Dali by ste tieto legíny chlapcovi?
Ahojte... Kúpila som malému do škôlky dva kusy leginiek v pepcu (bezkonkurenčná cena za leginy) .. lenže v dievčenskom oddelení keďže pepco nemá chlapčenské leginy, aspoň som tam také nenašla, len teplaky s obrovským pásom a môj chlapec je strašne chudy, čiže problem nájsť niečo čo mu sedi a nemusi si viazať šnúrku po wc...kupila som také sivé s "bodkami" tie su ako tak unisex.. a kupila som ešte tieto.. su bledomodré a tmavomodré mačky.. strašne sa mi páčili, neprišli mi úplne dievčenské v obchode, teraz ma však trápi, či to nie je blbé dať chalanovi.. len teraz nastúpil do škôlky.. myslíte že by sa mu deti dokázali za to smiať alebo niečo podobné? Ďakujem za názory 🤍

@luliu skúsme sa zamyslieť, odkial to tie deti asi tak maju....lebo pochybujem (a podla mojho syna usudzujem) že trojročné dieťa absolútne nerieši nejaku poje***** mačku na legínach... A iné veci.. nosí aj mášu s medveďom na tričku lebo ju miluje.. 🤷🏽♀️ a je ružová!!
@baboobchod Ja som tiez rozmyslala nad leginami pre syna z dovodu, ze za svet neviem zohnat tenke teplaky. 😭😭😭
Syn ma o tyzden 6 rokov a na cierne leginy ani len nepozrel, ze to su pre dievcata.
Zaujímavé, že dievča/ žena môže mať oblečené čokoľvek, ale chlapec nie. Môj syn miluje ružovú a vďaka jednému chlapcovi zo škôlky, čiže vďaka rodičom tohto chlapca, sa vlani dozvedel, že ružová je dievčenská. Deti majú rady pestré farby a vzory, ale keď vojdem v Pepcu do chlapčenskej sekcie, tak všetko je čierne, tmavomodrá, síce a khaki (túto farbu syn odmieta úplne). Tak vyberáme v dievcenskom, nechám syna, nech si vyberie. A hoci je ružová dievčenská, stále si vyberá veci do ružova.
@mamickalisticka haha ja som môjmu kúpila dievčenské pyžamo,lebo ma rád Everest z labkovej patroly . Aj môj manžel má ružové tričko a čo ? 😀
@beata_k vieš čo, nie, pravdepodobne mu ich nedám, keď si predstavím že tie decká v škôlke majú rodičov takých ako si ty... možno pochopíš ako som to myslela 🤷🏽♀️ prajem si, aby modré mačky na legínach na chalanovi bol jediný problém sveta 🙏
@letfenixa presne toto...! Súhlas..
@mamickalisticka ja by som kúpila čierne alebo tmavomodré legíny. Pepco má slabú kvalitu na legíny, aspoň podľa mňa. Vyzerajú pekne, ale vydržia krátko.
@veronicka1901 baby mi tu dali tipy na jednofarebné leginy, tak skúsim pozrieť inde 🤍
@mamickalisticka tie macky neviem, ak sa mu pacia tak ano. Ja to neriesim a moje deti mnohe veci tiez. Syn je prvak a vybral si ruzove noznice s farebnymi hulkami. Hovori ze spokuziacka ma tiez take. Oznacil si ich modrou paskou a vie ktore su jeho. Paci sa mu aj kocikovat babiku, lebo ved je jej “otec”. A ved niekedy sa nosili gamase a nosili ich vsetci. Nieco ako teraz leginy. A nik neriesil farbu. Ake kto mal take nosil, dedili sa medzi surodencami
@mamickalisticka Akych? Kupila si v dievcenskom odeleni, su dievcenske. To uz mu aj suknicku daj aby nebol rozdiel medzi nim a dievcatom. Lebo sak rovnost pohlavia nie?
Koľko predsudkov a negatívnych názorov v jednej diskusii 🤦 troškou sa treba zamyslieť čo tie deti nevedomky učíme. A že deti v škôlke oblečenie neriešia už samozrejme dávno neplatí. Stačí vidieť tie deti na prechádzke ako zo žurnálu... K téme bodkované áno, s mačkami nie.
@mamickalisticka načo si zakladala diskusiu, keď vlastne ty máš svoj názor? Je to tvoj syn. Obliekaj ho do dievčenských veci, je to tvoja vec. Mám kolegyňu čo synovi dáva dievčenské nohavičky, lebo boxerky, slipy a trenky sa jej nepáčia. Jej vec, tvoja vec. Ale ona ak má názor, nezakladá zbytočne diskusie
@mamickalisticka Môj starší syn mal Mášu - bábiku, keď bol malý, aj plyšáka Hallo Kitty 🙂 Lebo sa mu páčili. A zdá sa, že ho to nepoznačilo.
Slovenský výrobca Tinko ma teplaky s gumou.
Skúsila by som aj tam.
K leginam sa neviem vyjadriť.
Tvoja vec
@mamickalisticka ale ja nevravím o tom. A rovnako aj pekne ženské oblečenie, tým nemyslím obtiahnute mini šaty, alebo hlboké výstrihy, či niečo také.
Hovorím o normálnom slušnom odeve,adekvátne obom pohlaviam. Ani o jednom extreme(teda nemyslím tým ani mníšske kutne)
Inak autorka všimni si spôsob vyjadrovania tých čo ti vravia áno a tých čo vravia nie. Tie čo sú proti pôsobia strašne útočným štýlom, tie čo sú za sa ťa snažia povzbudiť a objektívne zhodnotiť situáciu. To už by ti malo napovedať veľa pri tvojom rozhodovaní ;)
@mamickalisticka leginy boli odjakziva pre zeny. Ale ano uz to je. "normalne"... Zachvilu aj sukne budu normalne.
Podla mna to je oooootrasne!
@beatrixx1525 nie je pravda čo píšeš, mne sa to nepáči a napísala som svoj názor, neutocim a mnoho ďalších tiež. To, že sa tu vyskytnú 1-2 také je normálne, ale neskatulkuj
@derdia Asi nemáš veľa vedomostí z histórie, keď toto píšeš 🤭
10r syn si tuka Na čelo, ze preco chce mama vlastnému synovi toto obliecť. Jednak ze leginy a potom tento vzor. Aj tie bodkove su hrozne. Nehnevaj sa. A deti by si sa čudovala riešia aj v škôlke.. Ale ak to tvojmu nevadí..
@mamickalisticka Môj syn nosí len legíny do škôlky. Učiteľka v škôlke odmieta detičkám šnurovať tepláky. Tak si môžem vybrať, buď synovi spadnú gate z riti a budú sa mu naozaj všetky deti smiať, alebo mu dám legíny, deťom to je úplne jedno, čo má syn oblečené a priblblé poznámky mamičiek ignorujem. 🙂
@luliu ked je to zbytočná diskusia tak sa prosím nevyjadruj 🤷🏽♀️... Verím že tvoje deti, keď si budú chcieť obliecť niečo iné ako je norma, tak ich sa to neukameňuješ 🙏
Úplne chápem, nášmu najmenšiemu padajú ešte aj legíny z H&M 😄 kľudne mu ich daj, podľa mňa farebne sú skôr chlapčenské 🙂 a na margo legin pri starších synoch som nechápala ako to môže niekto chlapcovi obliecť.. nuž múdra som bola ked najstarší mal v 3 rokoch 27 kg a tepláky musel mať o 2 čísla vekovo väčšie.. stredný syn je kúsok útlejsi no aj tak je pevný, teda legíny by na ňom asi praskli 😄 až pri najmladšom drobcovi som pochopila že pre štíhle detičky skrátka tie tepláky akosi nesedia 😁 teda jemu sedia, no jedine Lindex a to je jasné cenovo do škôlky, kde ich určite deti potrebujú veľa, zbytočne drahé..
@beata_k think out of the box ..
@minutka áno, to je pravda. Iba ide o to, že v minulosti to bola všeobecne taka móda, teda všetci muži nosili taky štýl a opačne všetky ženy tiež mali svoj štýl odevu.
Teda nemiesali to. (muž si nedal krinolinu a žena si nenatiahla úzke nohavice a vestu napríklad).
Skrátka obe pohlavia mali svoj presne určený spôsob obliekania.
Inak maminy treba sledovať akcie na Lindex-e.. tam majú legíny aj vyslovene pre chlapcov 🙂 zdá sa mi že až do 122, aj nášmu tam občas kúpim 🙂 a to som ozaj pri starších bola absolútne proti tomu aby chlapci legíny nosili 😄

@mamickalisticka môj je podľa fotky ešte chudši od tvojho . Tepláky som už vzdala, nosí len legíny,aj tie sú mu široké . Tieto by som môjmu nedala . Kupujem mu v H&M a tu na koníku som mu dávala sit z látky,ktorú si vybral ( draciky a dinosaury )