Disney mánia. Čo kde zohnať?
sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂
@mika1979 no ved jasne ved to je najlepsie nie este bludit tam 😀 😀 😀 ja by som bola taka rada keby mi niekto napise co tam maju a hlavne na tie ceny lebo u nas su schopní ludia pytat aj v second hande nehorazne sumy teda co som pocula este som nebola u nas v meste ale tam ma to laka kvoli tym znackam ze disney a george..... 😀
@katuska01 no veru veru,inak vcera som myslela,ze nieco popozeram,muz bol v nocnej a tak by som mala cas,ale prisla suseda zo spodu,ze ich vraj vytapame,tak som toto riesila,lebo u nas bolo sucho,nakoniec sme zistili,ze to ide az z 11 posch. ,nejdem nam teraz tepla voda,tak dufam,ze do vecera to opravia 🙂 deti nespali,lebo bol rozruch,tak som uz nestihala,ja si proste nemozem nic naplanovat,lebo mi to nevyjde ☹
@mika1979 juuj moja no pekne teda 😒 ja akurat som teraz tak prezerala vecicky a niektore su nam uz malicke tie minnie a normalne mi je to luto predat 😉 ale objednala som suknicku dalsiu taku raz si tu dala link z mmb taka riflova a super cena tak nam zas nieco pribudne...🙂
@katuska01 urcite este najdes ,ty dobre hladas 😀 😀 😀 mala este vzdy ma taky trosku hlasok zastrety,este vzdy berie atb,ale uz je lepsie,akurat ma hnis a krv v moci a vobec nejake zle vysledky z mocu,tak som zvedava,co zas bude,ona ide z jednej choroby do druhej,z druhej do tretej ...som zvedava,kedy to skonci ,no a teraz pred chvilou mi volala lukaskovej spoluziacky mamka,ze jej nasla vsi vo vlasoch,tak dufam,ze to nedonesie domov,lebo ma uz fakt trafi 😠 😠 😠
@mika1979 fuuu no pekne teda vy ste ako my ,tiez tie choroby ked zacnu nevedia kedy skoncit.... ☹ jaaj ja uz chcem jar lebo tatio jesen/zima je nejaka plna chorob ach jaaaj... 😒 😒 😒 no ja skor nahodne najdem vzdy🙂aj som tu na mk nasla tricko po ktorom tuzim vies s tou hlavickou len som bola uz druha a ta co sa ozvala prva tej pani ho kupila tak som sa tesila ale snad ho najdem este niekde..🙂
@mika1979 no veru teraz som nevahala ani minutku hned som písala ale niekto ma predbehol 😠 😠 no co uz snad sa mi podari ho najst este niekde....🙂ved teraz aj hlavne uz pozeram tricka ci z dlhym alebo aj kratkym rukavom aj satocky volako ma to chytilo to bude uz na jar radost obliekat sa tesim...🙂 😀 😀
@mika1979 ked ti mam pravdu povedat nemam skoro nic veru par drobnosti pre deti ako knizky a podobne ale este nemam ziadne take darceky z coho sa budu tak riadne tešit a mužovi netučím ale zrejme to bude tak ako minuly rok a dame si nieco spolocne do bytu 😀 😀 😀 ja sa tesim na deti tie reakcie to je taka radost sa pozerat na nich...este som sa ani nestihla rozpravat z našimi co im chcu kupit teda ak im kupia lebo v poslednej dobe je to este horsie ako to bolo....ale to do ip ti napisem alebo na fb..🙂
@katuska01 jooj veru,tie stastne ocka ...to je nieco uzasne,uz sa na to velmi tesim a my budeme tento rok velmi skoro " vecerat " a rozbalovat darceky,lebo muz ide do nocnej,tak nech to stihneme 😀 😀 😀 straaasne sa tesiiim,inak aj my si väcsinou kupime len taku drobnost alebo nieco do bytu,na oblecenie,ale chcela som tento rok ho niecim prekvapit,on ma minuly rok prekvapil elektronickym fotoramcekom,ktory som velmi chcela a fakt som ho necakala,tak som myslela,ze ho niecim prekvapim tento rok ja,ale ked on nikdy nic nechce,nic nepotrebuje a tak neviem,co mu kupit.inak ale som rozmyslala aj nad nejakou masazou,to ma rad ,ked ho masirujem ja,ale mozno taka riadna masaz od profesionala by mu bodla,stale robi,chodi na fusky a boli ho cely chrbat,len neviem,ci to nie je blbost 😖 😖 ci by sa potesil a nepoznam maserov,tak neviem,ci su vsetci dobry,ci nie 😒 😒 😒 a jasne o vasich radsej v ip 😉
@mika1979 nooo veru taku masaz by som aj ja brala hned...🙂ved to ze chlapi su komplikovany u nas to iste on nechce nic on ma vsetko a ked sa dohodneme ze dobre ved kupime si toto a toto spolocne a ja to beriem fayn a on aj tak nakoniec mi tam nieco šupne pod ten stromček..🙂
@katuska01 no veru su komplikovany,hlavne co sa darov tyka,aspon ten moj,vzdy sa zo mna smeje,ked nieco kupujem,ze sa v tom vyzivam,ale tak ano,ja rada ludi obdaruvavam a hlavne deti,tie vedia tak uzasne dat najavo svoju radost,dufam,ze aj tento rok mi to vyjde a budu sa tesit z darcekov 😀 😀 😀 vtedy som stastna aj ja...inak ta masaz by bodla aj mne 😀 😀 😀 😀

@mika1979 nooo to ano mozno som im dala tip a pojdu hladat..🙂