icon

Dá sa to tričko dať ešte do nositeľného a nezávadného stavu?

evitka83
8. feb 2020

Kocky, prosim Vas, takto mi dosli tricko objednane pre dceru z ciny. Mokre so zacinajucou plesnou. Nechce sa mi riesit reklamaciu. Da sa to este napravit do nositelneho a nezavadneho stavu? Oprat na vysokej teplote sa bojim, aby z toho nezliezla ta potlac. Da sa to v niecom specialnom oprat? Dakujem

Dá sa to tričko dať ešte do nositeľného a nezávadného stavu?
slnecnica82
8. feb 2020

U mna by uz bolo v koši 🙊

evitka83
autor
8. feb 2020

@slnecnica82 standardne aj u mna, objednala som ho iba kvoli fotkam.

stanulienkat
Autor odpoveď zmazal
limetka69
8. feb 2020

@evitka83 savo proti plesni dat na tie bodky a potom vyprat

lenkakravcova
8. feb 2020

@evitka83 Však zreklamuj, ti vratia peniaze.

domculik
8. feb 2020

@evitka83 urcite savo proti plesni, alebo savo perex, kedze podklad je, aspon vyzera cisto biely, malo by to byt uplne ok 🙂

smejko25
8. feb 2020

@evitka83 urcite reklamuj ved ti vratia peniaze 🙂 Google prekladac a ides 😁

liz_lemon
8. feb 2020

nikdy by som detom nedala oblecenie s plesnou

river_song
8. feb 2020

Predpokladám ze si to chcela na fotenie a teda reklamácia trvajúca 30 dni ti bude na dve veci... Normálne by som na to svicla sanytol alebo niečo podobné, oprala, vysušila, vyzehlila, a po fotení vyhodila..

evitka83
autor
8. feb 2020

@river_song no taky je plan 😉 len som nevedela, ze do coho to svacnut

bubblegum7
8. feb 2020

Baby pleseň je neskutočne nebezpečná. Neriskuj je to len tričko.

river_song
8. feb 2020

@evitka83 bud savo alebo ten sanytol na pradlo.. zas nieje to ze cele cierne, su tam len bodky, to by malo ist vpohode..ale teda by som to aj prezehlila potom v tych castiach poriadne.. na to parminutove fotenie z toho určite nebude mať žiadne nasledky ani zdravotné komplikacie 😏

anjela13
8. feb 2020

@evitka83 ..namáčať do kryštalickej sódy, potom vyprať s vanishom na biele prádlo....
Žehlenie zničí baktérie v tričku, ale kvôli chémii by som ho dala druhý krát preprať.