icon

Fusak - zavinovačka do vajíčka

nad123
23. sep 2023

Ahojte , poraďte prosim niaky dobrý Fusak-zavinovacku do autosedacky(vajíčka) malinky sa mi má narodiť koncom októbra keď tak poprosím aj link 🫶🏽

nikha2809
23. sep 2023

Mali sme značku 7am enfant ja som bola veľmi spokojná

soffek
23. sep 2023
alickapusinka
23. sep 2023

musi byť nový.

nad123
autor
23. sep 2023

@alickapusinka preferujem radšej nový

janka_266
24. sep 2023

@nad123 odporúčam zimnú zavinovacku, mám aj na predaj, žiaden problém s obliekaním, vyzliekaním. Brutálne teplo v nej je. Stačí pod to body a aj tak je dieťa v teple.
A dá sa používať aj vo vajíčku aj v kočíku.

banalu
24. sep 2023

Ja mam oktobrovku, z porodnice na konci oktobra sla len v tenkej teplakovej supravicke s dlhym body a na nej deka - tak teplo bolo.
Kazdopadne zavinovacky a podobne neodporucam - bude babu horuco na chrbatik. Pri presunoch autom. Skor taky akokeby nanoznik na vajicko a deku. Ked bude prsat tak to bude na nezaplatenie.
https://www.mall.sk/autosedacky-prislusenstvo/e...

taktotedanie
24. sep 2023

Nikdy sieta nedavat vo fusaku ci nejakej zavinovacej deke do vajicka
Precitaj si nieco o bezpecnosti vozenia deti neudrzi ti to dieta a vyleti ti z nej
Tiez som mala oktobrove dieta

nikha2809
24. sep 2023

@taktotedanie ale veď to má diery na pasy vzadu a dieťa je normálne pripútané

alickapusinka
24. sep 2023

@nad123 ok

mima1608
24. sep 2023

@taktotedanie veď na to majú tie fusaky výrezy na pásy 🤦

taktotedanie
24. sep 2023

@nikha2809
@mima1608 to predsa viem!!!!! Si precitajte ako sa ma dieta vozit v aute v ramci bezpecnosti 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

nikha2809
24. sep 2023

@taktotedanie prečítané mám toho dosť, zaujímalo by ma ako podľa vás sa dieťa vyšmykne a čo konkrétne ho neudrží, keď je normálne pripútané

mima1608
24. sep 2023

@taktotedanie veď to dieťa je pripútané pod tým fusakom. Tak asi celkom dobre nechápeš a ani 1000 facepalmov to nezmení.

taktotedanie
24. sep 2023

@nikha2809
@mima1608 no asi nie dost staci si len zadat do googlu preco nema mat dieta fusak v autosedacke a pochopis
Ake jednoduche ze? Skus nastudovat o cosi lepsie lebo mas dost medzery v informaciach

nikha2809
24. sep 2023

@taktotedanie čítala som...platí to pre bundy(s tým maximálne súhlasím) a fusaky ktoré neboli doporučene výrobcami autosedačiek ..bezpečný je len fusak naddizajnovy atď...ktoré samozrejme tieto nové už sú takmer všetky...ešte aj tá foto čo tam je, je dieťa oblecee v bunde, vo fusaku ktorý patrí do vajíčka takto pripútané dieťa vôbec nieje, má tenké bodycko a dupačky a je pripútané pevne a nemá ako vyletieť, je totižto pripútané tak, ako keby žiadny fusak ani nemalo.Skus ty čítať s porozumením

taktotedanie
24. sep 2023

@nikha2809 tak to ti teda prajem “bezpecne” vozenie