Čo mám obuť 8 mesačnému synčekovi?

vietnamka
8. apr 2013

Ahojte,
je to taká možno triviálna otázka, ale namôjdušu neviem. Mám 8 mesačného synčeka a skoro 3 ročnú dcérku. Spolu chodíme na ihrisko. Synček nie vždy spí v kočíku, a keď nespí, mám ho na rukách alebo na kolenách.
Teraz ide jar, a ja mám kopu kadejakých podšitých nohavíc, bundičiek, atď. A tu nastáva môj problém: synček nechodí (a zatiaľ ani nelezie), a ja netuším, čo mu mám obuť na nôžky, Capačky? Aj keď nechodí? Nebude mu v tom zima?
Ďakujem za odpovede 🙂

simca06022011
8. apr 2013

No my sme topanky nikdy nenosili kym sme nechodili... ked bola v kociku tak mala deku, capacky, ponozky... vonku nelozila, cize zima jej nebola a potom ked bolo leto uz to bolo jedno... prechodne obdobie bolo v poslednej dobe nejak kratko 🙂

strihalka
8. apr 2013

A co ti nosil doteraz, ked ste boli v kociku v zime 😲 ?

vietnamka
autor
8. apr 2013

ved toto, ja som to pri dcerke tiez riesila tak, ze bola vo flisovych papuckach v kociku, vo fusaku. Potom uz bolo teplo a ona zacala chodit. Naviac, kym bola takato mala, nechodili sme na ihrisko, ale na prechadzky, takze mi v tom kociku vydrzala.

vietnamka
autor
8. apr 2013

@strihalka mal zimnu kombinezu, ktora bola vcelku, a do kombinezy som mu dala hrube ponozky a pancuchy. ale ako pisem, teraz ma uz na jar nohavice a bundy.

adulik23
8. apr 2013

@vietnamka kozene capacky. mozu byt trosku vacsie, nech sa do nich smesti tepla ponozka. 🙂

@strihalka ma 8 mesiacov. tipujem, ze bol v overale. 😉

strihalka
8. apr 2013

@adulik23 mp moje ma 11,5, a teda v overalech bola iba v tech nejvetsich mrazech.. uz dlesi dobu cca 2mesice ma mala iba zateplene gate a pancusky...tak my uz delsi dobu nosime botky a ponozky....
@vietnamka ale ted asi nechces investovat do bot, ked este nechodi....zksu kuknout do Kiku, maji tam take lacne capacky,a le take zateplene🙂 ty by mohly byt ok..

vietnamka
autor
8. apr 2013

@strihalka investicia do topanok by mi nevadila, ale mam taky cudny pocit, ked ho budem davat do fusaku v topankach 🙂. Capacky mi pripadaju pohodlnejsie. Ale zase, mozno je v nich chladnejsie... hm.

strihalka
8. apr 2013

@vietnamka my mame wandy, stoji cca 20€, je to koze, a mala ma iba pancusky a v pohode, ozky ma teple a to trpi studenou krvi po otci, ktery ma neustale studene nohy ruce😀..a mame fusak, taky podzimni teraz a je nem v botickach 🙂

evamarket24
12. apr 2013

@vietnamka napr. Starchild alebo Liliputi, využijete ich aj v kočíku, aj doma na štvornožkovanie i prvé kroky: http://www.market24.sk/detske-topanocky/