icon

Čo zohľadniť pri kúpe prebaľovacej podložky?

30. jún 2024

Co treba zohladnit pri kupe? Treba jednorazove alebo jednu trvacnu? Do kolko mesiacov sa to pouziva?

evcagabi
30. jún 2024

Ja som si objednala prebalovaci pult , do toho prebalovaciu podlozku a na tu trvacnu mam nakupene aj tie jednorazove 😅

autor
30. jún 2024

@evcagabi pult nie

gejb
30. jún 2024

Jednu trvacnu penovu a na to dávať jednorazove podložky.
Tie jednorazove nosím aj so sebou von, je urcite dobre to mat.

evcagabi
30. jún 2024

Ja som potrebovala novu skrinku na veci pre babatko, lebo nemame vela odkladacieho miesta tak som to vyriesila komodou s tym pultom, ktory sa da ked uz nebude treba odmontovat. Inak by som to ani ja nebrala keby nepotrebujem extra miesto

hanaxxx
30. jún 2024

Penovu aj jednorazove sme pouzivali az do odplienkovania. Pult bol tiez skvela vec, bez neho by som si prisla o krize.

beata_k
30. jún 2024

Prebalovaciu podlozku+pratelne podlozky. Jednorazove su dost neefektivne ak ich mas pouzivat 2 roky +-

zaphyra
30. jún 2024

@evcagabi ja tiez presne tak isto 😆

lydiasabolova
30. jún 2024

vieš, ono to záleží aj od osobných preferencií.. mne sa napr veľmi zle prebaľovalo na prebaľovacej podložke, ja si pri všetkých deťoch neviem vynachváliť tie jednorázové, zničí sa, zroluješ, vyhodíš 😀

beata_k
30. jún 2024

@lydiasabolova A kym dieta odplienkujes tak ich pouzijes 2000+ 5000 plienok.

really8
30. jún 2024

Ja som tiez pult nechcela. To mi pride ako zbytocnost. Ved kolko to pouzivas? 2 roky? Mame prebalovaciu penovu (z ikey) a na tom latkovu plienku tak to to prenesiem kam potrebujem (napr pri kupani polozim ns pracku kde si polozim babo ked utieram a natieram). Ked ocika operiem a setrim zivotne prostredie a nevyhadzujem stale tie jednorazove. Ved uz zo samotnych plienok je odpadu az az

lydiasabolova
30. jún 2024

nie, veď jednu používam opakovane až do zničenia alebo okakania, opiškania

really8
30. jún 2024

@lydiasabolova ano ale ked sa ocika tak ju vyhodis. Ja ju operiem a pouzijem znovu.

nikushka8
30. jún 2024

Mali sme penovu a na nej pratelny potah. Zaroven sme pouzivali aj jednorazove na von, cestovanie, ako poistka do postele po odplienkovani.

taktotedanie
30. jún 2024

Ze mi nic z toho nakoniec nebolo treba

really8
30. jún 2024

Inak na tvoju otazku. Mne sa ta z ikey najviac paci. Ma dost vysoke boky takze je minimalna sanca ze by pri pretoceni prepadol z nej. Aj 1,5 rocny ma problem sa tam pretocit lebo ten bok zavadzia.

jaskolka
30. jún 2024

Žiadnu. Mala som ju, dostala som to ako darček, použila som párkrát zo začiatku, kym som nechytila takú akoby prax v prebalení hocikde bez akýchkoľvek "nehôd" okolo. A nechcelo sa mi to potom stále vyťahovať a skladať,proste u mňa to bola úplná zbytočnosť.

janickamalicka1988
22. júl 2024

Dievcata tie co ste mali prebalovaciu podlozku a na nej pratelny potah. Kolko potahov ste mali v zalohe na vymenu?