icon

Detská pestúnka Avent

lady511
7. feb 2012

ahojte maminy chcela by som sa spítat či máte tento tip elektronickej pestunky?ake s nou mate skusenosti...velmi vela žien si ju pochvaluje ale stále néviem či ano alebo nie,,,viem že su tu aj ine fora na tuto temu ale mna zaujma len tato jedna a podrobne... 🙂 hlavne či ju nerušia ine signáli,,dakujem

ichbinich
7. feb 2012

Ja mam Philips Avent SCD 530, ta je digitalna. Lebo aj Avent vyraba rozne pestunky, zisti si oznacenie tej, o ktoru mas zaujem.
Ja som spokojna. Mala "rodicovska" cast, "babatkova" zakladna vie aj hrat rozne melodie, daju sa pustit z rodicovskej, da sa nastavit cilivost a hlasitost. A funguje aj iba cisto na baterky. Teda ani babatkova zakladna nepotrebuje elektrinu. Ale zatial sme to nepotrebovali. Nevyhoda: v zelezobetonovych panelakoch do vedlajsieho bytu signal nastaci. Vyhoda: aj graficke znacenie intenzity hluku. Teda napr. ked pozerame film a prave je hlucna scena, vidime na svetielku, ze je maly hore... Navyse ukazuje teplotu a vlkost vzduchu, co je dobre vediet najma pri nachladnuti, ze ci treba este zvlhcovat vzduch. DECT technika, urcite sa signaly nemiesaju. Ale zato ma vysoku cenu, vyse 100€.

ive82
29. máj 2015

Baby,viem ze toto je stara debata ale eshop aventu ma teraz akcie na pestunky. Niektore su lacnejsie tam ako pouzivane tu na bazare!!! A vela ich je lacnejsich ako novy tovar tu...........