icon

Disney mánia. Čo kde zohnať?

katuska01
10. aug 2011

sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂

mika1979
18. dec 2011

@katuska01 jeeej to je uuuuzasne🙂a maju aj väcsie,nevies?toto som u nas nevidela

katuska01
autor
18. dec 2011

@mika1979 http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=13000809&tab=5 🙂 tento polorolacik jej to kupila svokra ten prvy ruzovy..🙂

katuska01
autor
18. dec 2011

@mika1979 to je tusim tiez najvacsie 12-18 mes ako aj tie satky co som kupila..🙂

mika1979
18. dec 2011

@katuska01 a vies,ze ten som uz videla?aj som rozmyslala,ze kupim,ale uz ma toho dost🙂

mika1979
18. dec 2011

@katuska01 juuj skoda,tie mensie veci maju väcsi vyber ako pre moju malu☹

katuska01
autor
18. dec 2011

@mika1979 ja som nevidela veru dneska prvykrat ked mi ho ukazala..🙂tak sa tesim 😀 😀 😀 my nemame rolacik este ani jeden..🙂no veru tie vecicky malinke su krasne...ja som sa vcera aj na gumickas a sponkach vyjašila mali v tescu zlavu 50% tak som nakupila ved toho bnikdy nieje dost hehe a moj manzel len ocami prevracal bola som sama v tescu jeho som z detmi nechala pri kaproch..🙂 😀 😀 😀 pred tescom 😀

mika1979
18. dec 2011

@katuska01 tak si si to dobre poriesila,musim sa ist aj ja popozerat na nejake gumicky a sponky,maju aj s minnie nieco?asi zajtra pojdeme na nakup do tesca,tak popozeram 😀 😀 😀

katuska01
autor
18. dec 2011

@mika1979 veru nemali nic u nas z minnie ale mali krasne vselico este asi zajtra pojdem na prechadzku 😀 😀 😀 ale z minnie nemam veru ziadnu sponku este musim poriesit nieco..🙂

mika1979
18. dec 2011

@katuska01 u nas som raz kupila krasnu sadu boli tam 2 sponky,2 gumicky a celenka,ale celenku nechce,gumicky stratila a sponku mam tiez uz len jednu ☹ ☹ a odvtedy som to tam uz nevidela,ale mozno budu mat zajtra ,musim popozerat,ked nie,tak nieco ine pokupim 😀 😀 😀

katuska01
autor
18. dec 2011

@mika1979 veru a na vyber je toho veru dost..🙂ja som este nevidela ziadne sponky minnie len taku tu sadu maslicky cervene z bodkami aj na sponkach aj na gumicke ale inak nic ale.... da sa vybrat veru..🙂mne sa pacia aj tie vianocne gumicky a sponky urcite to maju aj u vas v tescu snehuliacikov,sobíkov vločky atd to je peknucke tiez 😀

mika1979
18. dec 2011

@katuska01 vies co,nebola som uz dost dlho pozerat na sponky ,lebo pre lauru je to raj,ona to vsetko berie,miesa a tak,ale zajtra urcite pojdem popozerat a uvidim,co maju u nas 😀 😀 😀 uz sa tesim jak male decko 😀 😀

katuska01
autor
18. dec 2011

@mika1979 super ved potom napises co ste nakupili veru..🙂juuuj a to ked bude vypredaj to bude za par € po vianociach lebo teraz tie vianocne stoja dve gumicky a dve sponky 3€ a vyssie ale jedno jej kupim asi na stedry den aby bola kočka..🙂

mika1979
18. dec 2011

@katuska01 no veru,po vianociach to pojde rapidne dole,hlavne tie vianocne,ale tak ku stedrovecernemu stolu jej mozno kupim aj tak 😀 😀 😀

katuska01
autor
18. dec 2011

@mika1979 no ved aj ja tak a potom pojdeme na nakupy po vianociach...🙂 😀 😀 🙂 sa normalne tesim uz teraz na tie zimne vypredaje ...🙂

mika1979
18. dec 2011

@katuska01 aj ja sa tesim,ale musim ist sama,nech ma muz nerozculuje 😀 😀 😀 😀

katuska01
autor
18. dec 2011

@mika1979 inak v lidli maju teraz zupany disney aj minnie maju za 9,90€ a aj pyzamka som tam videla minnie po 6,90€...🙂 🙂 🙂

katuska01
autor
18. dec 2011

@mika1979 asi tak sama veru to je najlepsie kupis a nepocuvas reci typu naco jej to je ,kde to budeme davat atd nakupis potesis seba aj deti a ides spokojne domov...🙂

mika1979
18. dec 2011

@katuska01 vazne?juuuj som nevedela,musim ist pozriet,aj ked jej ani netreba,lebo zupany ma dva,aj pyzamka ma dost,ale tak aspon sa pokocham 😀 😀 😀

katuska01
autor
18. dec 2011

@mika1979 nooo maju veru dneska som to pozerala my zupany nemame ani mala ani Tobias aj by sa im zisiel ale ved kto vie mozno este tento tyzden trosku ponakupujem..🙂 🙂 🙂

mika1979
18. dec 2011

@katuska01 hehe moja rec a kolko veci ani nevie,ze som kupila a nosime to a vynosime to a bez reci,len s usmevom na tvari 😀 😀 😀

katuska01
autor
18. dec 2011

@mika1979 nooo u nas ked padne otazka to ma zas nove?to si zas objednala?moja odpoved:nieeeee to uz ma dlhooooo 😀 😀 😀 a vzdy to prejde 🙂

mika1979
18. dec 2011

@katuska01 a ja si myslim,ze ponakupujes 😀 😀 😀 ja som kazala mame,aby lukaskovi upila zupan,lebo on nema,ale on uz nechce take disneyovske,chcela som mu uz skor kupit z tesca spidermana,ale nechcel ani pocut,on uz len take dospelacke,tak som zvedava,ci mama nieco kupila 😀 😀

mika1979
18. dec 2011

@katuska01 hej presne aj u nas je to tak,to ma uz davno 😀 😀 😀 on sa len zasmeje,lebo vie,ze to nie je pravda,ale kedze to nemusel ist kupovat a vyberat,tak je spokojny 😀 😀 inak by frflal

katuska01
autor
18. dec 2011

@mika1979
noo u nas zas Tobiasko dost frci na mcqueenovi aj taky maju ale jemu je to jedno vlastne aj mickey mousa oblecie dokedy to neviem hehe..🙂aj moj vie ze to som zas objednala ale co uz ma vraviet ked je to doma...🙂dufam ze mi dojdu tie mikiny do stredy lebo v stredu dojde muz z roboty...🙂a uz snad do Vianoc by aj stacilo..🙂 😀 😀 😀 😀

mika1979
18. dec 2011

@katuska01 tak to je este dobre,ze chce aj take,moj uz nechce,uz si vybera 😒 😒 ale snad pridu vsetky baliky,neboj 😀 😀 😀

katuska01
autor
18. dec 2011

@mika1979 noo ale tak ked pojde tento do moj do skoly to uz bude zas ine...🙂ale zajtra dojde mikina teda mala by ta ruzova a aj suknicku mi zajtra posle tentokrat uz doporucene preistotu..🙂 🙂 🙂

mika1979
18. dec 2011

@katuska01 no ved to,aj moj kym chodil do skolky,tak v pohode,ale teraz uz len ako dospelaci nosia 😀 😀 a najlepsie by bolo uplne ze znackove 😀 😀 😀 no veru suknu radsej doporucene,nech je väcsia istota

katuska01
autor
18. dec 2011

@mika1979 hehe noo veru co uz narobíš mas uz riadneho dospelaka doma zachvilku zacne puberta to bude radosti coo? 😀 😀 😀

mika1979
18. dec 2011

@katuska01 joooj vies co,ja mam niekedy pocit,ze puberta uz zacina,ale niekedy je zas male decko,horsi ako laura,niekedy je zlatucky a inokedy nechapem,kde sa to v nom berie,mam pocit,ze niekedy ziarli a mysli si,ze laura uz rozmysla tak ako on,no fakt mi to obcas lezie na nervy a neda si vysvetlit,snad sa to zlepsi,lebo inak neviem neviem...