Detské oblečenie z Takko
Ahojte, máte skúsenosti? Sedia vám veľkosti?
Velkosti ako kedy, ale mame dost rifli, lebo mam slize doma, tam to aj sedi a rada tam kupujem tricka, osobnr si myslim, ze su podstatne kvalitnejsie ako detske H@M trika, ktore stratia tvar po 3 prani 🙂
Mame veľa, ale už nie babatkovske veľkosti. V tej cene dobrá kvalita, trička 100% bavlna, aplikácie držia. Veľkosť kupujem ako v iných obchodoch, rifle skúšame. Ak za zaregistrujete, chodia kupóny na 20-30% zľavu.
máme...super... cena, kvalita...doporučujem...
inak, bambusové ponožky odtiaľ sú úplne mega, manžel už iné ani nechce.
už som tam nakúpila niečo do zásoby, cenovo je to tam celkom v pohode 🙂 veľkosti uvidím až v auguste, či sedia :D
Dakedy som si kupovala. Ale teraz sa mi často stáva, že vojdem do takka a smrad horsi ako v cinaku. Vtedy sa otáčam. BB aj BR.
Rada nakupujem v Takku... za mňa dobrý pomer medzi kvalitou a cenou a veľkosti mojím deťom aj mne sedia perfektne.
Ďakujem. 😊 Ja som včera pozerala 1 letný overal, ktorý sa mi zapáčil, ale keďže ešte nikdy nič som odtiaľ nemala, bála som sa ho zobrať.
Na prvý pohľad vypadal kvalitnejšie ako z Pepco, tak uvidím.
Ja nakupujem casto, oplatia sa výpredaje, doslova za par eur cely outfit. Kvalita vyborna, velka spokojnost. Jeden s najobľúbenejšich obchodov.
maju peknu modu, ale velmi tam nenakupujem. Prijde mi to taka tričkovina, 2x vyperieš a bok sa ti otoči. Radšej preferujem inu modu, mam svoj eshop, kde mam overene velkosti a material a som mu verna

Velkosti sedia, strihy skor na stihlejsie deticky, dobry pomer cena versus kvalita.