icon

Je kôš na plienky zbytočná vec?

sejbipi
25. jan 2024

Kúpiť? Či nekúpiť? Zbytočnosť alebo nie?
Ďakujem 🙂)

miskamilka
25. jan 2024

@sejbipi urcite ano 🙂 alebo potom "skladovat" plienky vonku mimo domu (balkon, terasa..)

martinka13
25. jan 2024

My sme mali a využili sme.

anavixy
25. jan 2024

My byvame v dome, mali sme a nevyuzili sme. V byte by som ho asi pouzivala.

janulik2008
25. jan 2024

mali sme a využili ;)

petamich
25. jan 2024

mali sme a vyuzivali sme

patka06
25. jan 2024

Podľa mňa zbytočnosť

pribinak
25. jan 2024

@miskamilka to prečo ste skladovali plienky? Však zabalím plienku do sadili a dám kosa, kde ide všetok odpad z domácnosti a denne ho vynášam

Za mna zbytočnosť

jaja8_9
25. jan 2024

@sejbipi mame a využívame denne 🙂

vevesh
25. jan 2024

Pri separovanom odpade vyuzivali, pri neseparovanom nie.

pettom19
25. jan 2024

My mame a tiez vyuzivame denne.

beata_k
25. jan 2024

Original? Somarina. Ja som kupila z Tedy za 7€ s vekom, ktore tesni.

96barbora
25. jan 2024

Planujem tiez kupit. Doteraz mi nechybal, pretoze prve tyzdne to, co babatko vylucuje nesmrdi, vynasala som dennodenne aj tak, ale postupne je to ale viac a viac citit. Mozno by to vyriesili aj tie take sacky, ktore su na to urcene, ale podla mna len zbytocny odpad.
Urcite ale objednam uz pouzity z online bazaru.

miskamilka
25. jan 2024

Presne tak, ked zacne dietatko papat tuhu stravu, aj jeden den v kosi, kym sa nevynesie, je prilis, najma v lete

vkatush
25. jan 2024

Pre mňa to bola zbytočnosť. My dávame na balkón do samostatného sáčka a ráno vynášame 😂

lonely66
Odpoveď bola odstránená
mia_von_prag
25. jan 2024

Mali sme a považujem to za zbytočne drahú hlúposť. Stálo to asi 80 eur a po roku používania to tak smrdelo 🤢 že sme ho vyhodili. Kupila som po obyčajný lacný kôš, je na balkóne a plienky tam hádžeme. Na návštevy beriem male sáčky z drogerky, zabalím plienku a vyhodim do obyč koša

alex666
25. jan 2024

@sejbipi My mame len taky uplne obycajny plastovy kos za 5e do ktoreho hadzeme plienky. Je uzatvaratelny a raz za den ho nosime vysypat von do smetiaka (byvame v dome)

zuzuliennka1
25. jan 2024

mala som, ale nie predrazeny original, proste smetiak ktory som mala ma balkone, taky maly asi 5 litrovy plastovy z pepca, aby sa to tam zas nezbieralo ze vela, aby to nestihlo napachnut 🙂 a raz denne, vecer som to vsetko vyniesla von do smetiaku

euie
25. jan 2024

Mali sme a aj sme to rychlo zrusili. Najlepsie kupit specialne sacky na plienky, ktore absorbuju zapach a hadzat potom do bezneho komunalu. Nezabera to potom tolko miesta, aj je lepsie to castejsie vynasat akoby to malo 2 a viac dni niekde aj ked odseparovane len tak kvasit...

zuzuliennka1
25. jan 2024

@euie aj ja som mala tie sacky, z dmky

euie
25. jan 2024

@zuzuliennka1 ano 🙂 dokonca mne este lepsie vonaju fred and flo z tesco. Su vyrazne pudrove.

milka1988
25. jan 2024

@sejbipi doteraz ho používam (2 roky) akurát tam nemam tie originál predrazene kazety ale obyčajný sáčok. Keďže to dobre tesni nič nie je z neho cítiť. Lepšie ako obyčajne koše z ktorých bude cítiť močovinu ked je kôš plný už
Pokakane plienky balim do sáčkov z dmky také modre voňavé a dávam to pred dvere bytu, ked ideme von vezmem vyhodiť

andrejka1974
25. jan 2024

Normálne hodím do kosa na balkóne