icon

Fľaša s extra silným prietokom pre dieťa

10. jún 2025

Dobry den, prosim viete o flasi (cumli na flasu) s extra silnym prietokom? Ked dieta nemusi velmi sat a cumel ma velku dieru? Inak dieta nevladze a vypije mi velmi malo
Dakujem

martinka13
10. jún 2025

Avent. Miesto dierky je na cumli čiarka. Len treba mať fľašu správne otočenú.

angeli121212
10. jún 2025
@martinka13

@martinka13 o aké čislo cumlika sa jedna? Mám niekoľko fliaš Avent s rôznymi číslami cumlika a ani jeden mi nepríde ako čiarka..

vladi4444
10. jún 2025

Ahoj ide o malé bábätko? Má nejaky problem? Pri vyšších číslach sa zas môže množstvom mlieka zadrhávať. Ja mam dieťatko s rázštepom, tie detičky samé sať poriadne nevedia, takže možno by bolo fajn flase dr. Browns 🙂

lenkakravcova
10. jún 2025

Ak bábätko nemá žiaden zdravotný problém, tak by nemalo mať veľký prietok. Saním si cvičí ústne svaly. Inak môže mať dobuducna problém pri prezuvani alebo rozprávaní.
Ak má nejaký zdravotný problém, tak to je samozrejme iné.

autor
10. jún 2025
@martinka13

@martinka13 avent praveze mame a vypije cez nu velmi malo

autor
10. jún 2025
@vladi4444

Ahoj ide o malé bábätko? Má nejaky problem? Pri vyšších číslach sa zas môže množstvom mlieka zadrhávať. Ja mam dieťatko s rázštepom, tie detičky samé sať poriadne nevedia, takže možno by bolo fajn flase dr. Browns 🙂

@vladi4444 7 mesiacov.. ale pije velmi máo mlieka… ak ma velku dierku tak stiahne pekne viac.. lenze naposledy sme prepichli avent viac a teraz hladam cumel ktory sam o sebe ma rychly prietok.. rychlejsi ako avent na kašu

autor
10. jún 2025
@lenkakravcova

Ak bábätko nemá žiaden zdravotný problém, tak by nemalo mať veľký prietok. Saním si cvičí ústne svaly. Inak môže mať dobuducna problém pri prezuvani alebo rozprávaní.
Ak má nejaký zdravotný problém, tak to je samozrejme iné.

@lenkakravcova mame aj velmi huste mlieko a tazko ide cez normalny cumel

lenkakravcova
10. jún 2025

A prečo nezriediš mlieko podľa návodu? Nechápem prečo je husté.
+ Koľko vypije?

klejkaez
10. jún 2025

Avent má aj cumel na kašu, husté mlieko, ak sa nemýlim
Moje dieťa z neho pijavalo

autor
10. jún 2025
@lenkakravcova

A prečo nezriediš mlieko podľa návodu? Nechápem prečo je husté.
+ Koľko vypije?

@lenkakravcova je huste lebo je AR… proti grcaniu.. vypije tak 400ml denne plus 2x prikrm

lenkakravcova
10. jún 2025

V tom prípade asi skús tento typ u Aventu. Majú ho aj Avent Natural verzii na Avent Natural fľaše.

martinka13
10. jún 2025
@angeli121212

@martinka13 o aké čislo cumlika sa jedna? Mám niekoľko fliaš Avent s rôznymi číslami cumlika a ani jeden mi nepríde ako čiarka..

@angeli121212 to si už nepamätám