Geox topánky - tvrdá podrážka

alex2019
16. mar 2023

Ahojte, chcem sa spytat na vase skusenosti. V zime sme mali pre syna 4r prvy krat Geoxy, predtym nosil Raky ale ukazalo sa, ze ma uzku nozicku a ze teda su mu asi aj prilis siroke. Teraz na jar som chcela znova Geoxy kupit, aj ortoped povedal, ze su to dobre topanky.
Lenze teraz prisli a teda vidi sa mi ze ta podrazka je neskutocne tvrda, vobec sa neda rukou ohnut, nezda sa mi to velmi pohodlna a teda uvazujem, ze ich aj vratim. Mate podobnu skusenost? Pripadne aku inu znacku by ste odporucili. Chcela by som nieco take ako su tieto, tj kozene tenisky idealne kotnikove lebo syn ma ploche nhy, ortoped odporucal kotnikovu obuv. Dakujem

vevesh
16. mar 2023

@alex2019 geox ma rozne rady- a tato je naozaj s tvrdou podrazkou (to je celorocny model). Treba v obchode vyskusat, ktore geoxacke modely ju takto nemaju...

nnnuuunnn
16. mar 2023

Áno aj ja som sa stretla, že geox má aj mäkké podrážky a aj takéto tvrdé.

alex2019
autor
16. mar 2023

@nnnuuunnn a mali ste tie tvrde aj? bolo to ok na nosenie? to ze su evidetne makksie aj tvrdsie mi vlasrtn e tiez teraz doslo, nakolko mladsiemu synovi som tiez kupila geoxy (foto nizsie) a tie su uplne ohybne. tie raky boli super, zial su sirsie a tiez posledne co sme mali kozene sa strasne rychlo osuchali, po 2 tyzdnoch vyzerali akoby ich po dakom zdedil..

nnnuuunnn
16. mar 2023

@alex2019 áno raz som ich tiež cez net objednala tie tvrdé, ale nenosili sme ich, zdali sa mi tiež veľmi tvrdé. Neviem, možno by boli ok.

zara1357
16. mar 2023

@alex2019 ja a deti sme tejto znacke roky verny a teda nemali sme " tvrde - neohybne" podrazky este ani raz. Skus este primigi znacku- ta je tiez na užšiu nôžku.