icon

Dali by ste tieto legíny chlapcovi?

mamickalisticka
10. sep 2022

Ahojte... Kúpila som malému do škôlky dva kusy leginiek v pepcu (bezkonkurenčná cena za leginy) .. lenže v dievčenskom oddelení keďže pepco nemá chlapčenské leginy, aspoň som tam také nenašla, len teplaky s obrovským pásom a môj chlapec je strašne chudy, čiže problem nájsť niečo čo mu sedi a nemusi si viazať šnúrku po wc...kupila som také sivé s "bodkami" tie su ako tak unisex.. a kupila som ešte tieto.. su bledomodré a tmavomodré mačky.. strašne sa mi páčili, neprišli mi úplne dievčenské v obchode, teraz ma však trápi, či to nie je blbé dať chalanovi.. len teraz nastúpil do škôlky.. myslíte že by sa mu deti dokázali za to smiať alebo niečo podobné? Ďakujem za názory 🤍

Dali by ste tieto legíny chlapcovi?
majka176
10. sep 2022

Ahoj, ja mám veľmi štíhlu dcéru a široké tepláky so šnúrkou v páse som riešila tak, že som kúpila prádlovú gumu, a navliekla ju tam, kde je šnúrka, tým som tie tepláky v páse zúžila. Mohla ich nosiť bez viazania šnúrky. Dokonca keď bola menšia, musela som jej vťahovať gumu aj do legín😄. So širokými nohavicami mám bohaté skúsenosti, takmer každé som zužovala, resp. opasok, keď sa dalo🙂
A k tým legínami, podľa mňa kľudne, také malé deti nič neriešia.

derdia
10. sep 2022

@minutka fiha ok, teraz, ked som si to precitala, ze ano vlastne nosili ich to je pravda. 🤭

bibina32
10. sep 2022

@mamickalisticka Ja som synovi navliekala do teplákov druhú gumu. Z vnútornej strany pásu som urobila dierku a cez to som navliekla gumu a odstrihla a urobila uzlík.

beata_k
10. sep 2022

@mamickalisticka Ano, ano. Ale uz som ti pisala. Nezakladala by si diskusiu keby si s tym sama bola stotoznena. Chcela si nazor? Mas.

mamickalisticka
autor
10. sep 2022

@beata_k ja ďakujem za každý názor.. ale je názor a názor.. zo svojho syna nerobím dievčatko, ani blbca. To si naozaj vyprosim.. moj syn je vedeny k tomu a to už v troch rokoch, aby rešpektoval rozhodnutie ľudí obliekať si čo chcú, nevysmievat sa za niečo a hlavne ani si nevšímať čo ma kto na sebe, ale čo maju v sebe..

simca06022011
10. sep 2022

Ak ich chce tak mu ich daj, toto obdobie prejde, možno si ich da raz a viackrat nie. S ked to nieto v skolke okomentuje, tak co... Nevadi.

majka1921
10. sep 2022

Ja na leginach pre chlapcov nevidim nic zle, boze zeny, sak keby tam bola navlecena snurka v pase, tak su to uz akoze slim teplaky :D tento macickovy vzor by som nechala asi len na doma, aj ked mne osobne (aj mojim dceram) by to bolo sumafuk, deti vedia byt aj pekne sproste.
Inak v tomto to maju baby lahsie, nad dievcatkom v modrej mikine s bagrom by sa nikto nevzrusoval, ale skusil by byt chalan v ruzovej s jednorozcom...

mamickalisticka
autor
10. sep 2022

Vlastne ako tak čítam komenty, tak tie leginy su nepredajné... Sú modré ako na chlapca a su tam mačky na dievča 😱😱😱😱🤦🏽‍♀️😂 niektoré veci ma fakt pobavili, super

oli_gapelodiegant
10. sep 2022

@tayla 😂

k_r
10. sep 2022

@terezia323 toto som si myslela aj ja, že deti v škôlke neriešia, kým neprišiel syn s plačom, že sa mu spolužiačka smeje, že nosí dievčenskú čiapku. Pritom bola chlapčenská, ale bola elodie details, a tá korunka dievčatku "zavadila"...už ju nenosil, nechcel

asia83
10. sep 2022

@mamickalisticka Legíny by som synovi nedala, keby na nich boli aj modré autá.

beata_k
10. sep 2022

@mamickalisticka To je pekne, to ucim aj ja...ale..Skor z pohladu, ze nie kazdy si moze dovolit vsetko nove a pekne. Ze su deticky, co maju okuliare, invalidny vozik a je to v poriadku. Ze kazdy sme iny. Ale davat chlapcovi evidentne dievcenske veci ozaj nie je nutne. ( leginy mi samotne osobne nevadia) To s toleranciou nema nic splocne.

zuzanockamt
10. sep 2022

@k_r To boli 3-ročné deti?

mamickalisticka
autor
10. sep 2022

@asia83 dobre 🤍

mamickalisticka
autor
10. sep 2022

@beata_k tak sme sa nakoniec aspoň na niečom zhodli, super

veronikaszabova
10. sep 2022

@mamickalisticka akoze ja osobne nemam nic proti chlapcenskym leginam, pokial su vyslovene chlapcenske. Tieto dva kusky, co si sem dala, su proste dievcenske. Take by som synovi nedala. Vies si predstavit, ze sa v skolke stretne s dievcatkom, co bude mat na sebe tie iste?

blankaj
10. sep 2022

@mamickalisticka a aj si si teda niečo z toho zobrala ? Lebo inakost musíme a chceme tolerovať a viesť k tomu deti, ale toto je uplne úmyselné zhovadovanie vlastného dietata. Dostala si kopu navrhov na chlapcenske a podotýkam veľmi pekne legíny a ty silou mocou natahovať syna do dievčenských legín kupených v dievčenskom oddelení.. Ved si jeho mama, nie macocha, zamysli sa trošku..

luscious
Autor odpoveď zmazal
minutka
10. sep 2022

@jaskolka nuz, sme v 3.tisicroci. Doba a jej trendy sa neustale menia

mamickalisticka
autor
10. sep 2022

@veronikaszabova tak sa na seba usmejú, že su rovnakí? Neviem, žijem asi na oblačiku jednorožcov, ale toto moje dieťa absolútne nerieši.. bol by rád že maju rovnaké..
@blankaj napísala som koment, že mu ich nedám.. keď nečítate, tak sa nevyjadrujte...alebo čítajte poriadne. ALE nedam ich len kvôli tomu , že zjavne su deti infikované názormi svojich rodičov 😊 že modre gate s modrymi mačkami su v škôlke pre chlapca neakceptovateľné 😇

danusa63
10. sep 2022

Akože dievky moje polovica z vás nosila pančuchy, tepláky, mikiny po bratovi. Si pozrite fotoalbumy staré!....A to, že bežne vidím ešte stále chlapčekov celých "v chlapčenskom" oblečení v šatni s ružovými pančuchami po sestre radšej pomlčím. 🙂

minutka
10. sep 2022

@beata_k reagujem na to, ze leginy “odjakziva nosili zeny.” Takze nenosili.

zuzanockamt
10. sep 2022

@mamickalisticka Ja by som mu ich na just dala a bavila sa na pohoršených matkách v škôlke (isto tam také stretneš).

kristiii
10. sep 2022

@mamickalisticka môj syn bol aj je veľmi chudý (inak tvoj mi podľa fotky nepríde vôbec extra chudý) a vždy som mu vedela zohnať úzky strih teplákov. Skús pozrieť aj u cinancov, čo sa týka teplákov, mávajú, aspoň u nás dosť kvalitné, určite kvalitnejšie než v pepcu, KiK a pod. Synovi som legíny osobne nikdy nedávala, ale napríklad tie sivé s bodkami mi prídu v pohode, tie mackove by som asi nedala. Ale zas za mňa lepšie ako pančušky a na tom kraťasy. Toto napríklad mne nikdy akosi nerezalo, ale rozumiem, že je to v škôlke praktické. Ale to už radšej ozaj nejaké chlapčenské legíny alebo aj tie spodky, čo sa im podobajú, tipy si dostala

mamickalisticka
autor
10. sep 2022

@kristiii môj syn ma skoro 4 roky a 13 kg, ročné dvojičky maju 10... Asi viem zhodnotiť že je moj syn extra chudý..

zuzanockamt
10. sep 2022

@mamickalisticka To je ozaj špagetka. Môj má 2,5 roka, 14,5 kg a veľ.98/104 a tiež to z neho letí v jeho veľkosti. Kupujem v HM, Lidl, tam sú užšie a na viazanie.

beata_k
10. sep 2022

@minutka Chytila si sa slovicka, chapem.

kristiii
10. sep 2022

@mamickalisticka píšem, že na fotke mi tak nepripadá, nie že nie je, nepaprč sa hneď na každého, to tiež nie je dobrý vzor pre deti, rovnako ako to, ak niekto učí deti vysmievať sa druhým kvôli oblečeniu

ankare
10. sep 2022

@mamickalisticka aj moji nosia legíny, lebo sú tenki a chuducki. V zime to nosia pod nohavicami namiesto pancuch. Úplne v pohode.

mamickalisticka
autor
10. sep 2022

@kristiii a nechcem aby ste brali môj koment ofenzívne, možno som to napísala trochu na rychlo ale my máme od jeho narodenia problem s gaťami, vo všetkom vyzerá ako rozgajdany cigan (pri vsetkej ucte k romom) .. sedia mu jedine ako tak gate z lidla, ktoré su aj tak mega velke .. starkovci mu teraz kupili velkost 110 teplaky a bude ich nosiť tak o rok .. 🤷🏽‍♀️ ako píšem, on nosí stále gate 86/92 doma lenže su mu kratke ale na bruchu dobre 🤷🏽‍♀️