Dýchací monitor - za a proti
Ano
Áno
Ak nemáte naň peniaze, zapožičajte si z poisťovne
Za mna 100% ano
My sme to nepoužívali doma, iba v nemocnici. Bola som nesvoja z toho ze zoberiem babo na ruky a začne mi pipat volaco..
u mna ano radsej plany poplach ako najs dieta bez zivota, poznam nejeden pripad kedy to dietatu zachranilo zivot
my sme ho mali tiez, no bohuzial sme dostali nejaky poruchovy, takze sme ho moc ani nevyuzivali. zacal hocikedy v noci skriekat a my sme boli strasne doplaseny a ked sme zistili, ze to ten pristroj je poruchovy, tak sme ho dali prec.
ak je zle nakalibrovany tak pipa, pipa aj ked sa dych dietata spomali, ale malokto cita instrukcie a potom tvrdia, ze to pipalo bez priciny..a pritom sa len dietatu spomalil dych..u nas takto asi 2x, skoro som dostala infarkt, ale kto vie co by bolo keby ze nepribehnem a maleho nepreberiem aby znova dychal normalne..
je mnoho inych nepotrebnych veci vo vybave o ktorych mamicky nepochybuju...preco teda pochybovat o niecom co dietatu moze zachranit zivot,..?
@mama4444 určite áno. Len si treba riadne prečítať návod na použitie. My máme Nanny a tu treba položiť nie na rošt ale na dosku aby nemala pláne poplachy.....
@laura_222 aj ja pokukujem po tom, len ma zaujíma ci to monitoruje práve aj to dýchanie keďže tam píšu ze ma 3 funkcie ale nepochopila som z toho ci slúži aj ako monitor dychu... Plus je to sprárovane z mobilom a keď bude vybyty tak čo? A ešte ma napadlo ci to vôbec bude babo chcieť mať na nozke... 😳 Ci mu to nebude vadiť..
Neviem sa rozhodnúť. 🤔
Za mna ano je to predsa len mensi stres a istota 🙂
Zachránil mi dieťa.
@mama4444 No neviem si predstavit ake "proti" moze monitor dychu mat...
@laura_222, @monikamarmon... ja som chcela kupit taky "ponozkovy" monitor ale citala som recenzie ze tie co sa davaju na telo praveze su menej spolahlive ako tie platnove co su v koliske.
@andreatytler ano viem ze ten plienkovy je menej spolahlivy robi casto falosne poplachy vraj. My mame po malej baby sense cislo si nepamatam bol fajn poplach mal len raz a to dcera ozaj nedychala... ten naramkovy som chcela napriklad do auta pri dlhsej ceste ked pojdem s malinkou sama autom, a je fajn ze sa da pouzit aj ako teplomer pre starsiu na noc ked je chora kontrolujem jej aj v noci teplotu a vzdy ju tym zobudim. Toto sa mi zda sikovne aj pre nu
@laura_222 To s tym monitorom v aute je dobry napad. Pre mna to bolo vzdy stresujuce a bola som radsej ker reval na plne pluca ako ked bolo ticho. Ale neviem ci bude fungovat lebo auto sa pocas jazdy natriasa... teda musel by to byt iny ako monitor pohybu... mozno tepu ked je to na tom zapasti.
Určite áno
Určite ano, je to dlhy pribeh,ale nechcem ani mysliet co sa mohlo stat keby smeho nemali...

@mama4444 za mna ano