Fľaša MAM rýchlo tečie
Ahojte maminky, kupila som si flasku mam, plastovu najmensiu s prietokom 0+. Chcem ju pouzivat pri kombinacii s dojcenim. Ked bude treba odsat mlieko a podst cez flasku ked nebudem k dispozicii, tak sby ju niekto nakrmil. Ide o to ze ked som prvykrat jej takto podala moje odsate mlieko, strasne rychlo jej tieklo mlieko. Nestihala hltat, tieklo jej to po ustach vsade. Pro dojceni problem nema pekne pije. Je to vadny kus ze je takyto rychly tok na najmensej flaske? Pripadne rada by som dostala odporucanie na nejaku ini flasku ktora je vhodna aj popri dojceni a je zaroven antikolikova. Dakujem🙂
Avent
Ahoj, avent su take, teda asi zavisi od typu, ale dieta z nich musi tahat, inak nic netecie. Mame doma igelitku flias a cumlov na flasu, kym sme nasli vhodnu. Nase babo bolo vzdy na UM, cize tie tahacie od aventu odmietalo, nahodou sme dostali do daru babylove z DM (tecuca) a zrazu babo spokojne, tak kupujeme tie. Mam tiez casom odmietalo, menili sme cumle, ale nepomohlo
A stisla si pred použitím cumlík aby sa odvzdušnila? Je to trochu rýchlejšia fľaša, ale tak silno u nás teda netiekla. Pri dojčení som pouzivalayaj Dr. Browns - tá bola pomalšia. Avent mi malý neutiahol.
je to preto lebo cumlik je veľ 1..máme ten istý problém .. treba veľ 0 (0mes, veľ 0) ale nám sa nepodarilo zohnať ani v lekárni ani v dmke
A stisla si pred použitím cumlík aby sa odvzdušnila? Je to trochu rýchlejšia fľaša, ale tak silno u nás teda netiekla. Pri dojčení som pouzivalayaj Dr. Browns - tá bola pomalšia. Avent mi malý neutiahol.
@michaela329 o tomto pocujem prvykrat ze to treba 🥺 teraz sa opytam ako debil, ale treba ten cumel zatlacit a drzat zovrety predtym nez zasrubujem flasu?
je to preto lebo cumlik je veľ 1..máme ten istý problém .. treba veľ 0 (0mes, veľ 0) ale nám sa nepodarilo zohnať ani v lekárni ani v dmke
@jvasenka existuje velkost 0? Akurat to hladam a vzdy mi najde najmensi od 0mesiaca velkost 1, nic mensie mi nenaslo
Ja to robím keď idem kŕmiť, tesne pred ho stlacim, mne zvykla tak striekať, keď som ju prevratila, po stlačení to nerobí.
Mala som to iste, po prechodne na lansinoh wawe v pohode

Phillips Avent, Medela Calma, Lansinoh Wave. Tieto su fajn, pre dojcene deti naj Medela…