice?

xtina1711
24. okt 2021

Ahojte baby🙂 je vela toho po nete ale zaujima ma co ste si brali do porodnice a hlavne pre babebtko🙂 dakujem😊

nwnw
24. okt 2021

@xtina1711 bavlnene plienky a bodynka s dlhym rukavom a svoju odsavacku.
Jednu vec som tam nemala a velmi by sa hodila. Take to led nocne svetielko do zasuvky. Lebo bud svieti stropne, alebo rovno do oci to nad postelou.
Inak podla zoznamu.

miankass
24. okt 2021

@xtina1711 ja si do pôrodnice pre babwtko beriem : vlhčené obrúsky 2bal,absorcnu podložku 5ks,plienky 1tky,oblečenie dupačky, body, svetrík, fusak, ponožky, krém na zapareniny, bavlnené plienky.

xtina1711
autor
24. okt 2021

@nwnw supko dakujem🙂

xtina1711
autor
24. okt 2021

@miankass super dakujem🙂 len sa zbavit strachy ja mam panicky strach a zacinam sa bat 😓😀🙄

miankass
24. okt 2021

@xtina1711 z čoho máš panicky strach? 🙂 nemaj z ničoho moja ♥️☺️

xtina1711
autor
24. okt 2021

@miankass od malicka mam fobiu z porodov ale vzdy som chcela mat vlastne dietatko aj sa tesim na nu neskutocne,ale velmi sa bojim nedavmo ma rozbolelo brucho tak mi prislo zle museli ma drzat doma a ukludnovat,moj gyn ma len uistuje ze ake je to krasne aleja sa velmi bojim bolesti aj o malu ale velmi bolesti aj napriek tomu ze si asi dam epi..ze ked to lride ze zacnem doma kricat behat a ze mi naozaj prepne:/nvm preco mam taky strach🙁

petamich
24. okt 2021

zalezi od porodnice - ja som potrebovala iba plienky, vlhcene obrusky, capicku a rukavicky a jedno bodycko, ak by si napr. v noci grcol, aby som nemusela ist za sestrickami, inak mal oblecenie erarne, na cestu domov mu priniesol manzel aj s autosedackou

a okrem standardneho zoznamu pre mna som si brala este hroznovu stavu, senovku a benedikt na podporu laktacie, pribor vratane malej lyzicky a pohar, podlozky a vlozky jedno balenie, jednorazove nohavicky, poporodny vankus a cicatridina sprej, mne sa na poporodne zranenia hodil 🙂

miankass
24. okt 2021

@xtina1711 tak to mi je ľúto ze to takto prežívaš, snáď pri pôrode keď uvidíš svoju malinku ta to prejde ♥️☺️🙏 ja som tiež prvorodicka bojím sa bolesti, ale tak my ženy sme silné zvládneme to ☺️🙏. Uvidíš ze ta bolesť rýchlo pominie keď uvidíme tie naše krásne slniečka ☺️

gvenduska
24. okt 2021

Podľa zoznamu ale brala som si toho viac ako tam bolo uvedené

gumkac19
24. okt 2021

@xtina1711 ja som mala aj deku pre bábätko...využila som aj na pôrodnej sále na bonding a tiež potom na izbe som dávala na monitor dychu deku a tak bábätko nech na tom rovno neleží

lucka_1998
24. okt 2021

Toto 🙂

vanda323
24. okt 2021

@miankass Aké máš vložky?

lorin29
24. okt 2021

@xtina1711 všetko záleží od pôrodnice... Ja som pre seba potrebovala len poporodne vložky+nohavičky a osobnú hygienu.. Všetko ostatné pôrodnica ponukala
A čo sa týka pre dieťa... Iba vlhčené utierky a jednorazové plienky+veci na odchod z porodnice ktoré doniesol manžel

miankass
25. okt 2021

@vanda323 ahoj vandi, kupovala som z maderny canpol babies 5mm a 7mm a ešte jednu značku, neviem teraz názov. 🙂

vanda323
25. okt 2021

@miankass Ahoj, ok ďakujem za radu . Poobzeram sa aj ja po nich 👍

miankass
25. okt 2021

@vanda323 ale ci sú dobré neviem, zaujal ma opis že sú vysoko absorcne atď.. Zatiaľ ich odskúšané nemám až v decembri, ale aj cena je dobra 🙂

vanda323
25. okt 2021

@miankass V decembri máš termín? Jeejooo takže Vianočné prekvapenie bude to je krasne 💓
Ja mám termín 18.2 Ak Boh dá....tak už balím lebo u mňa človek nikdy nevie 😄 A aj keď je to moje štvrté baby, ja sa do tých vložiek nikdy neviem trafiť že aké kúpiť. Stále potom slabé kupujem...tak preto ďakujem za radu.

miankass
25. okt 2021

@vanda323 presne na vianoce mam termín 🤩🎊 hehehe, tak to áno, u mňa tiež to je všelijaké tak ja už 5 mesiacov pred som valila 😆😆

vanda323
25. okt 2021

@miankass Wooow to buduuuu Vianoce krásne ti to vyšlo 😄😄😄
Ja aktuálne zas teplota. Už od 17.10 mi je zle karanetena.
Ráno musím volať mojej MUDr. Že čo somnou nedokážem v sebe nič udržať....

miankass
25. okt 2021

@vanda323 oou, to mi je ľúto, drz sa moja prajem veľa síl a zdravíčka 🙏🙏🙏 skus po lyzickach aspoň kurací vývar si dat, šťavu ja to takto robievam keď nedokážem nič v sebe udržať. Držím ti palce nech ta hnusná pliaga s teba odíde. 💜💜