Dali by ste tieto legíny chlapcovi?
Ahojte... Kúpila som malému do škôlky dva kusy leginiek v pepcu (bezkonkurenčná cena za leginy) .. lenže v dievčenskom oddelení keďže pepco nemá chlapčenské leginy, aspoň som tam také nenašla, len teplaky s obrovským pásom a môj chlapec je strašne chudy, čiže problem nájsť niečo čo mu sedi a nemusi si viazať šnúrku po wc...kupila som také sivé s "bodkami" tie su ako tak unisex.. a kupila som ešte tieto.. su bledomodré a tmavomodré mačky.. strašne sa mi páčili, neprišli mi úplne dievčenské v obchode, teraz ma však trápi, či to nie je blbé dať chalanovi.. len teraz nastúpil do škôlky.. myslíte že by sa mu deti dokázali za to smiať alebo niečo podobné? Ďakujem za názory 🤍

Ďakujem za krásny koment, po tejto skúsenosti sa už vážne radšej nič neopýtam, lebo sa také veci podozvedam.. 🤭 že mi stačilo ..
@zubrohlavienka ❤️
@mamickalisticka tak mu kup 3pack legin ale z nextu maju velky vyber aj pre chlapcov.aj maju take uzke teplaky slim tak popozeraj skor tak. Ja mojmu kupujem z gate teplaky tie su este uzsie.
@vilma7 môj ma 9 a stále rád nosí, v podstate najradšej. Je v tom pohodlné a v zime teplo. Sú zateplene a nie. A je to úplne super. Mal aj z dievčenskej, keď bol menší, má aj dino od konges slojd.
@mamickalisticka keď som minule videla čo niektore mamy oblečú deťom z lindexu a ešte tie vzorované kúsky aj nahàňajú a medzi sebou kombinujú 🤷♀️( čest výnimkám, niektoré sú pekné) ... synovi povedz, že to nie su mačky, ale kocúriky a ked to skombinuješ s niečím jednofarebným bude to ok. A deti sa vysmievajú lebo to vidia v rodine...
@mamickalisticka Ja mám tiež žížali doma,ale v živote by som im legíny nedala...nosia všetko slim aj teraz,široké nohavice by si nikdy neobliekli,ale klasika chlapčenský strih,h&m,despacito,zara..dnes už kúpiš hocikde.Prosím nerobte z chlapcov baby 🙏
@triomama dobre ❤️
Bože, človek by si pomyslel, že v 21. storočí už ľudia vyrástli z tých starodávnych názorov a predsudkov, a aha ho v tejto diskusií 🤦😂 Môjmu synovi tiež všetko padá a nosí legíny, väčšinou čierne/sivé/modré, ale má aj krémové s dúhami a v živote mi nenapadlo, že bude na neho niekto krivo pozerať za to 😃 Okrem toho ja nechápem, ako to robia deti, keď si v chladnom počasí musia dať ešte na vrch teplákov softshellky/oteplováky, však tam musia byť fest napchatí 😂 A hádam sa 3r dieťa v škôlke nebude pred prechádzkou ešte prezliekať z teplákov do pančúch. Môj syn si už popýtal aj ružové korálky v Pepcu, aj sukňu som mu kúpila, lebo ja ich nosím stále a páči sa mu, ako sa točí... a surprise, nestal sa z neho trans ani gay 😂 Aj keď do škôlky by som mu to nedala, presne kvôli ľuďom, ako sú v tejto diskusií.
@mamickalisticka videla som hore fotku a synček je zlatý v tých legínach 😀 vôbec nie sú dievčenské
@mamickalisticka aj môj je štíhly,legíny sme mali bežne sú to ako tepláky len tenký strih,a v tom nevidím nič zbytočne sa to tu rieši a nafukuje ..mal to ako tepláky lebo nohy mal jak paličky,menší je buclatejsi na tom to už nevyzeralo dobre preto nosil úplne iný štýl teplákov..a sú super aj v zime pod otepľovaky..pekné vzory má lindex ,h@mko
@canis_lupus no práve,sme v 21.storočí a chlapci sa menia na baby,kks sukňa ako sorry,nemoralizujem,ani sa nestarám,je to tvoje dieťa a môj názor,no vôbec sa nedivím,keď sa potom deti smejú a vysmievajú 🙈
Nie, nedala
@mamickalisticka zmenila som názor z môjho prvého príspevku a keď vidím tie legíny oblečené, tak aj ja by som ich malému kľudne dala, vyzerá super, aj do škôlky.
Ahoj, moji chalani bežné a stále nosia legíny majú super z Lindexu a aj za 2,50 z pepca, akurát dnes som tam kúpila ďalšie, aj HM ma napr. Je to praktick,netrápili sa v škôlke s pancuskami, natiahli si na to SOftshelove nohavky a bolo vybavené. Tie rodové stereotypy a co ma kto nosiť, to je typicke pre tu našu east Európe, v takom UK nikto nerieši, či má na sebe dievča tutu sukňu a ponožky, či chalan ružový sveter. Ak je s tým dieťa ok, ja som s tym ok. Ci je mačka dievčenské zvieratko netuším, ale spoločnosti to môže byť tak kuk šum a prásk. Myslím, že dokonca také mackové mali aj moji dvaja a dávala som im k tomu jednofarebné čierne tričko a bolo. Mne príde napr vrcholné nevkusne ak má chalan pančušky a na tom kratasky.. Co bežné chlapci v zime tam majú v škôlke a co, nič.. Proste, keď dieťa je spoko je to jedno. A úplne som na rpasky z predstavy, že chalan ma nosiť len tmavo modrú, tmavo zelenú, zemite odtiene a idelane na tom bager, či dinosaura. Mojim som sila tepláky aj leginy farebné, s morskými rybkami, svetlo zelené etc. Mam na vek na to, že mám na háku, čo očká a a spoločnosť, keď. Raz sú rlqsny v svetlo modrej, čo národom. 😁
Posledná veta, ma byt... Keď sú krásni v svetlomodrej, čo narobím. 😁
@alby2014 ja som už popravde alergická na bagre, traktory a dinosaury.. a hlavne tie príšery (najmä v pepcu) na všetkých chlapčenských oblečeniach 🙃
@triomama no asi budes prekvapena, ale sukne nosili v minulosti vsetci, aj chlapi, aj zeny. Male deti nosili saty bez ohladu na pohlavie este tot nedavno, moj otec napriklad je este ta generacia. Nevravim, ze teraz hor sa obliekat chalanom suknicky, ale taketo predsudky mat, to tiez nie je v poriadku.
@mamickalisticka teraz je aspon aky taky vyber, ked bol moj syn v tom veku, bolo problem zohnat tricko s normalnym detskym obrazkom. Same priblble napisy a lebky, na tie som ja zase bola alergicka. Sa pamatm, ze som si raz v detskom obchode pytala nejake pekne tricka pre chlapca, vedla mna bola mamicka, co si pytala dievcenske a mali sme ich na pulte rozlozene, tak dievcenske same krasne motivy, od kvietkov, cez zvieratka po princezne a na chalanskych lebky, napisy alebo priblbly komiksovy obrazok. Bavime sa o 3 rocnych detoch. Moj syn ked videl tie dievcenske, ukazal prstom, ze chce to, pretoze tomu proste rozumel, psik vyzeral ako psik, macka ako macka, tak je jasne, ze sa mu to pacilo, nie lebka alebo napis.. Mal jedine tricko s bagrom, nedal ho zo seba a btw., bolo cervene..
V pohode by som obliekla a ak by aj nejake dievča také legíny malo, tak sa nič nedeje. Však ako jemu môžu povedať že sú dievčenské, on môže povedať že sú chlapčenské. Kde je pravda? Dievča má chlapčenské alebo chlapec dievčenské? Podľa mňa sú univerzálne a je jedno kto ich má oblečené.
Ja sa smejem na komentároch že čo keď bude mať rovnaké zo spolužiačkou..keby to bolo napr.adidas tričko to by sa nikto nepozastavoval že chlapec a dievča majú rovnakē..
@mamickalisticka podla.mna áno veď mačky nie sú len dievčenský vzor ..a ešte keď sú aj modré.my máme rovnaký problém že mu je všetko veľké a ja s.teraz mu kúpila tieto 😅
Podľa mňa sú úplne v pohode aj pre chlapca
Určite môžeš. 😊 Úplne v pohode pre 3 ročného malinkeho. Mne zas príde zvláštne, že mladeznici a dospelí chlapi nosia "legíny" alebo tak obtiahnute gate alebo rifle, že sú im vidieť všetky obrysy, viete čoho a ledva si v tom čupnu 😅😅 je to totálne anti sexi, ale nosia ich medzi ludi a vôbec neriešia takéto veci.
Určite nie, sú jednoznačne dievčenské. Ani na doma, nie to ešte do škôlky. V očiach detí bude ten chlapec, čo nosí legíny a ešte z toho môže mať traumu, ak sa mu budú smiať
Legíny by som chlapcovi dala ak by si ich sám vybral pretože sa mu páčia. Ak je tvoj syn na leginy zvyknutý a vzor sa mu páči prečo nie. Na druhej strane ak by s tým mal mať problém a trpieť posmešky radšej kúpiť tepláky a trochu zúžiť na páse. Môjmu synovi tiež 90 percent teplákov padalo. Skoro na všetkých som musela na boku, niekedy aj na oboch zošit prebývajucu časť a prisit naspäť. Našťastie je to otázka 10 minút 😊
No poviem to na rovinu, mne sa zdajú obidvoje dievčenské. Legíny nosil aj môj syn, ale teda len ako malacik a strednáck, ako velkáč už nie. Nosil ale chlapčenské, dajú sa normálne kúpiť v HM, alebo lindex. Áno sú trocha drahšie no sú spracované tak aby ich mohli nosiť chlapci(aby ich netlacili) Ale raz som kúpila aj v pepcu a vôbec mu nevadili, len teda čierne, takéto by som asi nedala, už len kvôli tomi, ze by ich mohlo mať nejaké dievčatko.
@baskustek ja si práve myslím, že deti neriešia či su to leginy teplaky, lebo to beru ako oblečenie a mnohe ani nevedia že su to legíny, bože moj, bavíme sa o trojročných deťoch, ktoré nevedia väčšinou ani dobre rozprávať, bavia ich hračky a nie móda.. to fakt toto deti riešia či ma niekto úzke alebo široké gate?! Ja nechápem normálne...
@mamickalisticka by si sa divila, áno, riešia
@alby2014 na malých možno ani nič .. Ale V určitom veku.. No des..
@anickaaa6aaa podľa mňa je to normálny kus oblečenia a nosí ho ako 7 ročny, tak 5 ročný, oni sú drobní, chuducky, celé je to len v našich hlavách a nastaveniach, deťom je to total jedno

@mamickalisticka necitala som vsetko, tak neviem ci niekto spominal, ale aj v zare maju chlapcenske leginy. Kupovala som pred 2tyzdnami a rovno 5ks, tiez syn nastúpil do skolky a pride mi to praktické, ked na to lahko natiahne nohavice, oteplovaky a pod., ked pojdu von.