Elektrická verzus manuálna odsávačka
Som budúca mamička a kupujem si výbavu a neviem sa rozhodnúť. Niekde čítam, že je lepšia manuálna a niekde zas elektricka. Je tu mamička, ktorá by ich vedela aj porovnať?
Ak myslíš na mlieko, tak zatiaľ žiadna. Možno ani nebudeš potrebovať. Na občasné odsávanie za mňa manuálna, na každodenné elektrická.
Ahoj, tiež som nikdy žiadnu nepoužila a to som dojčila deti do 3 rokov. Dokúpiš, keby si potrebovala.
Odsávačka na mlieko ?
Ja som musela odsávať každý deň takže za mňa elektrická a ideálne taká do podprsenky (to bola topka) lebo som popri tom mohla porobiť nejaké veci + odsávala obe prsia naraz nemusela 40 minút sedieť na zadku.
Ak myslíš odsávačku na soplik tak tiež elektrická.
mala som obe a ver mi lepšia je elektrická
z tej ručnej ma po čase bolela ruka
ak na sopliky tak na vysavač je najlepšia
Áno, pardon zabudla som doplniť že sa pýtam na odsávačku na mlieko
@anonym_autor ja ze do nosa 😆
@anonym_autor
Ja som dopredu nekupovala žiadnu. Až keď som reálne zistila že potrebujem tak som si kúpila. Najskôr elektrickú klasika Philips Avent ale keďže som odsávala aj niekoľko krát za deň prišla mi nepraktická (dlho to trvalo).
Tak som si kúpila takú na obe prsia naraz do podprsenky a to bola pecka. Aj viac mlieka som dokázala odsať a aj rýchlejšie.
Ak sa chystas kojit a rozkojis sa- ziadnu nepotrebujes. Elektricku by som kupovala len v pripade ze dieta sa nebude chciet dlhidobo prisat a umele mlieko je pre teba "no go"- inak nema zmysel dk nej investovat. Babo bude odsavacka a ak budes kojit na poziadanie - odsavat nebudes musiet( mozno par dni- a ba to staci manuslna)
@anonym_autor elektricka bez debaty. ak by som sa riadila podla rucnej, tak som v depke, ze nemam mlieko 🤣. Mala som totiz obe. Samozrejme, najlepsia odsavacka je babatko 🙂
@anonym_autor mala som jedno aj druhé ale žiadne dopredu. Možno ani nebudeš potrebovať Keďze sa moje deti nevedeli prisať ani v pôrodnici ani neskôr. S manualnym to bolo o držku , elektrickú som dokupivalobs pod ruky tu na mk.
Ďakujem, myslela som že je dôležité aj odsávať aby som mala dostatok mlieka - to som čítala na jednom fóre .. tak vďaka za rady 😊
@anonym_autor určite eletrická a naraz na obe prsia.
Ďakujem, myslela som že je dôležité aj odsávať aby som mala dostatok mlieka - to som čítala na jednom fóre .. tak vďaka za rady 😊
@anonym_autor nekupuj popredu, možno bude zbytočná, ja som ju v živote nepotrebovala. ak bude treba, kúpiš potom, dnes nie je problém kúpiť kedykoľvek
Nekupuj si dopredu, nevieš čo bude. Ja som malého nemala pri sebe, lebo bol v inkubátore. Elektrickú odsávačku zvládal kúpiť manžel.
Ahojte, nechcem zakladať novú tému, tak sa strčím sem, snáď to autorke nebude vadiť.
Dostala som manuálnu odsávačku od sesternice, ktorú použila párkrát... Môžem tie časti z nej vyvariť, alebo ich radšej len vyčistiť? 🙈

Jedine na vysavac