Dali by ste tieto legíny chlapcovi?
Ahojte... Kúpila som malému do škôlky dva kusy leginiek v pepcu (bezkonkurenčná cena za leginy) .. lenže v dievčenskom oddelení keďže pepco nemá chlapčenské leginy, aspoň som tam také nenašla, len teplaky s obrovským pásom a môj chlapec je strašne chudy, čiže problem nájsť niečo čo mu sedi a nemusi si viazať šnúrku po wc...kupila som také sivé s "bodkami" tie su ako tak unisex.. a kupila som ešte tieto.. su bledomodré a tmavomodré mačky.. strašne sa mi páčili, neprišli mi úplne dievčenské v obchode, teraz ma však trápi, či to nie je blbé dať chalanovi.. len teraz nastúpil do škôlky.. myslíte že by sa mu deti dokázali za to smiať alebo niečo podobné? Ďakujem za názory 🤍

@zuzanockamt 💜 súhlasím.. 💜
@gabika128 wooow krásna zbierka 🤍
@mamickalisticka ahoj,vzorované by som asi nedala....ja mám doma tiež žížalu,všetko mu padá...kupujem pre neho v Kiku dievčenské legíny v čisto čiernej/šedej farbe.Nosi ich doma aj von, hlavne v zime pod tepláčiky do škôlky 🙂ako z niektorých komentov si nič nerob😉
@ecko80 ďakujem za tip, ako prosím sedia? Treba objednať väčšie alebo sedia veľkosťou akurát? No veď ja sa len toho bojim aby sa niekto toho nechytil, deti sú nevyspytateľné a podľa názorov mamičiek ktoré mi tu napísali, by mohli aj (ich) deti mať taký názor 😏😬
@mamickalisticka ano, su dievcenske a prepac, ale aj tie bodkovane su dievcenske. Ale ak on s tym nema problem, tak mu ich oblec. Pre chlapca skor jednofarebne, ak uz chces leginy.
@ivik111 😍😍😍 supeeer pohladam ❤️ ďakujem.
@nelca84 áno tie sivé sú dievčenské lebo som ich kupila v dievčenskom oddelení.. inak na nich nič dievčenské nevidim 🤷🏽♀️
@mamickalisticka Ja proti leginam nemam nic, ale prosim ta, nerob si zo syna idiota. Macicky mu nedavaj. To, ze skolkari neriesia, neznamena, ze musi chodit obleceny jak dievcatko. Maj trochu sebareflexie.
@mamickalisticka moj maly nosil celu zimu leginy do skolky. A na to si len supol oteplovacky. Velmi prakticke. Nemusel vyzliekat/obliekat kratase na pancuchy
@beata_k dobre uz ste mi jeden koment napísala 😂
Pozri aj Zaru, majú pre chalanov legíny. Majú úzky pás a mávajú aj legíny extra dlhé, možno by mu sadli.
@mamickalisticka A?
Chlapcovi by som nedala ziadne leginy a uz vobec nie korunku (celenku) ,ja ked toto vidim🤦♀️
@mamickalisticka no ked nevidis, tak potom nic. Neviem naco sa potom pytas.
Pepco mava aj chalanske. Min rok som kupila vsak aj v dievcenskom oddeleni pre chlapca 🙈 zelene. Tieto mackove by som mu nedala. Ale ked sa vasmu pacia, je to ok
Inak ženy, nič v zlom, ale práve kvôli takymto predpotopnym názorom ako máte a učíte ich aj svoje deti, nevedome,vzniká šikana za totalne kraviny ako sú mačky na legínach 😬 skúste sa pozrieť na to ako na kúsok oblečenia ktoré sa bez ohladu na pohlavie dobre oblieka, dobre sa v nom beha skáče... A je fajn na pobyt v škôlke.. easy 💜
@beata_k A poraď nám teda, ktoré zvery sú chlapčenské a aj dôvod, že prečo. Do dnešného dňa som netušila, že mačka je dievčenské zviera 😂
Konská módna polícia zase nesklamala 😂😂😂
@beata_k stačí jeden.. nerob zo svojich deti blbcov ty a hlavne im nevstepavaj taketo nazory 😊
@nelca84 tak ked nevieš tak neodpovedaj 🤷🏽♀️ nemusí sa človek za každú cenu vyjadrovať ku všetkému
@mamickalisticka Tak potom preco sa pytas na nazor? Lebo vies, ze sa to nehodi. Iba sa chytas slamky aby si mu to mohla obliect. Pozri mne jedno, ale nie som jedina ktora si tu klepe na celo co to chces obliect vlastnemu dietatu. Az tak jednoznacne v pohode vzor to teda nie je. Ale tak ty si matka, ty rozhodujes, co si o tvojom dietati pomyslia ludia.
@mamickalisticka tieto sú z KiK🙂aj tie mi musím niekedy na dvakrát ovinúť🤦🙈ach jo,keby že ja mám taký úzky pás 🤣🤣🤣
@mamickalisticka vsak som ti povedala, ze oboje su dievcenske, ale ty si chcela pocut asi nieco ine. A tiez hovorim, ze ak s tym maly nema problem, tak mu ich oblec. Neviem co sa paprcis.
@mamickalisticka Kupujem tu číslo ake nosi, cize aktualne 128 a sedia super, v pase akurat, aj dlzka sedi.
Nie su obtiahnute ako dievcenske, cize neposobia tak leginovo. Idealne je davat jednofarebne (sive, cierne). Ma aj s dinosaurami napr🙂
daj...
Myslím že ak jemu samému nevadí že ich má na sebe tak kľudne nech ich nosí a nemyslím si že sa mu deti budú smiať

@mamickalisticka och, no ja iba Lindex a tenké z tesca. Tie z lindexu sa dajú aj cez bazár kúpiť a sú neznicitelne podľa mňa. 😅