icon

Cumlík - za a proti

10. jún 2022

Ahojte. O chvíľu ma čaká druhý pôrod a rada by som vedela ci môže cumeľ úplne pokaziť kojenie. Čítam na mamile alebo laktacnej poradni ze cumel odhodiť, ani nepomyslieť naň. Pritom nám dosť pomohol napríklad pri návrate z prechádzky alebo aj pri zaspavani. To vážne sa nedá aj kojiť aj používať cumeľ? Aké máte vy skúsenosti?

Strana
z2
ildiko36
10. jún 2022

Moj je kojeny a nechce cumlik, jedine ked dam mlieko
v noci zobere flasu suavinex

81anina
10. jún 2022

Kludne daj cumel ja som mojmu strcila uz v porodnici lebo som sa chcela vyspat 😂 Mali sme aj problem s kojenim kvoli uzdicke pod jazykom ked mu ju strihli ok potom v 3 mesiacoch laktacna kriza ale ustali sme cumel s tym nic nemal. Ma 2 r. a 8 mesiacov a furt chce cicku. Cumel uz strasne dlho nema on ho uz potom neznasal a hadzal po izbe...Ale zalezi od dietata ja by som sa cumla nebala.

janinah
10. jún 2022

@patka06 nikde nepíšem.ze bezcumlikove deti nemajú strojčeky.je to len jedna z príčin.je ich viac

81anina
11. jún 2022

@janinah no veru moja trojrocna neter ma cumel hryzie do neho aj do slamky na flasi a vlastne vsetko okusuje aj prsty a ma riadne krive zubky horne jednotky jej trcia von ma predkus uz teraz...bude musiet mat neskor strojcek si myslim

mimi16
12. jún 2022

Panebože …už keď počujem taká či onaká poradňa ide ma šľak trafiť. Každá príčetná mamka hádam vie čo je dobré pre jej dieťa.

malinoismum
12. jún 2022

@mimi16 👍🏼 úplne súhlasím … ale opravím ta- každá matka vie NAJLEPŠIE čo je dobre pre jej dieťa 👍🏼🙏🏽
K otazke - moja cumel nemá, je kojená a striedam s fľašou (moje odsate mlieko, hádam ho nevyhodím 😂)

Strana
z2