icon

Oblečenie z pôrodnice

jenn177
7. jún 2023

Ahojte baby, termin mam koncom júna. Stále ale neviem že čo si obliecť na obchod z pôrodnice , v com ste isli vy . A hlavne aj babatko ze co je najlepsie ❤️ ďakujem

denden77
•
7. jún 2023

@jenn177 v satach, v ktorych som prisla, som sla aj domov 😊

petamich
•
7. jún 2023

rodila som v juli, mala som take oversized saty, v ktorych som aj prisla, maly mal dupacky a capicu tenku, ak by bolo chladnejsie este tensi svetrik na to alebo len prehodit deku vo vajicku 🙂

jaskolka
•
7. jún 2023

Rodila som pred rokom v máji, mala som tie isté 3/4legíny a tuniku, v ktorých som prišla. Dcérka mala body s dlhým rukávom, teplačiky, ponožky, čiapočku a tenký kabátik. Mala som nachystanu aj deku (keby bolo chladnejšie) a látkovú plienku na prikrytie.

1mina
•
7. jún 2023

Pri prvej som sla domov v tom v com som prisla - nejake tricko a tehotenske leginy co bolo fajn lebo to brucho po porode bolo stale vhodne do tehotenskych legin 😂 a pri druhom som musela muzovi zbalit domov veci v com som prisla lebo mi praskla voda a doniesol mi cosi nahodne rifle a cosi a samozrejme to vyzeralo hrozne brucho mi visela ale co... Dokonca som mu zabudla bapisat nech mi zoberie topanky tak som sla domov v slapkach 😂 a pre babatko samozrejme treba nachystat a zbalit vopred podla rocnej doby, ale urcite by som tam dala aj ciapocku tenku a svetrik, predsa je to babatko a neviete v ktorom tyzdni presne pojdete ci bude prsat, fukat ci bude teplo 🙂

evkamotka
•
7. jún 2023

V tom v com som prisla, gate a tricko.

andy37
•
7. jún 2023

Mne muž odniesol veci domov v ktorých som prišla a potom ich aj doniesol keď po nás prišiel. Taktiež aj pre bábo doniesol, čo bolo treba podľa počasia.

mima172
•
7. jún 2023

@jenn177 Hlavne niečo pohodlné. Ja som mala legíny, voľné tričko a na tom mikinu na zips. Co sa bábätka týka, tak podľa počasia. Na konci júna býva zvyčajne už horúco, čiže tenučké body a polodupky, tenučkú letnú čiapočku na zakrytie ušiek a pre istotu tenkú dečku + bavlnenú plienku na prehodenie. Mne sa malá narodila v máji, keď sme šli do pôrodnice tak bolo veľmi teplo (mala som tričko na ramienka o polnoci) a keď sme šli o týždeň domov, tak bolo 8 stupňov a pršalo. Maj doma nachystané aj hrubšie oblečenie, čo by ti pripadne muž priniesol, keby vidíš, že bude pri prepúšťaní predsalen chladno.

galganka
•
7. jún 2023

Hlavne si vezmi pohodlné topánky. Ja som mala pri prvej tak opuchnuté nohy, že domov som musela ísť v ružových, huňatých papučkách.

banalu
•
7. jún 2023

Odisla som v tom v com som prisla, tehu leginy a saty pod rit. Akurat topanky mi musel muz doniest ine, lebo som mala take opuchnute chodidla a clenky, ze som sla domov v mojich bezeckych - tie mam o cislo a pol vacsie a su siroke... ledva som ich obula 🫣
Mala oktobrova, takze vyber pre nu nepomoze. Ak idete autom a bude teplo, dala by som len tenke bavlnene pyzamko do vajicka, pripadne body, ponozky a deku. Vo vajci je dost teplo od chrbatika, tak nech je babu pohodlne.

mamamasama
•
7. jún 2023

Leginy a tricko.Aj tam som bola v leginach a tricku. Tie nocne kosele ma ubijali. 😬