Drevená hrázda pre bábätko
Ahojte, aké máte skúsenosti? Využili ste alebo je to zbytočnosť? Do akého veku sa vám pod tým deti zahrali?
My sme využili len občas, cca do 4,5 mesiaca, kedy sa začala otačať na brucho a už ju to vôbec nebavilo. Dovtedy pod tým vydržala pár minút, ale i tak sa mi to oplatilo. 🙃
Neprakticke je to v tom...ze je to tvrdsie ako plast....alebo latkove....kde ked sa udrie..tak trosku viac boli....ale urcite fajn vec na fixovanie a zaujatie hrackou.....inak velmi rada som robila ze som vystrela prsty a ja som oddychovala..babo pozeralo na hybajucd prsty...je to vzdy individualne do akeho veku ako vsetko ...
Totiž my máme tu látkovú deku s tou Hrazdou a využila sa na 110%. Je ale už veľmi zničená tak rozmýšľam nad tou drevenou. A neprevráti to?je to dostatočne stabilné? A ďalšia vec že má už 7,5 mesiaca ,čochvíľa bude sedieť,tak či ju to bude ešte baviť . Ale asi to risknem a max potom posuniem🙂
To sme dost vyuzili prave. Takze za mna ano
Za mna nepotrebna haraburda...dcerka (6m) sa s nou vobec nehra, nech na nej visi cokolvek...zato hracia deka yookiddoo (skus pozriet) u nas fici uz niekolko mesiacov 🙂

Podla mna jedna z veci ktore sa zarucene vyuziju. Da sa s tym robit ovea viac ako len sa nacahovat za zavesenymi hackami. Mozes na to nalepit obrazky alebo fortky seba aby bolo babatko motivovane otacat hlavicku. Mozes priviazat hracky na gumicku a to bude este len zaujimava hracka pre babo.
Nas syn sa s tym hral asi do 1 roka. Ked uz vedel stat a stvornozkovat, tak sa s tym hral postojacky. Skusal tie hracky z toho vytiahnut. Pouzival to ako oporu pri stati. Prevracal to na vsetky strany.