Cumlík - za a proti
Ahojte. O chvíľu ma čaká druhý pôrod a rada by som vedela ci môže cumeľ úplne pokaziť kojenie. Čítam na mamile alebo laktacnej poradni ze cumel odhodiť, ani nepomyslieť naň. Pritom nám dosť pomohol napríklad pri návrate z prechádzky alebo aj pri zaspavani. To vážne sa nedá aj kojiť aj používať cumeľ? Aké máte vy skúsenosti?
Kludne daj cumel ja som mojmu strcila uz v porodnici lebo som sa chcela vyspat 😂 Mali sme aj problem s kojenim kvoli uzdicke pod jazykom ked mu ju strihli ok potom v 3 mesiacoch laktacna kriza ale ustali sme cumel s tym nic nemal. Ma 2 r. a 8 mesiacov a furt chce cicku. Cumel uz strasne dlho nema on ho uz potom neznasal a hadzal po izbe...Ale zalezi od dietata ja by som sa cumla nebala.
Panebože …už keď počujem taká či onaká poradňa ide ma šľak trafiť. Každá príčetná mamka hádam vie čo je dobré pre jej dieťa.
@mimi16 👍🏼 úplne súhlasím … ale opravím ta- každá matka vie NAJLEPŠIE čo je dobre pre jej dieťa 👍🏼🙏🏽
K otazke - moja cumel nemá, je kojená a striedam s fľašou (moje odsate mlieko, hádam ho nevyhodím 😂)

Moj je kojeny a nechce cumlik, jedine ked dam mlieko
v noci zobere flasu suavinex