Disney mánia. Čo kde zohnať?
sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂
@katuska01 ja som tiez nepozerala nic asi od piatku,co mi bolo taaaak strasne zle,dokonca som bola aj malo na pc,dnes som sa tu konecne dostala nachvilu,ale aj moja mala zacala soplit,mame za sebou hroznu noc,nespala som ani 10 minut v kuse,vzdy sa vrtela,plakala,neviem ,co jej bolo ☹ ☹ ☹ teplotu nema,tak dufam,ze ani nedostane,takze som nemala ani kedy pozerat oblecko
@mika1979 ja ako v pohode nie ze by som to robila z velkou radostou ale da sa akurat sa musim nakopnut a potom uz zehlim ako zerava🙂juuuj uz to zacina toto pocasie my sme zatia klop klop bez teploty tak dufam ze vydrzia obidvaja co najdlhsie zdraví 🙂 🙂 🙂 lebo ked to zacne tie choroby tak zas to pojde do koliecka raz jeden raz druhy 😒 😒

@katuska01 hej dam,len teraz nebude dobra dobra fotka,musim cez den 😀 😀 nechapem preco neodpisuje,ja som sa tak tesila,ale asi z toho nic nebude,tak skus jej v pondelok napisat este raz a ked nic,tak co uz? 😒 😒