icon

Detské oblečenie z Takko

andrbeata
14. máj 2018

Ahojte, máte skúsenosti? Sedia vám veľkosti?

ivana11155
14. máj 2018

Velkosti sedia, strihy skor na stihlejsie deticky, dobry pomer cena versus kvalita.

gebeente77
14. máj 2018

Velkosti ako kedy, ale mame dost rifli, lebo mam slize doma, tam to aj sedi a rada tam kupujem tricka, osobnr si myslim, ze su podstatne kvalitnejsie ako detske H@M trika, ktore stratia tvar po 3 prani 🙂

hettinka
14. máj 2018

Mame veľa, ale už nie babatkovske veľkosti. V tej cene dobrá kvalita, trička 100% bavlna, aplikácie držia. Veľkosť kupujem ako v iných obchodoch, rifle skúšame. Ak za zaregistrujete, chodia kupóny na 20-30% zľavu.

asia83
14. máj 2018

@andrbeata Mne sa odtiaľ nepáčia veci pre deti. Sú príliš "dospelácke", ako pre malých dospelých. No a tiež sú pre tenšie deti, menšie, subtílnejšie. Nič odtiaľ nemám ani nechcem.

deti95060810
14. máj 2018

máme...super... cena, kvalita...doporučujem...

hettinka
14. máj 2018

inak, bambusové ponožky odtiaľ sú úplne mega, manžel už iné ani nechce.

iren88
14. máj 2018

už som tam nakúpila niečo do zásoby, cenovo je to tam celkom v pohode 🙂 veľkosti uvidím až v auguste, či sedia :D

ukulela
14. máj 2018

Dakedy som si kupovala. Ale teraz sa mi často stáva, že vojdem do takka a smrad horsi ako v cinaku. Vtedy sa otáčam. BB aj BR.

anjelic
14. máj 2018

Rada nakupujem v Takku... za mňa dobrý pomer medzi kvalitou a cenou a veľkosti mojím deťom aj mne sedia perfektne.

andrbeata
autor
15. máj 2018

Ďakujem. 😊 Ja som včera pozerala 1 letný overal, ktorý sa mi zapáčil, ale keďže ešte nikdy nič som odtiaľ nemala, bála som sa ho zobrať.
Na prvý pohľad vypadal kvalitnejšie ako z Pepco, tak uvidím.

kristina345
16. máj 2018

Ja nakupujem casto, oplatia sa výpredaje, doslova za par eur cely outfit. Kvalita vyborna, velka spokojnost. Jeden s najobľúbenejšich obchodov.

dzina007
16. máj 2018

@asia83 doapelacke?? My odtial mame same tricka s obrazkami dinosaurami autami smailikmi psikom s flitrami meniacimi bundy tak isto stale s nejakym motivom... 😀

asia83
16. máj 2018

@dzina007 Typ dospelácky, strih, výzor, že na to dajú detský motív, v pohode, ale je tam málo čipiek, fodričiek, ozdôb, ružových šatôčok, mašličiek atď. No nech tam nakupuje kto chce, je to každého vec.

hettinka
17. máj 2018

@andrbeata tak to určite kvalitnejšie ako pepco alebo kik, bez debaty

@asia83 ja práve take veci prezdobene, ocipkovane deťom veľmi nekupujem, ani som nekupovala, keď boli menší. Preto mi to práve vyhovovalo.

zuzka38
17. máj 2018

@andrbeata js kupujem v takko len teplaky pre chalanov sú úzke a drzia, úplne najlepsiee

dzina007
17. máj 2018

@asia83 jaaaj nooo babske neviem ako su na tom... ja mam chalanov... na nich by fodricky cipky maslicky vyzerali divne... 😂🤣😎🙈

anulienkalenka
24. aug 2018
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

maju peknu modu, ale velmi tam nenakupujem. Prijde mi to taka tričkovina, 2x vyperieš a bok sa ti otoči. Radšej preferujem inu modu, mam svoj eshop, kde mam overene velkosti a material a som mu verna