Je kôš na plienky zbytočná vec?
Kúpiť? Či nekúpiť? Zbytočnosť alebo nie?
Ďakujem 🙂)
My sme mali a využili sme.
My byvame v dome, mali sme a nevyuzili sme. V byte by som ho asi pouzivala.
mali sme a využili ;)
mali sme a vyuzivali sme
Podľa mňa zbytočnosť
@miskamilka to prečo ste skladovali plienky? Však zabalím plienku do sadili a dám kosa, kde ide všetok odpad z domácnosti a denne ho vynášam
Za mna zbytočnosť
Pri separovanom odpade vyuzivali, pri neseparovanom nie.
My mame a tiez vyuzivame denne.
Original? Somarina. Ja som kupila z Tedy za 7€ s vekom, ktore tesni.
Planujem tiez kupit. Doteraz mi nechybal, pretoze prve tyzdne to, co babatko vylucuje nesmrdi, vynasala som dennodenne aj tak, ale postupne je to ale viac a viac citit. Mozno by to vyriesili aj tie take sacky, ktore su na to urcene, ale podla mna len zbytocny odpad.
Urcite ale objednam uz pouzity z online bazaru.
Presne tak, ked zacne dietatko papat tuhu stravu, aj jeden den v kosi, kym sa nevynesie, je prilis, najma v lete
Pre mňa to bola zbytočnosť. My dávame na balkón do samostatného sáčka a ráno vynášame 😂
Mali sme a považujem to za zbytočne drahú hlúposť. Stálo to asi 80 eur a po roku používania to tak smrdelo 🤢 že sme ho vyhodili. Kupila som po obyčajný lacný kôš, je na balkóne a plienky tam hádžeme. Na návštevy beriem male sáčky z drogerky, zabalím plienku a vyhodim do obyč koša
mala som, ale nie predrazeny original, proste smetiak ktory som mala ma balkone, taky maly asi 5 litrovy plastovy z pepca, aby sa to tam zas nezbieralo ze vela, aby to nestihlo napachnut 🙂 a raz denne, vecer som to vsetko vyniesla von do smetiaku
Mali sme a aj sme to rychlo zrusili. Najlepsie kupit specialne sacky na plienky, ktore absorbuju zapach a hadzat potom do bezneho komunalu. Nezabera to potom tolko miesta, aj je lepsie to castejsie vynasat akoby to malo 2 a viac dni niekde aj ked odseparovane len tak kvasit...
@euie aj ja som mala tie sacky, z dmky
@zuzuliennka1 ano 🙂 dokonca mne este lepsie vonaju fred and flo z tesco. Su vyrazne pudrove.
@sejbipi doteraz ho používam (2 roky) akurát tam nemam tie originál predrazene kazety ale obyčajný sáčok. Keďže to dobre tesni nič nie je z neho cítiť. Lepšie ako obyčajne koše z ktorých bude cítiť močovinu ked je kôš plný už
Pokakane plienky balim do sáčkov z dmky také modre voňavé a dávam to pred dvere bytu, ked ideme von vezmem vyhodiť
Normálne hodím do kosa na balkóne

@sejbipi urcite ano 🙂 alebo potom "skladovat" plienky vonku mimo domu (balkon, terasa..)