icon

Disney mánia. Čo kde zohnať?

katuska01
10. aug 2011

sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂

olifcek
13. aug 2011

baby, tuto kosielku mozem mat za 3,50eur.. len som este pisala predavajucej, ci je to original disney.. super, ze?
https://www.modrykonik.sk/bazar/detske-komplety...

katuska01
autor
13. aug 2011

@mika1979 jaj no dufam ze sa ozve este..🙂
@olifcek peknucka no nam este velika..🙂

katuska01
autor
13. aug 2011

@olifcek ta kosielka je krasna a ta cena cena no parada..🙂 🙂 🙂

olifcek
13. aug 2011

@katuska01 ved i nam je ta kosielka velikaaaa, odlozim.. my len dva rocky v decembri budeme maaat.. tak bud uz v lete 2012 ponosime, abo o rok neskor.. 🙂

katuska01
autor
13. aug 2011

@olifcek no ved jasne aj tak sa da len ja uz to nemam kam davat a mna by to palilo keby ju mam doma takto skor hehe..🙂 🙂 🙂

katuska01
autor
13. aug 2011

@olifcek ja som myslela na tu mikinku sedu co dala link

olifcek
13. aug 2011

@katuska01 ako myslis, palilo? no,,, ja uz uvolnujem miesto v skrini u seba, hech... uz za chvilu bude mat vlastnu komodu, plus polovicu mojej skrine, chi... izbu Olivke zatial nezariadujeme, ale asi budeme musiet nech tam ma skrinu 😀

olifcek
13. aug 2011

@katuska01 ahaaa... jj, to len link... tu nekupujeeem.. len tu kosielku bych x;o) ja itak som si dala slub, ze uz OLivke nebudem moc... az od noveho roka...

katuska01
autor
13. aug 2011

@olifcek tak ze by som ju do toho navliekla asi keby aj v tom plava ja musim hned vsetky nove veci skusat..🙂 🙂 🙂 🙂 no my mame satnik a Biankine veci su asi na 3polickach..🙂

katuska01
autor
13. aug 2011

@olifcek no to si vravím aj ja ze uz dost aj mavam take prestavky a potom ma to zas chytí naplno ze postarka je u nas kazdy den z balíkmi...🙂 🙂 🙂

olifcek
13. aug 2011

@katuska01 no, ja ale musim, lebo chcem mm prekvapko na narodky, ktore bude mat v novembri, nahcystaaaat, a to nechcem zo spolocnych penaziiii

katuska01
autor
13. aug 2011

@olifcek jaaaj tak to je jasne to treba teda setrit aj uz mas vymyslene nieco?? 🙂

olifcek
13. aug 2011

@katuska01 maaaam, ale len do IP napisem 😉

mika1979
14. aug 2011

@olifcek kraaasna je 😀 😀

ejka3
14. aug 2011

Ahojte maminky,
rada sem nakúkam čo ste zas nové objavili. Moje 2 princezné sú už troška väčšie, ale chystám sa ešte na jedno, tak u vás zberám nápady. Dnes som náhodou objavila toto:
https://www.modrykonik.sk/bazar/detske-komplety...
Možno niekomu spraví radosť 🙂 🙂

mika1979
14. aug 2011

@ejka3 ahoj,no na toto som uz tiez pozerala,len skoda,ze nam to bude uz malinke ☹ ale inak krasne 😀 😀 😀

olifcek
14. aug 2011

@ejka3 nadhera a super cenaaa.. ale maleee 😒

katuska01
autor
14. aug 2011

@ejka3 jeejha to je krasne len veru skoda ze malinke ale v takej 86-92 by som hned brala🙂 🙂 😀

ejka3
15. aug 2011

Tak vidím, že sme na tom s tou veľkosťou podobne ☹

katuska01
autor
15. aug 2011

@ejka3 no veru ale daju sa najst krasne vecicky aj vo vacsich velkostiach🙂 🙂 🙂

zzzz128
15. aug 2011

Čaute baby,pridám sa 😀 máme dosť disney vecičiek,ale stále mi to nestačí 😀 asi čo sa mi najviac páči je toto.

zzzz128
15. aug 2011

zabudla som fotku 🙂

katuska01
autor
16. aug 2011

@zzzz128 krasne...🙂tie vecicky minnie su proste uzasne...ja hodim foto ma mi príst par dalsich kuskov...🙂 🙂 🙂

zzzz128
16. aug 2011

@katuska01 No akurát som pozerala Tesco leták,budú tam nejaké Minnie tričká na dlhý rukáv,videla som už aj krajšie,ale aj tie sú pekné 🙂 dnes tam idem,len či odtiaľ odídem 😀

katuska01
autor
16. aug 2011

@zzzz128 juj no letak som nevidela ale u nas v tescu nemaju nic par kuskov tak neviem ci bude nieco ale mozno vylozia ked bude akcia....🙂

zzzz128
16. aug 2011

@katuska01 Ja mám ako za trest,pár metrov od domu obchod kde majú Disney vecičky,furt vycapené vo výklade,keby neboli také drahé 😠 😠 😠 ale otvorili ešte jeden,pôjdem kuk,budem referovať 😀 u nás majú celkom dobrý výber v tescu,ale je lepšie počkať si na výpredaje,veď to tričko Minnie čo má malá na sebe stálo 8 eur pôvodne,a ja som ho kúpila za 2.4 😀

katuska01
autor
16. aug 2011

@zzzz128 no super akurat mi prisiel tesco letak takze uz viem ake presne tieto 2maju aj u nas inak to fialove je velmi pekne nazivo al nechapem preco dali akciu i ked aj tak stali 4€..... 😀 a to vazne tak to bolo super taka akcia u nas v meste nemame ziadny obchod z disney vecickami a ked aj sa nieco njde daju na to cenu ako keby to bolo pozlatene...🙂jasne referuj aky obchodík otvorili...🙂

zzzz128
16. aug 2011

@katuska01 to tričko je z Tesca 😀 ale to bolo posledné,kúpila som ho preto lebo sa perfektne hodil k sukničke 🙂 no oni radi robia z toho akciu,aj keď je to normálna cena 🙂