Disney mikinky

milli3377
5. júl 2013

Ahojte baby! Chcem sa opytat za aku cenu kupujete detske mikiny disney? Mam jednu "kamosku" na nete a ta ju ponuka za fajn cenu...ale ked sa navysi dph a clo tak bude drahsia...nedavno napisala ina mamicka v jej skupine ze to predrazuje ze tie iste vie zohnat o euro lacnejsie a ziadne clo a dphacka cize mikinka vyjde aj o 2-3 eura lacnejsie...Viete mi niekto poradit take stranky cez IP? Momentalne manzel dostal len polovicny uvazok a mame 2 deticky a potrebovala by som s tym pomoct. Zainteresovane osoby vedia o com hovorim a ti co nevedia, nevadi. 🙂 Vdaka za kazdu IP cku a radu! Pekny dnik vsetkym!

sandrika1986
5. júl 2013

Ahoj, skús pozrieť toto : http://www.disneyoblecenie.eu/ 🙂

tova
5. júl 2013

omg. to zmyslanie ja nechapem, muz ma polovicny uvazok, ty materska, 2 deti, malo penazi ale za kazdu cenu musi byt Disney mikina. Kasli na Disney, ide len o logo, kupis inu rovnako peknu s inym logom a lacnejsiu, radsej za to extra euro kup detom nieco uzitocne, lepsie jedlo, alebo vylet ktory im da viac ako Disney mikina.

anita777
5. júl 2013

A preco sa nepopozeras po mikine napr. tu na bazari? Ved tu najdes nove alebo takmer nove za super ceny. Teda aspon ja si myslim, ze ked nemate penaz nazvys, tak je zbytocne kupovat nove znackove veci, ktore su aj tak len na chvilu.

saraviki
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
detskeoblecko
18. sep 2013

Tych stranok je vela,treba si len vybrat