Detské šampóny z drogérie - za a proti
Ahojte, odkedy ste zacali pouzivat tie samponiky a mydielka prw deticky
Chlapcenske - autickove spiderman a pod.
Dievcenske - princezne barbie a pod.
Tie z tych drogerii?
My mame 2r a este pouzivame hipp .. len mne sa paci strasne vona tych sprchacov co som pisala vyssie. A zas samponik na vlasy uz potrebujeme taky ze na rozcesavanie vlaskov. Myslite ze su to kvalitne produkty pre 2rocne dieta? Neni su to nejake humusy? Ako reagovala pokozka na take u vasho dietata. Dakujem
@sardinka336 ty si 335? Uz dlho nad tym uvazujem 😂
aaaale taketo temy su cele ,,šajze,, koho to zaujima? pre koho je to dolezite? Pre nikoho...
Tie ,,spajdrmenove,, a ,,elzovske,, nekupujem preto lebo tam platím za OBAL...a nie za vyrobok. A keby aj to na sviatok dostali tak sa neposseriem...
Včera som bola v DMke...a niesom tam schopna urobit nakup pod 20eur...tolk ovecí sa nám od tade zíde. A malej som kupila ten Babylove 500 ml umyvaci gél za skoro 4 eurá. A pozerám zlozenie...bez obsahu farbív, zivočísnych zloziek..
@priora som, lebo ved podpora na koniku nulova...nebralo mi heslo a admin na prosbu o pomoc nereaguje...ja pri mojom ,,šťastí,, budem o rok 337
@evittam tak male babo jasne....ale si mala vidiet to moje ,,cigánča,, ked začala štvornozkovat...po trave, po chodniku, po hline, po prachu... Ked sme boli vonku tak to bolo na kočku...v kočiku to nechcelo sediet len čo sa prestali krutit kolesa a chodit to nevedelo.
Tiez som si svojho casu robila srandu s ludi, ktori sa zameriavali na eko,bio, bez parabenov... Dnes nad sebou krutim hlavou aka som bola hlupa. Nie som bio,eko mama (od toho mam daleko teda) ale kozmetiku pre seba a drobca od urciteho casu vyberam co najviac prirodnu bez zbytocnych chemickych parabenovych, silikonovych a inych primesi...
@evittam
toto som napísala..
ved práve,ogrcia sa,má piesok v hlave,žuvačku,lízatko,čokoládu,sopeľ a nieviem čo nedefinovateľné,tak by som ju musela zalial vodou z kanvice aby to pustilo...debilina..
či o akej inej ,,debiline,,hovoríš v mojom príspevku?..píšem od začiatku,že my máme jeden v rodine a kvalitný...a kde je dokázané že niekto dostal zo šampona na vlasy rakovinu?
@sardinka336 tak tam je pes zakopany.,, som zvyknuta na 335 😂
@sardinka336 si myslim ze toto je este v "norme" 🙂
@sam2 dobre robíš. Aj keď si potom automaticky označená ako bio hysterka, lebo to strašne ľudí irituje (dodnes som nepochopila prečo), v bežnej kozmetike je príliš veľa svinstiev na to, aby som si to dávala na seba a svoje deti len preto, aby som bola "normálna". Sú štúdie o zostatkoch rôznych chemických látok používaných v kozmetickom priemysle dokonca v materskom mlieku. Aj keď koža má svoju ochrannú bariéru, evidentne je na niektoré "lakocinky" krátka.
@sardinka336
Ked kazda tocime o inom a mne sa hadat dnes nechce...dnes je streda...oneee treba...:D
@alaguema vies ja som to vsetko pochopila po porode. Moje hormony sa uplne zblaznili (alebo dostali rozum? 😂) lebo po porode si nemozem umyt hlavu klasickym samponom. Strasne ma svrbi hlava. Dlho som nechapala. Nevedela co sa deje. Kupila som si vichi bez parabenov a cuduj sa svete, hlava prestala svrbiet. Takze odvtedy kupujem len cistu bio kozmetiku, striedam ju s vichi. Dalsia vec, ktora ma dostala bolo ked sa mi pod pazou urobili bolestive hrcky. Samozrejme panika, nakoniec to boli zapalene potne zlazy. Zevraj z dezodorantu. A vtedy som si zacala tieto veci studovat a ziadnu chemiu pod pazu som viac nedala.... Takze u mna to musel byt pad na hubu aby som pochopila...😁☺️
@sam2 super je, že si dokázala reagovať na signály tvojho tela. Nie každý to tak pochopí. Ver tomu, že x žien by proste striedalo jeden chemický šampón za druhým, až kým by sa problém nepresunul inde. Rakovinu prsníka už začínajú spájať s antiperspirantmi nie len alternatívci. V tvojom prípade to bola "len" zapálená potná žľaza. Ono je to celkom logické...antiperspiranty blokujú pot v tej žľaze. Niekde sa to vyvŕbiť musí.
@alaguema no tam je problem s tymi co obsahuju hlinikove soli... Co je vlastne vacsina... Myslim ze je ich len zopar co ich neobsahuju. Myslim tie co su bezne dostat v drogiskach. Z tych "komernych" je najmensie zlo Seba Med 😁😁😁😁
Ale ja osobne pouzivam prirodny, ktory objednavam z jednej stranky ☺️
nekupovala som sampony v drogerii ale na bella4you
z drogerie som nekupovala
Zdravím chcela poradiť ktoré najlepšie pre detske sampon bez chémia su kozu aj dobre spánok? Prvý najlepšie Slovensko šampónu

@marika142 Voniať ti môžu aj po prírodnom prípravku. Nemusí tam byť xy parfumovaných chemických prísad. Nič dobré. A to fakt nie som nejaká "šialená bio mater" - to určite nie - ale vyberám si takéto výrobky ak je možnosť. 😉