icon

Do čoho zavinúť novorodenca?

10. mar 2025
Strana
z2
zuzinka888
10. mar 2025

Ta prva co si dala je suuuper. Je sice " staromodna" no vyperies aj na 90 stupnov ak babatko okaka. Tie masle su sice otrepane no pekne drzia narozdiel od tych so suchym zipsom. Ked mne mama ponukla taku este po nas- som sa urazila ze "stara handra" no nakoniec som lepsiu na trhu nenasla. Pouzivala som ich dlho a pri vsetkych detoch- moje to mali rady. A aj ja.

katusik456
10. mar 2025

@mauduska hlásim sa som fyzio a syna som nosila od narodenia 😂 v ergonomickom nosiči od narodenia teda nejaké 2 týždne mal keďže boli horúčavy, teraz keď už ma polroka máme trošku insi nosič od Ergobaby

katusik456
10. mar 2025

Myslíš cez deň či na nočný spánok? Pri tak malom som mala perinku klasickú ešte po mne, jedno som kúpila, mali sme ak zavinovačky ale bolo horúce leto takže skoro vôbec sme nevyužívali a spal v noci v perinke len body, ponožky a celý bol rozviazany, neskôr v spacej kukle niečo podobne čo si dávala od ingeunity. Teraz keď ke väčší už ma spaci vak a super asi od 3 mesiacov sme už prešli, nechcel perinku

evcagabi
10. mar 2025

Mam paperovu zavinovacku, tenku letnu zavinovacku a aj ulitku. Na paperovej max spala, v letnej bola parkrat a ulitka letela do kosa.

Strana
z2